Astro_Tijan

• Začetnik teme Začetnik teme Tijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tijan

Početnik
Poruka
15
Profesionalni Astrolog sam 17 godina. Ucio sam je od eminentnih engleskih Astrologa kao sto su Dzon Froli i Eny Farell. Zavrsio sam tradicionalnu medicinu u Nemackoj a specijalizirao sam u Londonu. Zivim radim u Beogradu.
Ako zelite Astrolosko predvidjanje radim sledece:
Natal chart, solar i ostala astroloska predvidjanja.
Kontakt sa Astrologom mozete ostvariti na e-mail gde cete dobiti ostala upustva telefon itd

Ukoliko ne budete zadovoljni Vi necete biti na gubitku.
Ali postoje uslovi 3 pitanja su besplatna i ukoliko budete zadovoljni mojim predvidjanjem onda ostali deo razgovora kosta 40 evra natal 10 evra solar.

ja jeste da se interesujem za xoroskop i tako te stwari, ali nisam bas toliko zaludjena da dajem tolke pare za neznamtinija neku natalnu i solarnu kartu... daj molim te, zamajavanje je na kub!

e pa izvini, al neko ko ulozi u takvo hiper ultra mega obrazovanje kao sto je on, mora to i da naplati. sta ti zamisljas od cega covek lebom da se rani. i sta ti oces, da ti neko podrobno protumaci kartu za dz? jos je on i jefitn kakvih cena sve kod nas ima.

dobro, jovana je jos dete i ne razume sta to znaci kada moras da zaradjujes, i da taj zaradjeni novac ne trosis na krpice i izlaske, nego ulazes u sopstveno obrazovanje. shvatice za desetak godina kako to ide. a i ribica je... ne treba joj uzeti za zlo. a ima i veneru u ovnu, mesec u skorpionu - agresivno, marsa u blizancima - samo da se polemise nesto, makar i na prazno...

Cekaj kako si ucio od Dzona Frolija? Jer si isao na seminare koji su bili kod nas i citao njegove knjige, ili si bas bio u njegovoj skoli? A, da li koristis Urana, Neptuna i Plutona ili kao Froli smatras da oni nisu bitni?

Procitao sam vase izjasnjavanje i razume vas u potpunosti. mnogo je onih koji sebe smatraju cudotvorcima svoga rada. A ja zaista verujem U Boga i njegovu nepogresivost! Ali sobzirom da sam se predstavio sa onim sto ja upravo jesam a da nebi bilo zabune niti blo kakve prevare namerno sam se predstavio agresivno sto je tipicno americki ali Anglosanksonski pristup prezentacije onoga sto radimo tj marketinga naravno sam postaknuo sa temom 3 pitanja gratis o kojma mozemo debatovati i suceljavatio stavove.Tako se napolju radi a ne prodaja magle! Ali kad Vas dovedem do odredjene istine koja je autenticna , pa naravno da cete zeleti siru analizu i to naravno kosta. Pa ja zivim od toga. Ako neko radi svoj posao ozbiljno on ili ona ce se truditi za svakog klijenta i preporuku a ne da gubi klijente i preporuke. Osobe oko 18 do 23 godine imaju od mene vise pitanja a na kraju za njih ima poust 50 % pa sta hocete vise. Jesam poslovan to je istina, ali imam razumevanja prema nekim osobama kao majke sa decom a bez sredstva su i za njih je gratis!
Ipak Vas komentar mi je dao za pravo da vam se obratim ovim recima

Uvek vas Tijan

dobro, dobro... nego i mene zanima isto ovo sto je pitao Jamacha, zašto na to nisi odgovorio "Uvek naš Tijane"?
Jamacha:
Cekaj kako si ucio od Dzona Frolija? Jer si isao na seminare koji su bili kod nas i citao njegove knjige, ili si bas bio u njegovoj skoli? A, da li koristis Urana, Neptuna i Plutona ili kao Froli smatras da oni nisu bitni?

Da ucio sam kod Dzona Folija Horarnu astroliju u Londonu i clan sam astro segrta licno. A literaturu imam mislim jednu od najboljih kod nas! Na sve ove nase seminare nisam bio, jer kad vidim ko se sve skuplja tu na bal Vampira i ko vodi Astroloske konferencije stvarno ne zelim ucestvovati na tim skupovima, bez ozira sto ipak dolaze neki eminentni Astrlozi iz sveta Astrologije iz USA i ostalih zemalja sveta. Da li si primetila da Frolija vise nema ovde kao i Sestopalova i mnogih?! Zapitajte se zasto? Ja posecujem inostrane konferencije koje su zista fantasticne i kompaktibilne u proucavanju dogadjaja kako individualnih tako i svetskih zbivanja i desavanja!
Nadam se da sam dovoljno objasnio stavas je interesiralo. Za ovakva objasnjenja nemam vise vremena draga Jamacha ocito mozda se interesujes za astrologiju ili se bavis ali ako budes ucila i radila po principu Aleksandra Imsiragica, Sanje Colje i pojedinih daleko ce nma Astrologija dospeti u nas! Pokojni Goran Milekic je bio vrstann i sjajan Astrolog kao i Milja Vujanovic. Ima u ovoj nasoj lepoj Srbiji zaista koji su sjajni ali su se malo primirili od ovih takozvano obrazovanih Astrologa koji ce kako su krenuli unistiti vrednosti Astrologije kod nas.

Ovo je moje poslednje obracanje na vasa pitanja koja nisu u domenu onoga zasta sam ovde.

Tijan

Cao yowana 91

Pa da prvo tebi ne bih gledao ni za pare ni za dzabe, jer ti je vaspitanje jako ruzno kao i vaspitanje tvojih roditelja od kojih nisi imala sta lepo nauciti, osim svadja i rasprava i lhjubomora!
Mnogo mi te je zao duso moja ali jednog dana ces se zapitati sta je tvoja istina a sta ne jer je ne poznajes nego si zasenjena mrznjom lazima od kojih ces kroz zivot imati samo glavobolje. Bilo bi ti bolje da se latis ucenja a manje posecivanja fotruma i pljujes one koje nisi ni proverila niti se uverila sta je to tacno a sta ne. Ja mogu da razumem bilo kakav komentar ako nismo zadovoljni ali drago dete ne zivi se vise od gratis kao sto ste naucili pa je tebi tvojim naravno sto nije gratism 100 posto ne valja. Nisam isprovociran nego samo da ti dam do znanja da ja mogu preko konteksta kojeg pises da procenim tvoje stanje kako licno tako i porodicno!

Tijane, ja sam musko. Ovo za Sanju Colju si u pravu ali Imsiragiceve knjige su ok za pocetak, mada sam cuo dosta losih prica o njemu od nekih ljudi koji su bili kod njega. Izvini ako sam te pitanjem uvredio, nisam to hteo samo me je zainteresovalo kad si spomenu Dzona Frolia, jer ga jako postujem. Pozdrav

Tijan:
Profesionalni Astrolog sam 17 godina. Ucio sam je od eminentnih engleskih Astrologa kao sto su Dzon Froli i Eny Farell. Zavrsio sam tradicionalnu medicinu u Nemackoj a specijalizirao sam u Londonu. Zivim radim u Beogradu.
Ako zelite Astrolosko predvidjanje radim sledece:
Natal chart, solar i ostala astroloska predvidjanja.
Kontakt sa Astrologom mozete ostvariti na e-mail gde cete dobiti ostala upustva telefon itd

Ukoliko ne budete zadovoljni Vi necete biti na gubitku.
Ali postoje uslovi 3 pitanja su besplatna i ukoliko budete zadovoljni mojim predvidjanjem onda ostali deo razgovora kosta 40 evra natal 10 evra solar.

Tijane verujem da verovatno umeš to što kažeš..Svoju adresu ostavi ljudima na PP..

Sve je to divno i krasno Psihologue! Ali ja ipak mislim da nemam namere ostavljati ovde telefon bilo kome. Onaj ko mi se obrati prvo e-mailom pa mi uspostavimo kontakt kako treba, a prvenstveno klijent bude zadovoljan, ja necu biti na gubitku.
1. Znam da zvuci glupo sto ja prvo moram na sve svoje obaveze dfa nadjem vremena za Forum.
Slucajno sam cesljao forume iz znatizelje i nagledao se takvih gluposti da to zaista nema veze s mozgom, pa sam iz te ljutnje doneo odluku da poradim na tome da ljudi koji su ovde shvate da ima onih koji znaju i nista vise. U mom privatnom radu moje cene su mnogo vece ali zato sam hteo jedno vreme da izdvojim za Forum Krstarica da pokusam i vratim veru u tu staru nauku kako god bi je vi nazvali ali je iz Astrologije potekla Astronomija itd a isto vremeno ne budem na gubitku sto je tipicno ljudski i civilizacijski klijent zadovoljan normalno i ja zadovoljan!
A za Dz ko zeli informacije od dva pa cak tri sata neka nadje druge Astrologe ja nemam protiv. Ja veoma lepo zaradjujem od mog posla a ovde sam iskljucivo da dokazem da Astrologija ipak pogadja! I ovde mi je najmanje nuzda biti da bh zaradio. Ja sam ovde samo u slobodno moje vreme i nista vise. Zato me neki moraju i xcekati da im odgovorim sto im se zaista izvinjavam.

Uveka Vas Tijan

Tijan:
Psihologue i bilo bi bolje drzi se teme koju pises nudis itd! Ne gledaj komsijsko dvoriste pocisti svoje!

Tijan

Tijane nemam ništa protiv to što radiš da radiš.Ok.Samo ovde po pravilima foruma
je zabranjeno javno reklamiranje..Piše u pravilniku.Nek ti se slobodno ljudi
obraćaju na PP ili nek pišu na ovoj tvojoj temi šta im nedostaje..
Nemoj biti sujetan ...

Tijan:
Slucajno sam cesljao forume iz znatizelje i nagledao se takvih gluposti da to zaista nema veze s mozgom, pa sam iz te ljutnje doneo odluku da poradim na tome da ljudi koji su ovde shvate da ima onih koji znaju i nista vise...

... ovde sam iskljucivo da dokazem da Astrologija ipak pogadja!

wow, kakav stil.

ma astrologija ne "POGADJA". i kako Pszho rece, malo njegove aktivnosti na forumu mozda bi podiglo opsti nivo iste makar ovde, to bi bilo na obostrano zadoviljstvo. kapiram da ti je dosadno, trumane...

Back