Astroloski nekompatibilne mama i cerka?

Elenaxll piše

pa za prvo vreme..nebi trebala da bude mama...vodolije nisu predodređene da budu mame..a u kombinaciji sa škorpijom.. to već imam kod kuće...

Ovakve reči su zaista otrovne. Majka pita za savet i treba joj pomoći, a ne obeshrabrivati je.

Draga Anahita, potrebno je da neko uradi detaljan horoskop za tvoju ćerku kako bi shvatila njenu pravu prirodu, jer su deca divna bića koja nas uvek ponovo zadivljuju svojom savršenošću prilikom dolaska na ovaj svet. Moramo da pazimo da svojim postupcima i odnosom ne pokvarimo to savršenstvo.

Bojim se da preko foruma ne možeš da dobiješ detaljnu analizu horoskopa.

Astarta:
Elenaxll piše

pa za prvo vreme..nebi trebala da bude mama...vodolije nisu predodređene da budu mame..a u kombinaciji sa škorpijom.. to već imam kod kuće...

Ovakve reči su zaista otrovne. Majka pita za savet i treba joj pomoći, a ne obeshrabrivati je.

prvo..dušo..to nisu otrovne reči..već realne..to je živa realnost..vodolija može da bude dobra majka svima,ali nemože da bude škorpiji..škorpija kao dete zahteva nežnost,zahteva pažnju,...a jedino što takvo dete može od vodolije da dobije je majku tiranina,koja je uvek nezadovoljna svime što to dete uradi..nju je nemoguće zadovoljiti..i nikada ništa neće biti dovoljno dobro..a na kraju najveće neslaganje dolazi u periodu kada je škorpija tine-age..onda joj se meša u sve..od toga kako se oblači..do toga sa kim izlazi..vodolija voli da vlada i njoj je škorpija prirodan neprijatelj...naročito ako su familijarni odnosi u pitanju...zato tu majku treba podučiti da toj škorpiji..bude najbolji prijatelj...a ne najveći neprijatelj..i da počne da poštuje ćerkin život...i što najviše škorpiju može da nervira je guranje nosa u njenu privatnost...preturanje po stvarima...i one stvari..kaži mami šta ti se desilo...pa onda ponovno nabijanje na nos tih istih stvari kada se posvađaju..

Elenaxll,

ovde se sigurno i ne može dati više detalja nego što si napisala, ali ako si zaista astrolog, onda i sama znaš da se samo na osnovu znaka u kojem je Sunce baš ne može decidno ništa tvrditi o karakteru osobe. Ono što je ovde najvažnije majka hoće da nauči kako da se postavi prema svom detetu, a da joj ne šteti.

Takođe je veoma važno kako će dete doživljavati svoju majku i porodičnu situaciju.

Srećan rad, ali nije baš najbolje da budeš tako isključiva. Ovde postoji i želja za konstruktivnom promenom.

Pozdrav Astarta

prvo..dušo..to nisu otrovne reči..već realne..to je živa realnost..vodolija može da bude dobra majka svima,ali nemože da bude škorpiji..škorpija kao dete zahteva nežnost,zahteva pažnju,...a jedino što takvo dete može od vodolije da dobije je majku tiranina,koja je uvek nezadovoljna svime što to dete uradi..nju je nemoguće zadovoljiti..i nikada ništa neće biti dovoljno dobro..a na kraju najveće neslaganje dolazi u periodu kada je škorpija tine-age..onda joj se meša u sve..od toga kako se oblači..do toga sa kim izlazi..vodolija voli da vlada i njoj je škorpija prirodan neprijatelj...naročito ako su familijarni odnosi u pitanju...zato tu majku treba podučiti da toj škorpiji..bude najbolji prijatelj...a ne najveći neprijatelj..i da počne da poštuje ćerkin život...i što najviše škorpiju može da nervira je guranje nosa u njenu privatnost...preturanje po stvarima...i one stvari..kaži mami šta ti se desilo...pa onda ponovno nabijanje na nos tih istih stvari kada se posvađaju..[/quote]

Elena jako mi je zao sto kroz svoje lično iskustvo i doživljaj daješ savete... Meni tvoje reči nisu zvučale otrovno niti me vređaju, već su pune (ne)realne mržnje ili gorčine... Mislim da Ti ne bi trebalo da 'daješ savete' kao astrolog samo na osnovu znaka... Ali, hajde... Ovo je 'slobodna zemlja' :)
Molim da se ne prepucavate ovde vec, ako imate konstruktivni odgovor onda da ga date, ili "zauvek ćutite" :)
Mama Vodolija

PS Moja majka, sestra i svekrva su škorpičad :) I volimo se najviše na svetu... Ja samo hoću da izbegnem greške u vaspitavanju

PPS ne može se piše odvojeno, a ne zajedno.. (oprosti, ja sam ipak samo jedna učiteljica) :lol:

Back