jel moze neko da me posavetuje kom astrologu da poverim izradjivanje natalne karte????mnogi mi pricaju kako je najbolji predrag radovic,a da ni sanja colja nije losa....... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silko:P.S. Ja mogu da ti uradim pa ako nisi zadovoljna ne moraš da mi platiš!!!
Pozdrav...
Fixa:-----------------------------------------------------------------
ovaj...el mozes da uradis meni natalnu kartu?
hvala, unapred nezadovolji fixa
-----------------------------------------------------------------
devojkaK:ako je Milekic vrsni astrolog, zasto onda nije, pametno, iskoristio natalnu kartu za zdravlje![]()
_honeybunny_:A koliko Imsiragic naplacuje?
Meni je konsultacije u vezi operacije partnera radio Dusko Savic , i da ga ne hvalim NAZALOST odlicno je predvideo. Znaci konsultacije, natalna karta, uporedni, solar... Oko 2h mi je posvetio.40E. koliko sam cula to je prosek.Posto ovo nije mesto za marketing, probaj sa www.pcprogram , mislim da ces ga nacilana7:jel moze neko da me posavetuje kom astrologu da poverim izradjivanje natalne karte????mnogi mi pricaju kako je najbolji predrag radovic,a da ni sanja colja nije losa.......![]()
sexy lady2005:Imsiragic ne radi horoskope, drzi samo skolu i stvarno je odlican!
Ja bih isto kod nekog..., nego ne znam kod koga bih
reci koliko naplacujes i kako mozemo da stupimo u kontakt?Silko:Kad bih ti ja savetovao rekao bih ti da odeš kod Mileta Dupora ili Gorana Milekića ali oni su otišli..
Predrag je OK, ali je skup!..Sanja ćini mi se također..
Odličan je i Imširagić...
P.S. Ja mogu da ti uradim pa ako nisi zadovoljna ne moraš da mi platiš!!!
Pozdrav...
A jel odradjena ta prva analiza ili ponuda jos vazi?urania:deco, ako hocete profi analizu i prave informacije, javite se, imam jako puno iskustva, prognoze 90% sluchajeva tachne ali psiholoshki pristup! Poshtujem determinizam ali malo shire sagledavam mogucnosti! moja parola:saznajte shta vam se deshava! .....imala sam nastupe na koshavi, bice valjda toga josh...prva analiza na forumu free of charge! :-D
Ja sam bila kod Aleksandre i skroz sam zadovoljna!Ako zelis poslacu ti telefon na pplana7:jel moze neko da me posavetuje kom astrologu da poverim izradjivanje natalne karte????mnogi mi pricaju kako je najbolji predrag radovic,a da ni sanja colja nije losa.......![]()