asteroid ce pasti na zemlju 21.12.2012

U toku te i sledece godine bice velikih promena ali neverujem da ce asteroid pasti bash tada. Ipak zapanjila me je cinjenica kada su vodeci astronomi promashili za 6 sati proletanje komete koja je proshla na "nebezbednoj" udaljenosti od Zemlje! Proracun je bio da ce proci 6 sati kasnije medjutim ona ih je iznenadila ni proracun udaljenosti nije bio tacan, tako da ne verujem da bi bili blagovremeno obaveshteni o tome.

Mene ovo intrigira:

7. И први анђео затруби, и поста град и огањ, смешани с крвљу, и падоше на земљу; и трећина дрва изгоре, и свака трава зелена изгоре.
8. И други анђео затруби; и као велика гора огњем запаљена паде у море; и трећина мора поста крв.
9. И умре трећина створења које живи у мору, и трећина лађи пропаде.
10. И трећи анђео затруби, и паде с неба велика звезда, која гораше као свећа, и паде на трећину река и на изворе водене.
11. И име звезди беше Пелен; и трећина вода поста пелен, и многи људи помреше од вода, јер беху горке.
12. И четврти анђео затруби, и ударена би трећина сунца, и трећина месеца, и трећина звезда, да помрча трећина њихова, и трећина дана да не светли, тако и ноћи.

Povezi sa Isaijom 14,12, Lukom 10,18 i Otkrivenjem 17,8 ;)

Kako pade sa neba, zvijezdno danice, kceri zorina? kako se obori na zemlju koji si gazio narode?

A on im reče: "Promatrah Sotonu kako poput munje s neba pade.

Zvijer koju si vidio bijaše, ali nije više. Ona će se uspeti iz ponora i otići u propast. I stanovnici zemlje, čije ime nije upisano, od utemeljenja svijeta, u knjigu *života, iznenadit će se videći zvijer, jer ona bijaše, nije više, ali će se vratiti.

Mene ovo intrigira:

7. И први анђео затруби, и поста град и огањ, смешани с крвљу, и падоше на земљу; и трећина дрва изгоре, и свака трава зелена изгоре.
8. И други анђео затруби;и као велика гора огњем запаљена паде у море; и трећина мора поста крв.
9. И умре трећина створења које живи у мору, и трећина лађи пропаде.
10. И трећи анђео затруби, и паде с неба велика звезда, која гораше као свећа, и паде на трећину река и на изворе водене.
11. И име звезди беше Пелен; и трећина вода поста пелен, и многи људи помреше од вода, јер беху горке.
12. И четврти анђео затруби, и ударена би трећина сунца, и трећина месеца, и трећина звезда, да помрча трећина њихова, и трећина дана да не светли, тако и ноћи.

Pasce nesto na zemlju ili kao kisa ili ne znam, nesto ce pasti... nisam rekao da ce da padne asteroid! :D ili tako nesto...

Sunce će pomrčati, i Mesec svoju svetlost izgubiti, i zvezde će spadati s neba i sile nebeske pokrenuti se." (Marko 13,24.25)

Nasao sam! Znam bre da sam procitao! :D

Dobro,ali ne pise da ce pasti na Zemlju.

Ali zato ovdje pise: ..."и паде с неба велика звезда, која гораше као свећа, и паде на трећину река и на изворе водене".

Back