ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
постове који си цитирала хахахахаа

a pa nisam mogla da nađem adekvatan post
ako ostavim samo QUOTE odma krene nešto da baguje
viš' da sam menjala post više puta nego što jke uobičajeno, a mislim da sam osoba koja ubedljivo najčešće menja postove na Krsti - - skoro sve planete su mi u promenljivim znacima
e sad ću opet da promenim
utatata utata

a pa nisam mogla da nađem adekvatan post
ako ostavim samo QUOTE odma krene nešto da baguje
viš' da sam menjala post više puta nego što jke uobičajeno, a mislim da sam osoba koja ubedljivo najčešće menja postove na Krsti - - skoro sve planete su mi u promenljivim znacima
e sad ću opet da promenim
utatata utata

нема то везе са планетама и мени се то дешавало, а све мислим да сам добро урадио кад оно ТРТ ај поново :D

нема то везе са планетама и мени се то дешавало, а све мислим да сам добро урадио кад оно ТРТ ај поново :D

ma mene svi zezaju za to.....
ili nešto neispravno napišem, il se setim još nečeg, il mi se ne dopadne pa ajd Jovo nanovo.....
ispod VEĆINE mojih postova piše ono -''Poslednji put izmenio korisnik Agatha....''

ma mene svi zezaju za to.....
ili nešto neispravno napišem, il se setim još nečeg, il mi se ne dopadne pa ajd Jovo nanovo.....
ispod VEĆINE mojih postova piše ono -''Poslednji put izmenio korisnik Agatha....''

мислио сам када цитираш два корисника онда дође до проблема, не знам зашто али то се и мени дешавало.

ево један селфи

10556343_10156420145825284_2995370217100058856_n.jpg

• Podržavam
Reactions: N3W
нисам знао тј нисам гуглао :D али много ми се сви]ају добермани и једног дана ако се укаже прилика сигурно ћу имати два комада

Doberman-Attack-Leather-Dog-Harness-H1-11.jpg

Ja sam imala dobermana godinama i jedina sam koju nije ujeo od svih ukućana
oprez sa njima!
prelepi su ali ne zaboravi da je to pas stvoren ISKLJUČIVO za napad na ljude
napravio ga je ukrštanjem agresivnih rasa švajcarski poreznik Doberman da bi se odbranio od razbojnika koji su ga stalno pljačkali
i ujeda UVEK ZA LICE

- - - - - - - - - -

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
attachment.php

ovo je samo za stray anakondu...
srećan rođendan, debela... :p
:heart:

- - - - - - - - - -

u mom slučaju ima veliki uticaj
dajem joj na značaju u svakom pogledu, ne samo astrološkom
Čovek sa kojim sam bila u vezi 10 godina ima isto ko ja Lilith u Škorpiji
I moj muž sa kojim sam 18 godina ima Lilith u Škorpiji

nešto nisam obratilapažnju, tj dala joj na značaju
a možda bi trebalo?
na 0' ovna, ne mesecu egzaktno, pravi aspekte koje i mesec, kvadrat mars, opozicija venera, tj T kvadrat.
na vrhu 4. :mrgreen:

ovo je samo za stray anakondu...
srećan rođendan, debela... :p
:heart:

nešto nisam obratilapažnju, tj dala joj na značaju
a možda bi trebalo?
na 0' ovna, ne mesecu egzaktno, pravi aspekte koje i mesec, kvadrat mars, opozicija venera, tj T kvadrat.
na vrhu 4. :mrgreen:
pa ja ne znam koliko je realno uticajna, al u mom slučaju se ponaša ko vladar malte nez:lol:
eno poludeh zbog njene konjukcije sa jednim određenim Marsom i Venerom:zstidljivko:

kad bi imala domicil - bio bi u Škorpiji
a ta tvoja konjukcija se vidi :zper::heart:
prave muški sranja zbog tebez;)

- - - - - - - - - -

ajd, pami reci za lilit

- - - - - - - - - -

yebaće mi sve po spisku što sam rekla... :p

ko??????

i u mom što se triče ljubavi.. ovaj T kvadrat je samo deo, lilit mu daje smisao.

e, i u mom slučaju je konjukcija sa muškom konjukcijom ve/ma u ovnu... :zaljubljena:
to je porok, bolest zavisnosti... moj mesec je poprimio sve osobine lilith, ne muči se ič s obzirom na to gde se našao... mada, ima vremena. :p
tek kada sam lilit uklavirila u celu priču skontala sam poentu... možda sam ti opet dala neki odgovor. :lol: :mrgreen:

- - - - - - - - - -

pa anakonda... banuj je kad dođe. :rumenka:

jesam ti pričala dasam se vl zaljubljivala u svoje dželate?
pa i ti probaj da me banuješ... :zper:

i u mom što se triče ljubavi.. ovaj T kvadrat je samo deo, lilit mu daje smisao.

e, i u mom slučaju je konjukcija sa muškom konjukcijom ve/ma u ovnu... :zaljubljena:
to je porok, bolest zavisnosti... moj mesec je poprimio sve osobine lilith, ne muči se ič s obzirom na to gde se našao... mada, ima vremena. :p
tek kada sam lilit uklavirila u celu priču skontala sam poentu... možda sam ti opet dala neki odgovor. :lol: :mrgreen:

Meni Lilth - ljubi je Agatha - trigonira EGZAKTNO Veneru i sekstilira Uran i Pluton i u konjukciji je sa Neptunom
ko mi padne šaka, nema mu povratka:twisted::twisted::twisted:
a za bolest zavisnosti....eh eh eh:(

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pa anakonda... banuj je kad dođe. :rumenka:

jesam ti pričala dasam se vl zaljubljivala u svoje dželate?
pa i ti probaj da me banuješ... :zper:

NEĆU DA BANUJEM
:rida::rida::rida:
sad ću da idem da meditiram pa nek vas drugi banuju

Meni Lilth - ljubi je Agatha - trigonira EGZAKTNO Veneru i sekstilira Uran i Pluton i u konjukciji je sa Neptunom
ko mi padne šaka, nema mu povratka:twisted::twisted::twisted:
a za bolest zavisnosti....eh eh eh:(

meni kvadrira natalno pluton konjukcija venera... :lol:

sad slušamo viki, lilith i ja... :p

- - - - - - - - - -

NEĆU DA BANUJEM
:rida::rida::rida:
sad ću da idem da meditiram pa nek vas drugi banuju

moraš da probiješ tu emotivnu barijeru... samo sa prvim ide teško, posle samo klizi... :lol:

meni kvadrira natalno pluton konjukcija venera... :lol:

sad slušamo viki, lilith i ja... :p

- - - - - - - - - -

moraš da probiješ tu emotivnu barijeru... samo sa prvim ide teško, posle samo klizi... :lol:

ne mogu...taka sam
ebe me Mesec
kad do sad nisam - teško i od sad
nego to kod mene ide do određenih granica i onda puknem i napravim radikalan potez
Jarčevski kontrolisani Mars

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back