pijanchi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunch4ny:ovako sta se tice droga tu ja nazalost imam iskustva marijuana je ok za ap stvarno mozes doziviti je lakse gljive su jako ok za ap --cak su ih i samani papali nebili doziveli isto ibogain nisam probo ali to je najjajajce za ap gdje ljudi znaju biti van tjela 24 sata sto je i ujedno opasno da ne dehidriraju itd(to sam cuo od plecka dr.sc.nisam siguran)kokain +speed + vrlo lose pa cak u narednih tjedan dana jer opterecuju srce i zivce za xtc neznam ali prije 3 godine kad sam pojeo predzadnjiosjetio sam kako mi se duh dize iz tjela i doslovno sam se grlio rukama da mi dusa ne odleti jer sam mislio da cu tako umrjet
![]()
filmovi koje sam imao na bombonbima su jaaaaako slicni flashevima prije ap -a pa skoro isti...to su moja iskustva droga i ap makar da svi na svim siteovima kazu da droge ne pospjesuju dozivljaj ap i obe a makar da je osobno mislim da neke supstance ih pospjesuju ...pozdrav :wink: ps :nemojte se drogirat !!!jer je veci izazov ap bez droge i ostalih pomagala i prirodniji i zdraviji naravno !!
;-)
psno sto mene uvjek saj.. prilikom pokusaja ap a je to sto me svaki cas na tjelu nesto zasvrbi i onda se toliko izivciram da sam lud od toga grrgrgrgrrr (perem se inace prije spavanja
![]()
![]()
)
ili pogledaj nekoliko stranica unaza ili me nadji na ircu.Talamasca:Pozdrav
Ja imam mnogo razloga i to mnogo ti razlozi nisu u ovom fizickom svetu vecu u vecem delu astral dubljem delu, saznao sam da se projektuje dok spavam i idem kako da kazem u hram u astralu i ne pamtim snove po neki put zapamtim sta sam radio u tom hramu ali o tom hramu ne mogu da pisem ima dosta a mene mrzi da kucam cini mi se da sam nekoliko postova unazad napisao neke stvari o hramu.

Polako... Šta se tebi desilo u životu? 
potpisujem evo mu jos jedanTalamasca:8-------------->
ok!!!!
Zbog ovakvih stvari (kada imas mogucnosti da bar savetom nekome pomognes) vredi ziveti.Sunch4ny:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok!!!!
![]()
btw da nije bilo ove teme i ovog foruma vec bi odavno zavrsio na psihijatriji zbog onog sta mi se desavalo prilikom sna a najvjerovatnije bi me doktorica poslala tamo kad bi joj rekao dA dozivljavam snazne vibracije zujanje u usima i ukocenost tjela prilikom spavanja ....
Ali ne kapiram kakve veze etar ima sa Nikolom Teslom ako mislis da se i on projektovao i komunicirao sa nekim visim bicima ne znam sve je moguce