Astrološke debate

Često ljudi kažu kako je astrologija glupost jer eto, kako blizanci koji su rođeni u isto vreme imaju različite živote, i kako dva čoveka koja su rođena u istom danu u istom gradu imaju različite živote a iste karte.

Ali nije to baš tako, jer niko se nikad nije rodio tačno na istom mestu u milimetar, niti se blizanci rode tačno u istom momentu.

Ove karte koje se izrađuju su dosta pojednostavljeno to sve, i generalizuju sve ljude rođene u jednom gradu na jednu tačku, ili blizance na jedno vreme (pretpostavljam). Što nije tačno u realnosti.

Isto tako okolnosti života nisu iste, i zavisi u kakvim porodicama se rađamo, državama i sl.

To je tačno da se to negde sve vidi, jer je astrologija naša projekcija na svet oko nas, i obrnuto, ali zaista mislim da astrološke metode još uvek nisu na tom nivou tačnosti i detaljnosti. Tako da je sve to u stvari probližno tumačenje nečije energije i mase.

Nisam znala gde ovo da stavim, pa sam stavila ovde...

Astrologija jeste na tom nivou tačnosti i preciznosti, ali je sistem sam po sebi arhaičan i u mnogo čemu otežava nešto što bi se u današnje vreme moglo smatrati efektivnim.

Braća Blizanci često nisu rođeni tek jedan minut nakon drugog, razlike su obično oko 4-5-6 minuta po nekoj minimalnoj proceni, što je dovoljno da se Asc pomeri za jedan stepen i time efektivno promeni znak (svaki stepen je drugačiji znak, normalno). Što dalje odvodi u racionalizaciju toga da postepenim odvajanjem i životnim okolnostima, dva brata vode drugačije fizičke živote, ali zapostavljamo najbitniji uticaj koji ove dve osobe imaju : Uticaj jednog brata na drugog brata.

Kada gledamo horoskop blizancima, posmatramo Asc mlađeg brata kroz vrh treće kuće starijeg brata. To nam upotpunjuje sliku, a sve planete i postavke koje se tu pronađu upravo definišu brata blizanca onakvim kakav je, čak i kada je reč o jednojajčanim blizancima i sl. Dakle, to je jedini način trenutno poznat i opšte prihvaćen u astrološkim krugovima, a da je validan za posmatranje.

Drugim rečima, mlađi blizanac može pokazati potpuno drugačije delovanje i ponašanje u odnosu na starijeg, iako su po fizičkim karakteristikama isti.

Postoje sela širom sveta u kojim se specifično konstantno rađaju blizanci, a to je ono što bi valjalo istražiti i po čemu bi trebalo izvršiti jednu sveopštu astrološku analizu kako bi se dobio što kompletniji odgovor na pitanje o blizancima.

pairs_2.jpg

Nije tacno, bas je suprotno od toga.

Moderna astrologija ne poseduje preciznost da predvidi niti objasni vec uopstavanjem obuhvata sve kao lopatom pa ce se medju tom hrpom svega vec nesto naci u cemu bi se svako prepoznao.

Ona koketira i laska coveku tumacenjima koristeci se opstim opisima koji svakom prijaju: magneticnim Plutonom, etericnim Neptunom, mudrim uciteljem Saturnom, laska epitetima u kojima se svako moze pronaci. Tranzite Plutona naziva "trasformacijom" cinom koji niko nikada nije niti ce uspeti da definise.
Sta konkretno i jasno znaci "tranformisati se kao Feniks iz pepela"? Ja ne poznajem nikoga ko se transformisao, to se u realnosti ljudskoj ne desava, ovo su literarni opisi cija je uloga komercijalizacija j propagiranje jer su u pitanju lepljive stvari koje laskaju manje-vise, svakom coveku. Da je fatalan, da ima magnetsku privlacnost na suprotni pol, da je zavodljiva i etericna od plavicaste svetlosti Neptuna, da je energican, avangardan i vanvremenski od Urana, itd...u ovome ce se svako rado pronaci, a onda sedne i kada ga prodje opijenost, shvati da ni milimetar nije odmakao od stvarnog i sustinskog.

Opet ova pisanja od strane osoba koja nikada nije bila ni kod jednog astrologa, niti je izučavala modernu astrologiju. I sve pogrešno, nabeđeno i bez i trunke znanja. Tvrdila si da si izučavala Uran, Neptun i Pluton, a nikada nisi dostavila relevantan dokaz za to ili pokazala zbog čega se neka od teorija o tim planetama ne upotpunjuje. Svi tvoji izvori su od Klaudija Ptolomeja ili sličnih izuzetno zastarelih izvora koji se teško mogu nazvati astrološki tačnim ne samo u moderno doba, već i tokom njihovog doba.

Sva laskanja u tumačenjima su primarna osobina neveštih astrologa i ne može se izokrenuti da se vodi isključivo na modernu astrologiju smatranjem da toga nema kod ljudi koji praktikuju "TA" ili slično. Takva generalizacija je u startu propala.

O uticaju Urana i konceptu reciklaže (koji uran zahteva) trenutno u Biku (našem genetskom horoskopu) dovoljno govori i izbacivanje upotrebe plastike (Venera) zarad recikliranog papira (Merkurova egzaltacija u Vodoliji), a sve u cilju ekološke svesti ljudi.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/k...a-je-zabrana-upotrebe-plasticnih-kesa/rtgr461

Možeš li da pomoću TA predvidiš sledeću mutaciju virusa na području Rumunije, recimo? A, da, ti ne znaš ni kako da definišeš viruse u TA. :mrgreen: Baš je precizna i kohezivna.

Ne, ne, ne, nećeš se izvlačiti sada svodeći raspravu na lični nivo!

Objasni mi pojam "transformacije" kroz aspekt Plutona. :mrgreen:

Objasni mi fenomen aspekta Pluton 90 Saturn 180 Uran koji se dešavao pre nekoliko godina i njegov uticaj na ASC Blizance, kojima upravo Pluton tranzitira kroz 8. polje u Jarcu, dovodeći do - čega? Svi ljudi sa ASC Blizanci su umrli, stradali ili seksualno evoluirali? Ili sada, kada je i Saturn u 8. polju sa Plutonom zajedno?

Ako se ne varam ti si ASC Blizanac, pa evo vidim da si vrlo živ, a objasni mi kako si se to transformisao?. :flert:

Bdv, evo od sutra ću ja da budem profesionalni astrolog i otvorim svoju ordinaciju. Jesmo li onda kolege? :zaljubljena:

Osmo polje transformacije i Pluton koji se vezuje za sve vidove crno-belog sveta, opšte krajnosti jednog spektra u drugi, što je srazmerno uticaju Škorpije. Samim tim je Pluton vladar znaka Škorpije, opozitnog znaku Bika, gde je Mesec u velikom padu (nasuprot Biku gde je Mesec u egzaltaciji).
Ljudi vezani za Pluton su najčešće islamisti ili dolaze iz regiona odakle potiče moderna pojava terorizma (bliski istok). Tokom tranzita Plutona kroz znak Jarca (Asc Nemačke) imali smo niz napada i silovanja, karakterističnih za sve istorisjke i astrološke opise Plutona.
Žene (Venera) u ovakvim zemljama su u veoma lošoj poziciji, a pogotovo u Avganistanu. Napadi u ovim zemljama su često kiselinom (Škorpija).
Transformacija kroz ulogu Plutona je u dinamici sa fizičkim svojstvom kuće 2 i fizičkog postojanja materije. Pluton deluje energetski i isključivo na energetskom polju. Vezuje se za radijaciju i uništavanje koje opstaje. Transformacija se dobija kroz uništenje postojećeg da bi se dobilo ili izgradilo novo, što na planu zgrada, što na planu emotivnog života, što je ponovo karakteristično za znak Škorpije, upotrebu dinamita, eksploziva, oružja koje je eksplozivne primene prilikom detonacije i rušenja zgrada i slično tome.
Čovek koji je otkrio dinamit (Mars u Škorpiji) je bio Alfred Nobel
https://www.astrotheme.com/astrology/Alfred_Nobel
Ovo je čest motiv upravo ljudi koji su okarakterisani teroristima. Islamisti ne jedu svinjetinu (Venera) i vrše obezglavljenje, često prerežu grkljan taocima (Vrat, Venera, Bik).
Pluton u Jarcu kao tranzit je doveo brdo migranata širom stare Evrope. Jedina zemlja koja se uspešno odbranila od naleta jeste Mađarska koja je u tom trenutku imala Saturn u Strelcu (Zid u Mađarskoj na granici sa zemljom znaka Jarca, Srbijom).
Što se silovanja tiče, više o tome možeš naći na internetu, a ovo bi bio dobar početak za istraživanje:
https://en.wikipedia.org/wiki/2015–16_New_Year's_Eve_sexual_assaults_in_Germany

Što se tiče analize, greška koju činiš u startu zbog neobaveštenosti i neznanja leži u činjenici da Pluton oslovljavaš isključivo generacijskom planetom, smatranja da takva planeta nema nikakav udeo u ličnom horoskopu, što je netačno. A razlog zbog čega je netačno sam u nekoliko navrata naglašavao na PDF-u, ali ako želiš mogu i da tebi objasnim.

Pozdrav!

Pluton je deformacija, pre nego transformacija.

Tako je, ali iz deformacije nastaje nova formacija, ergo transformacija jer posmatramo udeo 8 - 2, a ne isključivo 8.

Rušenje dve kule od strane terorista.

2001-09-11-USA-911.jpg

Pod Slobodanom MIloševićem smo imali Pluton u konjunkciji sa Mesecom u okviru kuće 4, a bombardovali su nas tokom Marsa u Škorpiji (Delovanje NATO pakta). I nabili su nam radijaciju preko osiromašenog uranijuma u "Kolevci Srbije". Pogledajmo reči i njihovo značenje.

Ne, ne, pitala sam tebe kako si se ti transformisao kroz tranzit Plutona u tvom 8. polju i aspektu sa Uranom i Saturnom?
Pusti sada Kule, leptire i dinamit!

Pitanje je vrlo jasno, nedvosmisleno i direktno. Šta konkretno jednoj ljudskoj jedinki u telesnom, fizičkom, duševnom, emocionalnom, intelektualnom ili materijalnom nivou donosi ta Plutonova transformacija? Kako se ona manifestuje?

I bez spinovanja molim, pitam te konkretno, i to nakon tvoje brijlijantne konstatacije o smrti Amy Vinehouse sa tranzitom Plutona u 8. polju 90 Saturn 180 Uran koja je gle čuda ASC Blizanac kao i ti? :mrgreen:

https://forum.krstarica.com/threads/smrt-u-horoskopu.247418/post-39113348

Mundano je vec ok, i to je neka druga prica i tako bi i trebalo da se gleda, ali mi je nekako suludo da obicnu Mariju iz IV2 posmatram kao silu svemira i natprirodne moci zbog Plutona na ascedentu npr.
Tako nadmocnih i ekstremno natprosecnih ljudi u skladu sa mitskim bicima i opisima ima jako malo, tu se slazem sa Nastiom.

Inace Pluton na ascedentu kao na ovoj karti gore, biva jednom dnevno, pa se ne desavaju teroristicki napadi.

Pod Slobodanom MIloševićem smo imali Pluton u konjunkciji sa Mesecom u okviru kuće 4, a bombardovali su nas tokom Marsa u Škorpiji (Delovanje NATO pakta). I nabili su nam radijaciju preko osiromašenog uranijuma u "Kolevci Srbije". Pogledajmo reči i njihovo značenje.

Ko je imao Pluton u konjunkciji i sa čijim Mesecom?
Kakav je ovo podatak?

Kako si vešto izbegao da napomeneš da je sve vreme dok se kuvalo bombardovanje bila konjunkcija Jupitera i Saturna u Ovnu, a bombardovanje je počelo kada je Saturn ušao u Bika, i za vreme bombardovanja Saturn je pravio 180 Mars iz Škorpije koji se kretao retrogradno mesec dana?

https://www.astro.com/swisseph/ae/1900/ae_1999.pdf

Radijacija, osiromašeni Uranijum, kasetne bombe itd su samo i jednostavno jedna vrsta oružja, ništa drugačija u simbolici od atomske bombe - naprosto mu je svrha da uništi što više vojske i civila. Ne postoji humano oružje za ubijanje ljudi.

Ne, ne, pitala sam tebe kako si se ti transformisao kroz tranzit Plutona u tvom 8. polju i aspektu sa Uranom i Saturnom?
Pusti sada Kule, leptire i dinamit!

Pitanje je vrlo jasno, nedvosmisleno i direktno. Šta konkretno jednoj ljudskoj jedinki u telesnom, fizičkom, duševnom, emocionalnom, intelektualnom ili materijalnom nivou donosi ta Plutonova transformacija? Kako se ona manifestuje?

I bez spinovanja molim, pitam te konkretno, i to nakon tvoje brijlijantne konstatacije o smrti Amy Vinehouse sa tranzitom Plutona u 8. polju 90 Saturn 180 Uran koja je gle čuda ASC Blizanac kao i ti? :mrgreen:

https://forum.krstarica.com/threads/smrt-u-horoskopu.247418/post-39113348

Duševno, telesno, fizičko(?), emocionalno(?), intelektualno i materijalno(?)

Odmah možemo da spojimo sledeće

Duševno i Emocionalno (Mesec, 4, 8, 12)
Materijalno, Telesno i Fizičko (Bik, Devica, Jarac, 2, 6, 10)(Mars, Venera)(Asc)
Intelektualno (Merkur, Uran, Saturn, Neptun)

Okej, kako se Pluton manifestovao kod mene tokom 2010. godine?

Prvo, ne znam, nisam o tome razmišljao, a pogotovo ne u kontekstu bilo kojih od navedenih stvari. Morao bih da se prisetim toga šta sam sve radio pre 10 godina.
Drugo, pitaš me nešto lične i intimne prirode za šta smatram da je ružno pitati.
A treće, to što je Ejmi sa Asc u Blizancima ne znači i da se kod mene Pluton manifestuje na isti način. :lol:

Tako da ti mogu ukazati samo na relevantno drugo pitanje i postavku fizičkog karaktera: Pojačana seksualna aktivnost i seksualna regeneracija na nekom planu. Sad, koliko je bila pojačana ne mogu da ti kažem jer iskren da budem nisam brojao. Eto ti i nedvosmislenog odgovora, ali ne znam koliko će ti pomoći jer moj Pluton nije negativno postavljen, već je izuzetno intezivan i u konjunkciji sa Marsom, tako da se manifestuje kroz radnje koje se tiču Marsa i moje 5te kuće.

Sledeći put ja tebe pitam nešto tako intimno. :lol:

Mundano je vec ok, i to je neka druga prica i tako bi i trebalo da se gleda, ali mi je nekako suludo da obicnu Mariju iz IV2 posmatram kao silu svemira i natprirodne moci zbog Plutona na ascedentu npr.
Tako nadmocnih i ekstremno natprosecnih ljudi u skladu sa mitskim bicima i opisima ima jako malo, tu se slazem sa Nastiom.

Inace Pluton na ascedentu kao na ovoj karti gore, biva jednom dnevno, pa se ne desavaju teroristicki napadi.

Zašto bi mundana astrologija bila različita od toga šta ljudi rade i čine?

Karta Afganistana je dokaz terorizmu. 1980ih nagle promene (nakon tranzita Plutona u Škorpiji).

I sve se može videti i pokazati na primerima. Ako funkcioniše u mundanoj, logično je da funkcioniše i u životima ljudi jer ljudi su ti koji čine državu, afterall.

@Nastia Što se tiče Slobodana Miloševića, bitno je videti Pluton i stradanje naroda. Rad sa kriminalnim organizacijama. Dogovor sa kriminalnim organizacijama.

I nije svako oružje isto niti ima istu primenu. Ne može svako oružje da bude Mars ili Saturn. Može da bude okarakterisano tim energijama, ali radijacija i ostale forme koje su sep ojavile kod ljudi ubrzo nakon što su Uran, Neptun i Pluton došli na videlo u kolektivnoj svesti je sve samo ne slučajnost.

I klasična fizika ima razvijeniji aparat i metodologiju pa ne objašnjava odakle sve to. Ti očigledno ne razumeš kako funkcionišu generalni zakoni i specijalni slučajevi.

Gore si Kamaelu napisala da spamuje. Jako ružno ponašanje moderatora.

Vas par ovde se sjatilo i proteruje svakoga ko ne praktikuje ograničenu TA. TA je za ljude koji su ograničeni, koji vole samo da izračunaju gde im je nešto, i kao eto, zbog te tačke će im biti to i to, ili su takvi i takvi. I to im je dovoljno.

Njih ne zanima ZAŠTO su takvi, i zašto se to baš tada dešava i sl.

Njih ne zanima podloga našeg sveta, i na kojim osnovama uopšte postojimo.

Samo da izračunavaju kojekakve tačke kao neki recepti za kolače...

Nije baš sve tako jednostavno. A Kamael ne spamuje, već upravo ti sa svakim svojim napadom na nekog ko razmišlja van okvira tradicionalne astrologije.

Moderator ne bi smeo da rasteruje neistomišljenike vređajući ih. Ne spamuje ako priča o astrologiji.

Tvoj problem, i ostalih koji te podržavaju (mala saturnovsko/rakovska vojska) je što se ti ne slažeš sa njim.

Pluton nije transformacija niti deformacija već transmutacija. Kod Plutona dolazi do promena na hemijskom nivou, ne samo fizičkom.

Ovde očigledno neki ljudi imaju problema sa osnovama psihologije i psihoanalize, pre nego sa astrologijom.

Elektro-magnetno polje ljudskog srca je neki metar i po ili više oko nas. Kada smo srećni vibracije našeg srca menjaju strukturu naših ćelija i našeg DNK, podižući nam imunitet. Obrnuto kada smo nesrećni.

Ovo je samo jedna glupost, koja je fakt. A čovek je još uvek misterija, mislim na njegov energetski deo, i na podsvesni deo, i moć misli.

Očigledno većina ljudi nije osvešćena u tom smislu, i ne razume još uvek da mi nismo samo ovo telo, već da postoje stvari koje naše oko ne vidi, ali ga registruju neki naši drugi delovi, pa čak i naši delovi koji se prostiru izvan našeg tela.

Zbog čega neki ljudi ne veruju svojim osećajima i intuiciji, ne znam, mislim da im je lakše tako.

Takva je stvar i sa ovim o čemu se priča... Kako neko uopšte može postaviti takvo glupo pitanje poput "šta je transformacija čoveka?"... Msm, zaista gluposti čitam... Ako ne možeš to da pojmiš onda ti ne razumeš psihologiju, ne samo astrologiju.

E, o tome je Kamael govorio, a ti ga nisi razumela. Ljudi koji ne razumeju ezoteriju, i spiritualno (Neptun), ne treba da se bave astrologijom, jer oni pretvaraju astrologiju u recepte za kolače, i ograničavaju je jer su i sami ograničeni i ne mogu da shvate izvan svojih granica.

Ne vredi, jednostavno toliko ste zapele sa tim svojim glupostima (pogrešnim shvatanjima moderne astrologije) da čoveku više ne ostaje ništa nego ili da ne piše, ili da se spušta na vaš nivo i nateže kao budala.

Furajte svoju astrologiju, ali manite se ponižavanja svake druge astrologije koju ne razumete. Znači kao moderator bi trebalo, ako želiš nešto da napišeš, da to uradiš bez vređanja i provociranja neistomišljenika, ako ne želiš da ti neko više ovako odgovara na vaše provokacije.

Poslednja izmena:
Žene (Venera) u ovakvim zemljama su u veoma lošoj poziciji, a pogotovo u Avganistanu. Napadi u ovim zemljama su često kiselinom (Škorpija).
Ад хок закључци. У средњем веку су жене свуда биле третиране као инфериорна бића, јер су, забога, од прамајке Еве слабе и грешне. Многе су као сотонине невесте и вештице спаљиване. А нису имале ништа бољи статус ни у антици. После Хипатије из Александрије, па до позне ренесансе ми немамо нити једну жену у науци. Али то се све не рачуна, претпостављам, јер не може да се углави у луцидне конструкције.

Ad hoc :hahaha:

U praistoriji tokom matrijarhalnih društava muškarci su mučeni na sve moguće načine, dok su žene i deca ukrašavani sa najvećim počastima tog doba. Selo do sela. I, šta sad? Kakav je to dokaz za bilo šta u kontekstu Afganistana? Srednji vek evropskog kontinenta je srazmeran modernom društvu Afganistana? I ti pišeš o AD HOC-u meni :hahaha:

Kako to menja trenutne dogodovštine modernog doba u kontekstu Afganistana?

Bilo je puno žena koje su istraživale i radile širom sveta. I netačno je da je srednji vek branio isključivo ženama blo šta, tu je bilo i muškaraca koji su spaljivani, uništeni, seckani, mučeni što od strane organizovane religije, što od strane naroda. Možda nisi čuo, ali da te obavestim - prosvetiteljstvo je nastalo tek u 17om veku, a zbog izuzetno visokog mortaliteta žene su normalno bile više vezane za porodičan život jer petoro dece koje umre pre desete godine života je bila sasvim normalna pojava pre 20og veka n.e. Tako da ako hoćeš da generalizuješ na tako jedan oskudan način, barem se pripremi da doneseš nešto iole pametno u diskusiju. :lol: Život je bio takav da je za preživljavanje moralo da se živi i radi teško, a životni vek nije bio duži od tridesetak godina. U moderno doba to nije slučaj niti je toliko prominentno, a Avganistam o kojem pišem je upravo taj koji se tokom 1980ih promenio ka lošijim stvarima.

548x331-afghan-women-1970s-via-twitter.jpg

Barem, minimalno, što možeš da uradiš jeste da istražiš kako je to Pluton transformisao narod Afganistana u mundanoj astrologiji. :ok:

na hemijskom nivou, ne samo fizičkom.

Hemijsko jeste fizičko.

Furajte svoju astrologiju, ali manite se ponižavanja svake druge astrologije koju ne razumete. Znači kao moderator bi trebalo, ako želiš nešto da napišeš, da to uradiš bez vređanja i provociranja neistomišljenika, ako ne želiš da ti neko više ovako odgovara na vaše provokacije.

Problem sa svim ljudima koji žele o nečemu da pišu i da druge nabeđuju u to jeste onog trenutka kada potporu za svoje tvrdnje nemaju. Kada im se naglasi da znanja nemaju povodom toga, pozivaju se na lično vređanje, što je jedna logička greška.

Ako neko tvrdi da nešto zna i razume, a iz pokazanog se dokaže (i pokaže) na argumentovanom nivou da su neznalice, sasvim je u redu nazvati ih neznalicama.

Neznalica, prvenstveno, treba da prihvati da nešto ne zna i da poradi na tome da nauči, a ne da tvrdi da nešto razume i tvrdi da nešto ne funkcioniše striktno zbog svojih ubeđenja. Ovakvo ponašanje je isto kao u priči sa religijskim fanaticima koji ne prihvataju bilo šta osim isključivo njihove ideologije i dogme, odnosno isto kao sa ljudima "naučnicima" koji tvrde da astrologija ne funkcioniše, a nikada nisu ni pokušali da joj se približe niti istraže njezin mehanizam.

Ono što jeste bitno jeste činjenica da više nas, koji se međusobno nekada možda nismo uslaglašavali oko nečega, sada imamo veoma uniformisan stav da se radi o nipodaštavanju nečega što oni nazivaju "moderna astrologija" i što karakterišu na jedan veoma negativan stav, a pogotovo sa moderatorske pozicije koja po pravilniku isključuje sve oblike favoritizma.

U praistoriji tokom matrijarhalnih društava muškarci su mučeni na sve moguće načine, dok su žene i deca ukrašavani sa najvećim počastima tog doba. Selo do sela. I, šta sad? Kakav je to dokaz za bilo šta u kontekstu Afganistana? Srednji vek evropskog kontinenta je srazmeran modernom društvu Afganistana? I ti pišeš o

Управо си сам себи дао одговор. Вадиш из историје само оно што ти одговара да би подржао своје луцидне конструкције. Истина је, заправо, да су се друштва и уређења мењали одвајкада, као што си и сам паметно закључио. И у том Афганистану, као и свуда у свету, мењало се стање много пута, доносили другачији закони, неки либерални неки фашистички. Према томе, аргумент којим оправдаш деловање неке планете не да не стоји, него си промашио универзум ;)

Ja sam sebi dao odgovor na šta? Ja vadim iz istorije ono što meni odgovara? Pa u kontekstu toga što pišem, bitan mi je tranzit Plutona kroz znak Škorpije, a to se ne dešava u srednjem veku niti odatle imam verodostojne informacije koje mogu da uporedim sa lakoćom. Ti mešaš koncept uzimanja uzorka hronološke karakteristike sa cepidlačenjem. :lol: Kapiram ja da tebi to smeta i da si nemoćan da bilo šta dokažeš ili postaviš kontraargument, ali trebalo bi da se potrudiš jer misliš da si dorastao izazovu. Ne znam da li me razumeš, ali da imam relevantne informacije srednjeg veka, možda bih i odatle vadio paralele. Za ono o čemu pišem mi to nije bitno jer je horoskop afganistana promenjen tokom 18og veka, tako da mi informacije iz 1400ih nisu bitne. :lol:

I ništa nisi dokazao osim da ti je bitno da me nešto tu pratiš jer si u latentnom afektu :lol:

Ja sam rekao da se Afganistan promenio drastično tokom 1980ih godina zahvaljujući Plutonu, što se i vidi iz ponuđenih fotografija.

women-in-afghanistan-before-and-after-taliban.jpg

https://www.astrotheme.com/astrology/Afghanistan

Najopuštenije se vidi praksa bacanja kiseline u lica žena.

Pa u kontekstu toga što pišem, bitan mi je tranzit Plutona kroz znak Škorpije, a to se ne dešava u srednjem veku niti odatle imam verodostojne informacije koje mogu da uporedim sa lakoćom.
Па, потруди се да пронађеш. Ако тако сигурно и убедљиво објашњаваш транзитом Плутона у Шкорпији промене у Афганистану, неће ти бити проблем да то учиниш и за неке друге државе и епохе. Ја желим да ти верујем, само је потребно да ми то докажеш. Да видимо каквих је промена било пре 240 и кусур година када је Плутон био у Шкорпији. Немогуће је да је тај Плутон у Шкорпији одрадио посао само сад и само у Афганистану :eek: Не мораш Афганистан, узми неки други пример.

Јесте. И Иран је посрнуо, такође. Ирак није. Азербејџан није. Ни Казахстан. Ок. То је у реду. Сад ми дај још примера кроз историју где је било истих/сличних показатеља. Мора та иста планета у том знаку да кроз историју макар сличне ствари ради.

Tokom 2008 – 2023 godine možemo očekivati da u zemljama u podznaku Jarca ili sa Jarcem naglašenim veoma pojačanu aktivnost kriminala ili u mestima gde se pojavljuju islamski državljani - povišen nivo napada kiselinom, silovanja i generalno džumbusa karakterističnog za planetu Pluton.

Na prvo mesto stavljam Nemačku i Ujedinjeno Kraljevstvo.

"ACID ATTACK BRITAIN
15 acid attacks in UK every week as it’s revealed kids as young as SIX are carrying out sick assaults
Chilling police figures reveal one victim was just two years old when they were attacked while two girls, aged four and five, were targeted in Cumbria"

https://www.thesun.co.uk/news/7002106/uk-acid-attacks-15-every-week/

Јесте. И Иран је посрнуо, такође. Ирак није. Азербејџан није. Ни Казахстан. Ок. То је у реду. Сад ми дај још примера кроз историју где је било истих/сличних показатеља. Мора та иста планета у том знаку да кроз историју макар сличне ствари ради.

Drugim rečima, neosporna je činjenica da se Islamski svet usko povezuje sa planetom Pluton koji je još u mitologiji opisan na takav način.

A ti da proučiš šta podrazumeva termin "mračno doba" pre no što tražiš informacije za nešto od pre par vekova :lol: stvarno si mi simpa sa takvim zahtevima i prohtevima.

O uticaju Plutona i terorizma piše i Nia na profesionalnaastrologija sajtu, upravo u kontekstu Evrope. O tome se može fino pročitati.
https://profesionalnaastrologija.com/clanak.php?id=763

Inače druže Stevane, spremi se za moja pitanja u budućnosti. :lol: nemoj da bude posle "samo da odnesem tetki lek".

Back