Atentat na Donalda Trampa: Napadač i učesnik mitinga ubijeni! Pogledajte snimak pucnjave, Tramp ranjen u uvo

Ko stoji iza pokušaja atentata?

• Ukupno glasova
    67
Sve ukazuje da su on i njegovi saradnici muljali sa njegovim uvetom dok je bio ispod govornice zaklonjen od očiju kamera jer one dve paralelne crvene linije nikako ne mogu poticati od pogotka puščanim metkom.Ono što vidimo definitivno nije krv.
Ja sam prvo pomislio da je krv, ali kada sam malo nastelovao monitor nisam 100 posto siguran.

Po tebi ubili su nevinog klinca.
Šalio sam se.Samo kontriram mrsomudima teoretičarima zavera.
Ne znam da li je mali bio nevin u smislu da li je bio kako pravnici kažu uračunljiv.Iako možda nije patio od nekog izraženog oblika psihoze,ta ličnost je bila nesumljivo pogrešno formirana.
Ameriku karakteriše neuporedivo veći broj takvih jedinki nego ostatak sveta.Taj prostor je sa mnogo više serijskih ubica,masovnih ubica a kako izgleda i atentatora na predsednike i predsedničke kanditate...

Pitanje za razbijača teorije zavera: zašto bi 20-godišnji Kruks mrzeo Trampa?
Imao je 16 godina kad je Tramp napustio Belu kuću (Bora Čorba bi rekao "još sam kod mame i tate na hrani, ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip")
Bajden mu je doneo duple cene goriva, jaja, mleka, veće kamatne stope... doveo mu je migrante da mu uzmu posao, zaposeo je migrantima hotele, sportske i školske sale... u nekim gradovima nema više slobodnih trotoara.

?

Imao je 16 godina kad je Tramp napustio Belu kuću (Bora Čorba bi rekao "još sam kod mame i tate na hrani, ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip")
Bajden mu je doneo duple cene goriva, jaja, mleka, veće kamatne stope... doveo mu je migrante da mu uzmu posao, zaposeo je migrantima hotele, sportske i školske sale... u nekim gradovima nema više slobodnih trotoara.

?
То је као да питаш зашто би неко мрзео Ђиласа, дс, кро или тако нешто?

?
GThHtffXYAAUtG5.jpg

Back