Astrolozi su rekli ko je najbolji znak

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
74.524

Astrolozi rekli koji je najbolji horoskopski znak​

LIFESTYLE Autor: N1
astrology-993127_1920-750x500.jpg
Pixabay/MiraCosic
Astrolozi ovaj znak često nazivaju "čeličnom rukom u svilenoj rukavici", jer oni rođeni kao Vage imaju mnogo fantastičnih kvaliteta koji ih čine drugačijima i zaista jedinstvenim među znacima zodijaka.

Iako je veoma nezahvalno izdvajati jedan znak kao najbolji, astrolozi tvrde da bi to na kraju bila Vaga.
Ključna fraza koja najbolje opisuje Vagu je – „Ja balansiram“.
Vage su gospodari ravnoteže i harmonije, sposobne da održe mir i harmoniju u svim aspektima svog života. Kada se pojave situacije koje zahtevaju da sve drže pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu, prenosi krstarica.com.

Njihova sposobnost da analiziraju, vagaju opcije i donose uravnotežene odluke čini ih izvanrednim liderima i savetnicima.
Mir i pravda su osnovne vrednosti Vage. U svim međuljudskim odnosima teže miru i ne tolerišu sukobe. Vage su pravedni borci za pravdu i često će se boriti za ono što veruju da je ispravno. Njihova empatija i saosećanje čine ih dragim prijateljima i partnerima.
Partnerstvo je neophodno za Vagu, posebno ono koje je duboko emotivno i na ličnom nivou. Ovi znaci su najbolji kada su deo tima i vole da dele život sa nekim ko im je blizak.
Sa svojim pobedničkim mentalitetom i izraženom kooperativnošću, Vage nisu sklone da budu same. Njihova sposobnost da stvaraju harmonične odnose i održavaju harmoniju čini ih traženim partnerima u ljubavi i prijateljstvu.

U suštini, Vaga je znak koji teži ravnoteži, miru i pravdi u svetu. Njihova sposobnost da donose uravnotežene odluke i neguju harmonične odnose čini ih zaista posebnim među znacima zodijaka.

Jak intelekt i oštar um​

Vaga je horoskopski znak koji nosi energiju vazduha, koja donosi snažan intelekt i prodoran um. Ljudi rođeni pod ovim znakom prirodno su inspirisani intrigantnim knjigama, dubokim i ubedljivim diskusijama i zanimljivim ljudima, jer im to pomaže da rasteraju dosadu i ožive svoj duh.
Vladajuća planeta Vage je elegantna i ljubitelj lepih stvari – Venera. Zato je ljudima u ovom znaku uvek važniji kvalitet od kvantiteta. Okruženi su umetnošću, muzikom i prelepim mestima kako bi mogli da ostvare svoj puni potencijal. Vage su često pravi estetičari, pa ih privlače prelepe slike, zvuci i oblici. Njihova sposobnost da prepoznaju estetsku vrednost u svemu što ih okružuje čini ih istinskim umetničkim dušama.
Ono što takođe definiše Vagu je njihova prirodna sklonost ka saradnji. Ovi pojedinci su po prirodi kooperativni i vrlo često će se pridružiti drugima na kreativnim projektima. Njihova sposobnost da koordiniraju različite ideje i mišljenja čini ih odličnim timskim igračima.

Više od svega, Vage vole da sarađuju sa ljudima u stvaranju nečeg lepog i harmoničnog.
 

Back
Top