B
bmwm3
Gost
Izradjujem natalne karte.
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
mob: 064-23-87-827
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bmwm3:Izradjujem natalne karte.
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
IMEA:bmwm3:Izradjujem natalne karte.
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
molim te da li bi rekla kako se "racuna" mesec u znaku? Po datumu rodjenja ili i satima?
Hvala
Hvala na info....pa to je onda kao i podznak?!Anonymous:IMEA:bmwm3:Izradjujem natalne karte.
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
molim te da li bi rekla kako se "racuna" mesec u znaku? Po datumu rodjenja ili i satima?
Hvala
Mesec se računa po datumu rodjenja i tačnom vremenu.
IMEA:Hvala na info....pa to je onda kao i podznak?!Anonymous:IMEA:bmwm3:Izradjujem natalne karte.
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
Hvala
A_B:Cao....da li bi uradila natalnu kartu?I da li naplacujes ili besplatno?Rodjena sam 8 juna 1982 (Bar)u 9 ujutru...Ako mozes ista da mi kazes bili bih ti mnogo zahvalna....Bilo sta...Hvala ti puno,puno,puno!!!!!!
jel ima neki sajt gde bi mogla da izracunam?Anonymous:IMEA:Hvala na info....pa to je onda kao i podznak?!Anonymous:IMEA:bmwm3:Izradjujem natalne karte.
Radim tumačenje.
Šaljem pouzećem.
Hvala
Ne kao podznak, nego se računa dnevno kretanje meseca
da bih se tačno utvrdilo gde je bio u momentu rodjenja.
Iris-S.:Zamolila bih te samo da mi kazes par rijeci...ukratko...20 mart 1979,Sarajevo u 15:45 bila bih ti zahvalna!!!
Anonymous:a u ljubavi volite slobodu i ne volite da vam neko naredjuje šta će te i kako će te.
IMEA:jel ima neki sajt gde bi mogla da izracunam?
(info 17.11.76 00:20)
Anonymous:a mozete li i meni reci nesto kao osobi i ljubav
20.03.1984.smederevska palanka u 8.15
hvala
Anonymous:Ako moze par reci i o meni...rodjena sam 08.01.1981 ;10,40 beograd. unapred hvala![]()
Anonymous:ZAMOLIO BIH VAS ZA PAR RECI O LJUBAVI
RODJEN SAM 08.02.1983.LESKOVAC 16.00
UNAPRED HVALA
U ljubavi dosta promena i nezadovoljstva. Ako želiš više informacija pozovi i bićeš obaveštena o svemu.
alexandra011:zORICE,
PRATIM VASE ODGOVORE I NAJPRE SAM MISLILA DA NISTA NE NAPISEM, ALI KAO ASTROLOG MORAM DA KAZEM DA OVO STO VI RADITE JE IDEALAN NACIN DA SE OSKRNAVI CITAVA ASTROLOGIJA ..... CEO FORUM SE UGLAVNOM ZASNIVA NA PITANJIMA TIPA KAKO SE SLAZU OVAJ I ONAJ, I KADA O TOME GOVORI NEKO KO INACE NIJE ASTROLOG TO I NIJE OPASNO, JER GA DRUGI NI NECE OZBILJNO SHVATITI, ALI AKO SE VEC PREDSTAVLJATE KAO PROFESIONALNI ASTROLOG - ONDA BAR POVEDITE RACUNA VISE O TOME STA PISETE, A I KAKO PISETE...
kb:OVAKO.....
da je ALEXANDRA tako VEEEELIKI astrolog,ne bi visila po ceo dan na krstarici i bila mirodjija svakoj corbi.svuda je brate ima i na svasta da svoj komentar!