- Poruka
- 113.658
јел га убоде агата како треба![]()
Koga????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јел га убоде агата како треба![]()
Koga????????
постове који си цитирала хахахахаа
a pa nisam mogla da nađem adekvatan post
ako ostavim samo QUOTE odma krene nešto da baguje
viš' da sam menjala post više puta nego što jke uobičajeno, a mislim da sam osoba koja ubedljivo najčešće menja postove na Krsti - - skoro sve planete su mi u promenljivim znacima
e sad ću opet da promenim
utatata utata
нема то везе са планетама и мени се то дешавало, а све мислим да сам добро урадио кад оно ТРТ ај поново![]()
ma mene svi zezaju za to.....
ili nešto neispravno napišem, il se setim još nečeg, il mi se ne dopadne pa ajd Jovo nanovo.....
ispod VEĆINE mojih postova piše ono -''Poslednji put izmenio korisnik Agatha....''
мислио сам када цитираш два корисника онда дође до проблема, не знам зашто али то се и мени дешавало.
znaš da je rotvajler vrsta psa koja skoro NIKAD ne napada mačkeево још један са екипом иза себе хахаха
![]()
ај још три поста да метнем негде и одо, предозирао сам се данас од форумашења
znaš da je rotvajler vrsta psa koja skoro NIKAD ne napada mačke
нисам знао тј нисам гуглаоали много ми се сви]ају добермани и једног дана ако се укаже прилика сигурно ћу имати два комада
![]()

u mom slučaju ima veliki uticaj
dajem joj na značaju u svakom pogledu, ne samo astrološkom
Čovek sa kojim sam bila u vezi 10 godina ima isto ko ja Lilith u Škorpiji
I moj muž sa kojim sam 18 godina ima Lilith u Škorpiji

pa ja ne znam koliko je realno uticajna, al u mom slučaju se ponaša ko vladar malte neovo je samo za stray anakondu...
srećan rođendan, debela...
nešto nisam obratilapažnju, tj dala joj na značaju
a možda bi trebalo?
na 0' ovna, ne mesecu egzaktno, pravi aspekte koje i mesec, kvadrat mars, opozicija venera, tj T kvadrat.
na vrhu 4.![]()

ajd, pami reci za lilit
- - - - - - - - - -
yebaće mi sve po spisku što sam rekla...![]()

ko??????

i u mom što se triče ljubavi.. ovaj T kvadrat je samo deo, lilit mu daje smisao.
e, i u mom slučaju je konjukcija sa muškom konjukcijom ve/ma u ovnu...
to je porok, bolest zavisnosti... moj mesec je poprimio sve osobine lilith, ne muči se ič s obzirom na to gde se našao... mada, ima vremena.
tek kada sam lilit uklavirila u celu priču skontala sam poentu... možda sam ti opet dala neki odgovor.![]()
![]()

i u mom što se triče ljubavi.. ovaj T kvadrat je samo deo, lilit mu daje smisao.
e, i u mom slučaju je konjukcija sa muškom konjukcijom ve/ma u ovnu...
to je porok, bolest zavisnosti... moj mesec je poprimio sve osobine lilith, ne muči se ič s obzirom na to gde se našao... mada, ima vremena.
tek kada sam lilit uklavirila u celu priču skontala sam poentu... možda sam ti opet dala neki odgovor.![]()
- - - - - - - - - -
pa anakonda... banuj je kad dođe.
jesam ti pričala dasam se vl zaljubljivala u svoje dželate?
pa i ti probaj da me banuješ...![]()

Meni Lilth - ljubi je Agatha - trigonira EGZAKTNO Veneru i sekstilira Uran i Pluton i u konjukciji je sa Neptunom
ko mi padne šaka, nema mu povratka
a za bolest zavisnosti....eh eh eh![]()

NEĆU DA BANUJEM
sad ću da idem da meditiram pa nek vas drugi banuju

meni kvadrira natalno pluton konjukcija venera...
sad slušamo viki, lilith i ja...
- - - - - - - - - -
moraš da probiješ tu emotivnu barijeru... samo sa prvim ide teško, posle samo klizi...![]()