Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 90.091
Амерички народ неће фашистичку диктатуру и Деда Трумпа као диктатора.
Не него сенилни Американци хоће сенилног Председника
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Амерички народ неће фашистичку диктатуру и Деда Трумпа као диктатора.
naravno da mogu i hoće da pronađu. Ima milion kamera naokolo i to može olako da se sračunabas me zanima kako ce se razviti situacija..hoce li se moci pronaci sa kojeg mjesta je pucato..po meni neko je moro odozdo pucati jer iza njega su ljudi...a niko od njih nije povrijedjen..
Nepismeni, Nazadni & MračnjaciAli što ovi republikanski miševi skiče na pucnjeve. Pa što tako, miševi? To je vaše pravo da nosite oružje u praksi
VažiМајмуна из ЗОО врта када би Демократска странка кандидовала, победио би Деда Трумпа на овим изборима, а камоли искусни Друг Стари који ће га развали у новембру. Међутим, има наравно и оних америчких патриота који на другачији начин желе да одстране опасност да САД падну у канџе MAGA фашиста.
ovog puta je imao sreće i to za milimetar dva.
Jbga ni službe nisu ono što su nekad bile.
Fasisti Bajdenovi pucali na Trampa jer na izborima nemaju šanse nikakveАмерички народ неће фашистичку диктатуру и Деда Трумпа као диктатора.
dole pedofil, u apsanu sa atentatorima!!Не него сенилни Американци хоће сенилног Председника
gnev Boziji se sprema da se sruci na glave demorats!Fasisti Bajdenovi pucali na Trampa jer na izborima nemaju šanse nikakve
Već sam krenuo da zahebavam moju devojku i naše drugarice, Demokratkinje podivljale od muke šta ih je snašlo. Hebi ga, i njima sve jasno.Ova pesnica, povici "Fight - Fight - Fight" i krvavo lice su upravo zacementirali izbore u USA
Čovek je postao heroj nacije u. 10 sekundi.
Polarizuje se kako god okreneš. Šta je bilo zimus ovde na forumu?ne valja taj dvopartiski sistem,vremenom dođe do polarizacije društva,bolje je više stranaka da ljudi mogu da biraju,pa da se posle prave koalicije
bukvalno ovako ispada da pola amerike puca na drugu polovinu
zato ne treba napadati političare,nego politiku
pusti ti srecu, nas religioznih fundamentalista ovde ima ne zna nam se broj, BOG GA JE OSTAVIO U ZIVOTU, a sada sleduje Bozja osveta..... ugasili ste ga.
necemo imati dovoljno zatvora za sve vas koji ste podrzavali ovog pedofila, pise sve Esli njegova kcer
kucno je cas, amerika ide na sve ili nista!
apsana za izdajnike i pedofile! jasno je da pedofil nece pobediti Trampa, pokusali su fizicku likvidaciju, nisu uspeli, sada smo mi na potezu, ima da hapsimo, ojha!
dole pedofili i kriminalci, ZIVEO TRAMPARA!
SVI SVI SVI SVI !!!
Ova dedusina ce opet u ovalnu sobuJFK je ubijen, ova dedušina ima okrznuto uvo.
to se tako radiOva pesnica, povici "Fight - Fight - Fight" i krvavo lice su upravo zacementirali izbore u USA
Čovek je postao heroj nacije u. 10 sekundi.