Atelje 212 i Pikaso

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.948
Mesec Oktobar zatvara Jedan Pikaso, duodrama Džefrija Hačera o slavnom slikaru u režiji Erola Kadića.

Radnja je smeštena u okupirani Pariz 1941. i bazira se na ukronijskom susretu velikog umetnika i obrazovane i privlačne žene, predstavnice nacističkog režima.

Uloge tumače Tihomir Stanić i Sofija Juričan.

Premijera je 25. oktobra, na Pikasov rođendan, na sceni „Mira Trailović”, a repriza dan kasnije.

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
17.662
Nina, deder ti objasni auditorijumu sta predstavlja pojam ukronijsko, ne bi li se sablaznili procitanim?;):zper::cool:

Ukronija, kovanica koja se sastoji od grcke reci chronos-vreme, predstavlja pojam koji opisuje zanr fantastike koja se odnosi na alternativnu istoriju,
sa pitanjem sta bi se desilo da se nesto u istoriji nije desilo ili da se pak desilo nesto potpuno drugacije od onog sto je zabelezeno.:)
SeparateShinyBigmouthbass-size_restricted.gif
:lol:

Poslednja izmena od moderatora:

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.948
Nina, deder ti objasni auditorijumu sta predstavlja pojam ukronijsko, ne bi li se sablaznili procitanim?;):zper::cool:

Ukronija, kovanica koja se sastoji od grcke reci chronos-vreme, predstavlja pojam koji opisuje zanr fantastike koja se odnosi na alternativnu istoriju,
sa pitanjem sta bi se desilo da se nesto u istoriji nije desilo ili da se pak desilo nesto potpuno drugacije od onog sto je zabelezeno.:)
SeparateShinyBigmouthbass-size_restricted.gif
:lol:
Objasnio si i hvala lepo.Sto se tice repertoara i recenzija koje drugi pisu one se prenose sa copy paste
Ti bi mogao za ubuduce da nam sam napises recenziju neke predstave, jer pretpostavljam da si pozorišni kriticar, sto mi nismo

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
17.662
Objasnio si i hvala lepo.Sto se tice repertoara i recenzija koje drugi pisu one se prenose sa copy paste
Ti bi mogao za ubuduce da nam sam napises recenziju neke predstave, jer pretpostavljam da si pozorišni kriticar, sto mi nismo
Nina nisam imao nameru da uvredim ,izvinjavam se ako sam tako shvacen, no to je samo moj tip humora zaista & nista vise.:)
Zar nije lepse kad se na kopi-pejst doda jos nesto, makar brljotina bila.:):cool: slabo razbiram recenzije,ali ima i gorih.
Respekt za Pikasa, na isti dan smo progledali.;):)