S stasa649 Zainteresovan član Poruka 130 19.10.2005. u 14:00 - Atomsko skloniste,sta kazete o njima? #1 Strava nedavno su gostovali blizu moje zabiti u kojoj zivim....Sjajni su a uzivo jos bolji,imaju onaj old rock sound i bilo je super energije...
Strava nedavno su gostovali blizu moje zabiti u kojoj zivim....Sjajni su a uzivo jos bolji,imaju onaj old rock sound i bilo je super energije...
Pegi Su Obećava Poruka 62 20.10.2005. u 00:11 - Atomsko skloniste,sta kazete o njima? #2 To je jedan od retkih yu bendova tog perioda koji mi se oduvek dopadao, i koji mogu uvek da slusam,a da me ne smore...A gde su to gostovali?
To je jedan od retkih yu bendova tog perioda koji mi se oduvek dopadao, i koji mogu uvek da slusam,a da me ne smore...A gde su to gostovali?
S stasa649 Zainteresovan član Poruka 130 20.10.2005. u 13:19 - Atomsko skloniste,sta kazete o njima? #3 Pegi Su: To je jedan od retkih yu bendova tog perioda koji mi se oduvek dopadao, i koji mogu uvek da slusam,a da me ne smore...A gde su to gostovali? Kliknite za proširenje... Bili su u Backoj Palanci,sjajno je odradjeno...pravi Rockeri....
Pegi Su: To je jedan od retkih yu bendova tog perioda koji mi se oduvek dopadao, i koji mogu uvek da slusam,a da me ne smore...A gde su to gostovali? Kliknite za proširenje... Bili su u Backoj Palanci,sjajno je odradjeno...pravi Rockeri....