Atentat na Donalda Trampa: Napadač i učesnik mitinga ubijeni! Pogledajte snimak pucnjave, Tramp ranjen u uvo

Ko stoji iza pokušaja atentata?

• Ukupno glasova
    67
Амерички народ неће фашистичку диктатуру и Деда Трумпа као диктатора.

Не него сенилни Американци хоће сенилног Председника

bas me zanima kako ce se razviti situacija..hoce li se moci pronaci sa kojeg mjesta je pucato..po meni neko je moro odozdo pucati jer iza njega su ljudi...a niko od njih nije povrijedjen..
naravno da mogu i hoće da pronađu. Ima milion kamera naokolo i to može olako da se sračuna

Прво пуцали на Фица, данас директор Украјинске обавештајне службе признао да су покушали убити Путина, а сад су пуцали на Трампа.Дубока држава је озбиљно уздрмана и озбиљно је кренула у обрачун, али изгледа им ништа не иде од руке!

Ali što ovi republikanski miševi skiče na pucnjeve. Pa što tako, miševi? To je vaše pravo da nosite oružje u praksi
Nepismeni, Nazadni & Mračnjaci
Forum Krstarice
forum.krstarica.com

To: Tema
Attn: Progressives & Liberal Left Unlimited

Dear Friends,

Sa bolom u srcu vas obaveštavamo da ste ovim sami sebi zabili 3 autogola pred sam kraj utakmice, naš kandidat je živ, i za razliku od vašeg zdrav, uprkos tome što niste prezali ni od povlačenja obarača.

Sincerely yours,
Nepismeni, Nazadni & Mračnjaci

Мајмуна из ЗОО врта када би Демократска странка кандидовала, победио би Деда Трумпа на овим изборима, а камоли искусни Друг Стари који ће га развали у новембру. Међутим, има наравно и оних америчких патриота који на другачији начин желе да одстране опасност да САД падну у канџе MAGA фашиста.
Važi :hahaha::hahaha::hahaha:

p0hf9h6j.jpg

Trump "is fine," spokesperson says​

From CNN's Sara Murray
Donald Trump’s spokesperson Steven Cheung said the former president “is fine.”

“President Trump thanks law enforcement and first responders for their quick action during this heinous act. He is fine and is being checked out at a local medical facility. More details will follow,” Cheung said in a statement.

ne valja taj dvopartiski sistem,vremenom dođe do polarizacije društva,bolje je više stranaka da ljudi mogu da biraju,pa da se posle prave koalicije
bukvalno ovako ispada da pola amerike puca na drugu polovinu
zato ne treba napadati političare,nego politiku🤷‍♀️
Polarizuje se kako god okreneš. Šta je bilo zimus ovde na forumu?

pusti ti srecu, nas religioznih fundamentalista ovde ima ne zna nam se broj, BOG GA JE OSTAVIO U ZIVOTU, a sada sleduje Bozja osveta..... ugasili ste ga.

necemo imati dovoljno zatvora za sve vas koji ste podrzavali ovog pedofila, pise sve Esli njegova kcer

kucno je cas, amerika ide na sve ili nista!

apsana za izdajnike i pedofile! jasno je da pedofil nece pobediti Trampa, pokusali su fizicku likvidaciju, nisu uspeli, sada smo mi na potezu, ima da hapsimo, ojha!

dole pedofili i kriminalci, ZIVEO TRAMPARA!

SVI SVI SVI SVI !!!

Само полако, али сигурно...

Back