astro knjige?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ostavi mi adresu e-maila (bilo preko foruma bilo preko privatne poruke), ako zelis da ti posaljem fajlove Skola astrologije.Za pocetno znanje su O.K.posto si pocetnik mozes da pocnes sa knjigama Marion Marc i Dzoan Mekevers.Od ovih amerikanki imas IV knjige.smatram da je Mile Dupor najbolji ali je jako tezak za razumevanje ako si pocetnik......

Belatrix:
...posto si pocetnik mozes da pocnes sa knjigama Marion Marc i Dzoan Mekevers.Od ovih amerikanki imas IV knjige.smatram da je Mile Dupor najbolji ali je jako tezak za razumevanje ako si pocetnik......

u platou već vekovima imaju samo IV deo :roll: , ima li neko ideju gde u beogradu mogu naći sve četiri knjige?

Tesko cete naci Astrologija I, II i III u knjizarama. Jedino da kopirate od nekoga ko ih ima.A ako ne znate nikoga ko ih ima , postoji osoba koja prodaje fotokopije astroloskih knjiga, mislim da su ove tri zajedno oko 750 dinara... Zaista bi nasi izdavaci mogli da naprave novo izdanje ovih knjiga...

Nemojte biti tako smesni...
Cula sam od nekih ljudi da izbegavaju citanje jer ne zele da iko kvari njihovu urodjenu brilijantnost!!!
Ovo me dovodi do filma Being There. Zaboravi knjige i nabavi film!

dip3:
Tesko cete naci Astrologija I, II i III u knjizarama. Jedino da kopirate od nekoga ko ih ima.A ako ne znate nikoga ko ih ima , postoji osoba koja prodaje fotokopije astroloskih knjiga, mislim da su ove tri zajedno oko 750 dinara... Zaista bi nasi izdavaci mogli da naprave novo izdanje ovih knjiga...
i kako naći tog sa fotokopijama?

Back