Astrologija i kriminal

Richard III

Domaćin
Poruka
3.102
Koji su astrološki pokazatelji kriminaliteta u životu? Šta na astrološkom planu pokazuje i otkriva ljude okrenute kriminalu ili one koji u detinjstvu i adolescenciji imaju sklonost ka istom? Takodje, zanima me šta razlikuje kriminalce koji deluju impulsivno, dakle neke pljačkaše banaka i sitne ribe, od onih najvećih, bosova, donova, šefova podzemlja i slično? Kakve natalne karte imaju najpoznatiji balkanski i svetski kriminalci, kao i najpoznatiji kriminalci u istoriji?
 

skura58

Stara legenda
Poruka
99.680
Krimi horoskop FBI
Kriminalci u znaku raka i bika a blizanci lažno obećavaju
Prema FBI-ovoj statistici najviše kriminalaca ima među Rakovima, a u stopu ih prate Bikovi. Pogledajte šta za vas ima da kaže krimi horoskop.
Ovan je naoružan

Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka poseduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najverovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su uterivači dugova, ucenjivači ili plaćene ubice.
Bik radi za lovu
Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojom koristi se nikome ne hvale. Ako ih uhvate na delu, pokajaće se u nadi da će dobiti milost uz reči “jednostavno nisam mogao da odolim”.
Blizanci su prevaranti
Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhapšenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je reč o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama pokušavaju da se spasu, pa makar to bilo odavanje imena saučesnika ili bilo šta što bi moglo da im pomogne. Ne treba čuditi ako tada lažu.
Najviše kriminalaca ima među Rakovima
Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku.Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Pošto teško kontrolišu svoj temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.
Lavovi su proračunati
Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, kao što je krađa, već ako rizikuju svoju slobodu, to rade zbog velike koristi ili slave.
Device najčešće nadrljaju
Posle Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Takođe, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopšteno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.
Vage su majstori korupcije
U poredjenju sa sa vazdušnimzakovima, Vage u svojim redivima imaju najviše kriminalaca. Ukljićeni su u poslove nepotizma, koripcije i taznih nemeštanja, a specijanost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojima oni daju mito ili ga od njih primaju. Pustaju pipke na sve strane i svuda inaju veze, pa se često izvuku i ako ih otkriju.
Škorpijei su plaćene ubice
Škorpije su tek deveti na FBI listi najčešći kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosek serijsski ubica i psihopata, njih je najviše medju Škorpionima. Oni u kriminal ulazr bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih čsto navodi ljubomora ili povredjen ego.
Strelac najviše robija
Strelčevi su treći na listi uhapšenih kriminalaca, ali najčešće popiju robiju. Bave se raznim prevarama, ali učestvju i u plajčkama i vrlo su vešti lopovi.
Zaniljiv je podatak da oni vrlo retko pivrede svoje žrtve, što govori da u kriminalu učestvuju iaključivo radi finansijske koristi, ili čak potrebe.
Jarac je u organizovanom kriminalu
Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u sstalim područjima života, Jarčevi su veoma ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama „puvati visoko“. Najskloniji su finansijskom kriminalu, a najvieše uhapšenih iz rediva organizovanog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tudje usluge, a kada su otkriveni, beže od zakona.
Vodolije su hakeri
Originalne i domišljate Vodolije i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nala tek na 11-om mestu po broju uhapšenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najvećše su šanse da će postatri hakeri ilči vodje sekti uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći.
Na zločin ih često pokreće i osveta.
Ribe švercuju drogu
Priopadnici ovog znaka nakčešće se povezuju sa drigom, dilovanjem ili švercovanjem. Mogu švercovati i retke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvek pomalo bizarti, pa i smešni.
Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a kada završe u zatvoru, tako se dodatno povezujusa krimi miljeom i od sitnih postaju veliki kriminalci.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.