Atentat na Donalda Trampa: Napadač i učesnik mitinga ubijeni! Pogledajte snimak pucnjave, Tramp ranjen u uvo

Ko stoji iza pokušaja atentata?

• Ukupno glasova
    67
to što pričaš je situacija kad policija kontroliše rulju i kada se ne očekuje da će neko da puca sa tribine na sudiju, nije isto
Naravno da nije, to i jeste poenta, policija obezbedi od rulje, a služba kojoj je jedini posao da štiti sadašnje i bivše predsednike nije mogla da zaštiti krov na 100m od bine. Čak je i blesava AOC postavila pitanje "kako to da krov na 100m od bine nije zaštićen kad je domet naširoko rasprostranjene AR15 400-600 jardi?"

U užem smislu se pod pojmom atentat podrazumijeva fizički napad, odnosno ubistvo ili pokušaj ubistva tačno određene osobe, najčešće one koja ima izuzetnu političku, ekonomsku, kulturnu ili vojnu važnost u nekoj državi, društvu ili svijetu. Takvo ubistvo se po pravilu čini s predumišljajem. Atentatori mogu biti naručeni, odnosno profesionalne ubice, ali i osobe fanatičnih ubeđenja kao i osobe na čije motive utiče duševna bolest.
Za atentat se veže poliički cilj.Ne može se ubistvo muža predsednika ili političara od strane ljubomorne žene okvalifikovati kao atentat.

Svako ko je gledao snimke mogao je da vidi da su se Tramp i njegovi dobro zabavljali tokom "atentata".Smejali se a sam Tramp izveo je performans podrazumeva se znajući da nije ni u kakvoj opasnosti i da je reč o predstavi ali podvala je uspela i više nego što je i sam Tramp očekivao.
Da li bi verovao rođenom bratu da staneš na putanju metka 100% siguran da će ti samo krznuti uvo? Ali iskreno?
Buka od ovakvog lupetanja je neverovatna.

Da li bi verovao rođenom bratu da staneš na putanju metka 100% siguran da će ti samo krznuti uvo? Ali iskreno?
Buka od ovakvog lupetanja je neverovatna.
Isto tako meni zvuče vaša mrsomudjenja o bajdenu,dubokoj državi,tajnim službama i drugim tajanstvenim silama kao naručiocima "atentata".

Isto tako meni zvuče vaša mrsomudjenja o bajdenu,dubokoj državi,tajnim službama i drugim tajanstvenim silama kao naručiocima "atentata".
Tvrdiš da su dva (sa Trampom tri) ranjena i jedan mrtav čovek nameštaljka i da se neko smejao, bez ijednog (makar nalik) dokaza i stavljaš atentat u navodnike, i ti imaš petlju da spominješ mrsomuđenje. Kad bi bar znao za sramotu...

Tvrdiš da su dva (sa Trampom tri) ranjena i jedan mrtav čovek nameštaljka i da se neko smejao, bez ijednog (makar nalik) dokaza i stavljaš atentat u navodnike, i ti imaš petlju da spominješ mrsomuđenje. Kad bi bar znao za sramotu...
Ne tvrdim.Ne možeš da prepoznaš očiglednu ironiju.
Verujem da je Trampa pokušao da ubije Thomas Matthew Crooks i da je u tom pokušaju samo on učestvovao.Do sad nisam video ili čuo bilo šta što bi vodilo ka nekom drugom zaključku.

Svako ko je gledao snimke mogao je da vidi da su se Tramp i njegovi dobro zabavljali tokom "atentata".Smejali se a sam Tramp izveo je performans podrazumeva se znajući da nije ni u kakvoj opasnosti i da je reč o predstavi ali podvala je uspela i više nego što je i sam Tramp očekivao.

Treba da se lečiš prijatelju, ništa više ti neću reći

Mali je mrtav jer je imao nameru da ubije Donalda Trumpa,e sada da li su oni mogli da ga samo rane u ruke odgovor je DA,ali protokol u takvim slučajevima nalaže likvidaciju pretnje.
Mislio sam na okolnost da nije u redu da se šegačimo tako što ćemo pisati o malom Metjuu kao o živom.Nije hrišćanski.Sasvim je drugo pitanje da li je morao biti likvidiran.Reganov ubica u pokušaju nije likvidiran nego savladan i uhapšen.Moguće je da u međuvremenu došlo do promene u protokolu ili u Reganovom slučaju protokol sa određenih razloga nije poštovan.

Back