Moj drugar je kupio navedenu graficku.Kakav je kvalitet ove kartice?
Ja sam procitao da nije neka.
Pozdrav!
Ja sam procitao da nije neka.
Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao npr. Mercedes 600SE...father:"S.E." = SLOW EDITION :wink:
Sa 128-bitnom, to je običan model, ne SE.vlastimir:Ja kupuem 9200 reče mi čovek da ću dobiti sa bržom magistralom![]()
Incinerator:kartica je ziva beda,znam jer sam video kod mog druga kome su uvalili pre jedno god.dana komp sa 9200SE,2.4Ghz Celeron ,na nekoj uzasnoj ploci,2*256mb ram no name,Toshiba DVD,neki rezac * i TFT 17inch Samsung(jedino solidno sto je kupio),sve to za 1300E!!!!!!!!!!!!!!!!
BRUKA LJUDI
kad sam videokomp i cuo kolko je platio bilo mi ga je zao >![]()
![]()
Tacno takostanoje:Incinerator:kartica je ziva beda,znam jer sam video kod mog druga kome su uvalili pre jedno god.dana komp sa 9200SE,2.4Ghz Celeron ,na nekoj uzasnoj ploci,2*256mb ram no name,Toshiba DVD,neki rezac * i TFT 17inch Samsung(jedino solidno sto je kupio),sve to za 1300E!!!!!!!!!!!!!!!!
BRUKA LJUDI
![]()
Mogu da se kladim da je komp kupio u Jugodati. Samo oni umeju da sastave takve konfiguracije.
To uopste nije tesko pogoditi.Incinerator:Tacno takostanoje:Incinerator:kartica je ziva beda,znam jer sam video kod mog druga kome su uvalili pre jedno god.dana komp sa 9200SE,2.4Ghz Celeron ,na nekoj uzasnoj ploci,2*256mb ram no name,Toshiba DVD,neki rezac * i TFT 17inch Samsung(jedino solidno sto je kupio),sve to za 1300E!!!!!!!!!!!!!!!!
BRUKA LJUDI
![]()
Mogu da se kladim da je komp kupio u Jugodati. Samo oni umeju da sastave takve konfiguracije.8)