Astrolozi tvrde da je ovo najbolji horoskopski znak: Da li ste to baš vi?

Lagerta

Elita
Supermoderator
Poruka
15.869
Morala sam,nema nas ni na jednoj listi, bilo pozitivno, negativno, tako da.. ;)
Svi horoskopski znakovi su divni na svoj način, ipak ako pitate astrologe, jedan znak se ističe iznad ostalih. To je vazdušni znak čija je vladajuća planeta Venera.
1697101920303.png

U pitanju je Vaga.
 
U pitanju je Vaga.

Vage imaju sposobnost da impresioniraju ljude na prvom sastanku. Veoma su moralne i o svemu imaju široko znanje. Mogu biti vrlo pronicljie, ali i pristojne i skromne, sve u jednom.

Evo pet razloga zašto je Vaga najbolji horoskopski znak:

Najosetljiviji znakVage su poznate po tome da imaju "zlatno srce" i uvek su spremne da pomognu svima kojima je pomoć potrebna. Pripadnici ovog znaka brinu o svojim prijateljima i porodici.

One su optimistične

Bez obzira koliko bili uznemireni u nekim situacijama, uvek će zadržati optimističan stav i nadati se da će se sve rešiti brzo i uspešno.​


Upijaju znanje

Veoma su inteligentne i imaju neverovatnu sposobnost sticanja znanja. One lako upijaju nove informacije i znaju kako da ih koriste u pravo vreme.

Racionalno razmišljaju

Ljudi rođeni u ovom znaku vole da detaljno razmisle o svemu i donose racionalne odluke. Vole logično i racionalno da razmišljaju i uvek su korak ispred svog protivnika.


Imaju diplomatske veštine


Vage izbegavaju bilo kakve sukobe i uvek će pokušati da reše probleme pronalaženjem brzih rešenja, istovremeno usrećujući obe strane. Ovo ih razlikuje od ostalih horoskopskih znakova
 
Poslednja izmena:
Vec je vrsen eksperiment za testiranje validnosti ovoga i omanuli su katastrofalno. Dali su im da naprave natalne karte za nekoliko ljude medju kojima je bio i psihopata i ubica. Gle cuda, napisali su kako je dobar covek. Obicna sarena laza.
Možda je imao neki skriveni mesec u 8. kući :mrgreen: Il ga strefio retrogradni Merkur :mrgreen:
 
Jesu, odlični su. Više me nasmejalo za škorpiju... Kao slagali smo se, dok nisi otkrio šta si u stvari...
Secam se kada sam prvi put prisao devojci koja mi se mnogo svidela i nesto poceo da pricam i ona jos nije stigla da kaze bilo sta, njena drugarica me otkaci, kao da sa njom pricam. I ja se mislim ooookeeej. Taman posao ona dobacuje "A sta si u horoskopu" z:mrgreen:
 
Secam se kada sam prvi put prisao devojci koja mi se mnogo svidela i nesto poceo da pricam i ona jos nije stigla da kaze bilo sta, njena drugarica me otkaci, kao da sa njom pricam. I ja se mislim ooookeeej. Taman posao ona dobacuje "A sta si u horoskopu" z:mrgreen:
Eto, da si bio škorpija pa da izmanipulišeš situacijom da se ona oseti krivcem....ti ništa :mrgreen:
 
Jer sam svesna da nemaš pojma šta je podznak, zbuni pa pobedi sagovornika, taktika :mrgreen:
Zato ja nisam fan bilo kakve debate. Ne "pobedjuje" onaj ko je u pravu ma koliko god imao argumenata, nego onaj ko je namazaniji. To se vidi kad novinari pričaju u studiju sa političarima ili političari sa političarima.
 

Back
Top