Ja imam Uran u 1. i isla sam u srednju skolu u pidzami. Ali me nisu smatrali ludakom, nego me pitali redom gde sam kupila![]()
Hahhaah, da, i ja sam htela da prokomentarišem kako ima simpa medvediće...
A sandale su mu skroz čudne... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam Uran u 1. i isla sam u srednju skolu u pidzami. Ali me nisu smatrali ludakom, nego me pitali redom gde sam kupila![]()
A sandale su mu skroz čudne... 

Ako može objašnjenje. Mislim imam svoje asocijacije, ali bilo bi dobro kada bi se simbolika objasnila jer čak i da znaš, nešto ti promakne, a i nemamo svi isti doživljaj neke slike...

Divno! 
Venera (zenka) drzi za ruku Urana (slobodu) i Neptuna (san) za ruku i zajedno trce (Ovan) kroz 10u kucu koja oznacava stabilnost i utvrdjenu karijeru, prestiz, sto mi je asocijacija s ovim velelepnim statuama, raskos ali znacajan koji traje kroz vreme o cemu masta prosecan Jarac. A opoziciju sam dodala u kucu Lava gde je kreativnost i samo stvaranje koja zahteva ozbiljan pristup, olicenje Saturna. Naravno prisutna je izmestenost Saturna iz 10e jer ono, scena je nebulozna, nista nije gde treba a opet je savrseno tako kako jeste.![]()
niđe veze.

Dopalo mi se jer ima veze, baš si lepo povezala...

Opet ne kontam simboliku, ali moguće da je do mene...![]()
Opet ne kontam simboliku, ali moguće da je do mene...
Ono kad tranzitni Saturn napusti znak Strelca
![]()
Mesec u Raku conj Venera u Biku
![]()
Ovaj mi liči na Rajana Goslinga sa tamnijom kosom... A moja minimalistička Devica dobija napad od ovog haosa u ovoj kuhinji... Ali bar na plaži je uvek bio san mog Meseca u Ribama (kuhinja (Mesec) na moru (Ribe) awww)...