Astrološkinja otkrila koji su najzlobniji znakovi horoskopa: Za njih ništa nije SVETINJA, zlo im je srednje ime

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.005
1701026023759.png


Velike su šanse da u svom okruženju imate bar jednu osobu koja ruši sve ostale kako bi se uzdigla.

Evo koji su to najzlobniji horoskopski znakovi.

1. Rak
Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po neraspoloženju i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj se treba brinuti kada stanete Raku na put.

- Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja - upozorava Šarlota King, radijska astrološkinja. Poznato je da Rakovi obrambeno reaguju na gotovo sve, čak i dobre stvari. King napominje da se ne boje da koriste svoj tvrdi oklop.

- Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni. Preseći će vas - dodaje King.

2. Vodolija
Iako Vodolija može biti prilično emocionalno inteligentan po pitanju veza i prijateljstava, često se izoliraju od onih koji su im najbliži jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu da imaju i veliki kompleks superiornosti.

- Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića, pri čemu veruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže - kaže King.

3. Bik
Bik je inače neverovatno odan, a najčešće drugima oko sebe deluju mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti u nekoliko minuta.

- Opušteni i super hladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima, i takvi su dok ne povredite jednu stvar blisku njihovom srcu - kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari, dodaje.

Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog povređenog srca. Kamar napominje da je, iako je donekle teško izvedivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.

4. Ovan
Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali mogu se teško nositi s osećajem da ih neko ne vidi.

- Ovan voli da pobeđuje i uvek sebe stavlja na pijedestal - objašnjava Kumar. Takođe se lako mogu uvrediti. Ako se uvredi, drske reči Ovna dovoljno su oštre da sruše vaše samopouzdanje i pruže traume.

- Ispod te grubosti ipak je neko ko želi da se oseća shvaćenim i cenjenim - kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovan treba da bi se smirio slušanje, uvažavanje i saosećanje.

5. Škorpija
Škorpijina intenzivna ličnost i sklonost da preteruju često ih čini duboko neshvaćenima. Sidart upozorava na njihovu intenzivnu potrebu za osvetom.

- Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanju bol ili nepoštovanje koje mu je naneseno i sastavlja najsloženije planove za osvetu - ističe. Srećom, nećete morati prečesto brinuti o njihovom osvetoljubivom raspoloženju.

- Škorpijine negativne osobine mogu se lako obuzdati ljubaznošću, istinoljubivošću i razumevanjem - dodaje Kumar.

6. Blizanci
Dok su Blizanci poznati po svojim živahnim i zabavnim ličnostima, postoji i njihova mnogo mračnija strana. U astrologiji, Blizanci se smatraju najoštrijim znakom, ali oštroumnost se može prevesti i kao oštar jezik - kaže King.

Znak ima dve perspektive ili mišljenja o bilo kojoj stvari, ali mogu uvek da dele samo one koje su u njihovom najboljem interesu ili još gore, reći stvari koje su stvarno zlobne, pojašnjava King.

- Ako čujete trač o sebi, postoji mogućnost da je došao od Blizanca - ističe. Ako treba da ohladite Blizanca, najbolje je da se odvojite čim počnu negativno da govore o nečemu ili nekome. To će zaustaviti razgovor.

(Espreso/nportal)
 
Poslednja izmena:
Toliko netačno da postaje bezobrazluk. Rakovi su osetljivi i na svaku uvredu ili napad se povlače u sebe i sklanjaju.
Najmanje zloban znak baš zbog svoje emotivnosti i brige za druge. Iš bre više od rakova, dosta je bilo. :batina:
Ooo, e baš takvo ponašanje vodi u zlobu. Dobar čovjek je isključivo i hrabar čovjek koji se ne povlači 😎
 
Ooo, e baš takvo ponašanje vodi u zlobu. Dobar čovjek je isključivo i hrabar čovjek koji se ne povlači 😎
Onda nam se poimanje zlobe razlikuje. Da je rak takav onda se ne bi povlačio i sklanjao već bi spremao neku osvetu.
Ovako, mi mučenici čučimo u tami peščane rupe i patimo dok nas ne prođe.
 

Back
Top