astrologija

• Začetnik teme Začetnik teme slobodna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najkurvastiji znak od svih 12 komada!

Zesci NAPALJENICI I BLUDNICI!

Ako MUSKARCU SKORPIJI zelite kupiti poklon neka to bude KONDOM necete pogresiti!

Ako ZENI SKORPIJI zelite da kupite poklon neka to bude EROTSKO RUBLJE ILI VIBRATOR necete pogresiti!

Ako zelite da se vezete sa skorpijom onda morate VI biti riba ili rak!Inace cete hodati suvog k**** a to sigurno nezelite!

slobodna:
14 godina zivim sa Rakom,on kaze da sam super,a u koji tip Raka ti spadas- u visi ili nizi- i kakva su tvoja iskustva sa skorpijicama.
ja spadam u neki cudan tip raka, koji je sve samo ne spor i ne vezan za dom, koji je kako pise rakovima najvazniji...a sa skorpijom sam imao lose iskustvo posto sam ukapirao da se nevezuju duhovno kao i ja nego, eto, sexualno i onda ni same neznaju sta ih je snaslo kada pocne a i isto kada se zavrsi
inace ukapirao bih da zivis s njim da ti nick nije slobodna

pozdrav
:roll:

Da ja jesam slobodna u duhovnom smislu,posto je moj rak-lav sklon promiskuitetu, vrlo cudno za jednog raka,a moj podznak je rak, te sam od onih skorpija koje u odnosu na klasicne na sex gledam rakovski.Ali umem da budem destruktivna i kada sam povredjena opasna,mesec u devici je to ublazio. Pozdrav

Back