Atheist Rap objavili video singl "Superstar"

ambidekster65

Legenda
Moderator
Poruka
66.434
AR-2024-autor-Szilard-Kovacs-850x550.jpg


U susret beogradskom koncertu koji je zakazan za 7. jun u bašti Kluba Studenata Tehnike, bend Atheist Rap objavili su singl „Superstar“, koji prati i video spot.​

Pesma „Superstar“ nastala je pre dve godine i od tada je na redovnom koncertnom repertoaru benda, a veliku proslavu 35 godina postojanja zaokružuju i njenim studijskim izdanjem. Muzika i aranžman su u vrlo prepoznatljivom stilu benda, a tekst pesme sumira njihovu kompletnu dosadašnju karijeru i aktuelni trenutak u kom se sada nalaze. Autor pesme je gitarista ovog sastava – Vladimir Radusinović Radule, a prati je video spot u režiji Predraga Novkovića, dok je kamera poverena Zoltanu Savinu. Spot je sniman tokom prethodnih nedelja, na koncertima u Novom Sadu i Pragu.


Pesma „Superstar“ govori o životnom putu benda od mladalačkih početaka, prepunih energije, do iskusnog zrelog doba i nedostatku opcija u budućnosti. Snimili smo je pre godinu dana, u saradnji sa dečijim horom Čuperak iz Kikinde, pod vođstvom Cece Milić. Prvobitno je trebala da bude objavljena na kompilaciji novosadskog Undergrand radija, u cilju prikupljanja sredstava za decu sa autizmom, ali smo, zbog pomeranja roka izdavanja, odlučili da je zamenimo drugom, jer se tema pesme poklapa sa našom jubilarnom 35-ogodišnjicom, koju ove godine proslavljamo. Pesma je, inače, od nastanka redovno na repertoaru benda, tako da je redovnim posetiocima naših koncerata već poznata – izjavio je Vladimir Radusinović Radule, gitarista benda Atheist Rap.

Atheist Rap ove godine obeležava 35 godina postojanja brojnim nastupima širom regiona, a ekskluzivni beogradski koncert biće održan u petak, 7. juna, u Bašti Kluba studenata tehnike (KST), gde će predstaviti retrospektivu najznačajnijih pesama iz svih perioda karijere benda.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po ceni od 1 500 dinara u Klubu Studenata Tehnike, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 73 i online na cooltix.rs.

(Rockomotiva.com)
 

Back
Top