Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro ateistima, iako niste moj fah :).

"Jutro je kvintesencija zivota i valja ga postovati kao svetinju. Svaki dan je jedan mali zivot, svako budjenje i ustajanje - malo rodjenje, a svako sveze jutro mala mladost. " - istocnjacka mudrost

Sizife, aj baci neki kvalitetan obrok dana... ne sumnjam u tvoju strucnost...:)
Pa ja sam za doručak pojeo conflakes, da bi za ručak imao dobar apetit. Evo nekih ideja po redosledu poželjnosti:

- japanska ideja: miso supa + sašimi od lososa i tune + pirinač ili pečurke začinjene susamovim uljem
- nemačka ideja: supa od nudlica + krompir sa pečenom piletinom ili kobajom + neka kisela salata
- austrougarska ideja: perkelt gulaš + pasta (pene rigate?) + salata
- italijanska ideja: fritata sa sirom i dimljenim lososom + salata rukola, čeri paradajz i pinjoli.

To je to što se tiče sila osovine....

sashimi-sasimi-7658ff47c4037a3af0f9dcec1d5d93df_listing_l.jpg

Ja slab duh. :eek:?! E svasta, sve sam mogao da cujem, al ovo mi je bas vanserijska omaska...

A to sto me napadaju to znaci da sam kvalitetna i interesantna lovina... mogu da udovoljim njihovoj pozudi.... a one uzgledaju bas mocno.

Ja slab duh. :eek:?! E svasta, sve sam mogao da cujem, al ovo mi je bas vanserijska omaska...

A to sto me napadaju to znaci da sam kvalitetna i interesantna lovina... mogu da udovoljim njihovoj pozudi.... a one uzgledaju bas mocno.

to znaci da si iz svoje podsvesti kreirao ono sto zelis da budes..i da te opsedaju mocne ribe...i da ih ti zadovoljavas....ali to se sve samo odigrava u tvojoj lobanji...samo hranis svoju sujetu iluzijama....napada te iz podsvesti arhetip macho tipa....z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back