ASPEKT KOJI NAS NAJBOLJE OPISUJE

Moje misljenje je da je to Jupiter koji se ne oslanja na srecu, jer je naucio da mu nista ne dolazi samo od sebe, s obzirom da je u Jarcu njegova debiltacija.
Zato ovo nije znak "rodjen sam pid srecnom zvezdom" vec "uzdaj se u se I u svoje kljuse"?
Ovde Jupiter nema slepog optimizma vec za svaku beneficiju mora da se potrudi, a ambicioznost mu je na visokom nivou. :)

nemam pojma nastia, poshto je jupi benefik pretpostavljam da je zasluzan za sve pozitivno shto shto izvlachim vezano za posao, jer ne samo da radim posao koji mnogo volim vec i zivim od njega, a kakav bi trebalo da je u jarcu mi ti reci a ja cu ti odgovoriti da li je tako...

Na kratko ću se ubaciti ovde.

Jednostavno je tumačenje.

Preko tranzita Saturna kroz kuće 2, 6, 10 donosi boljitak i proširenje posla, samim tim više novca. Ako je Jupiter u Jarcu, posmatraćemo Saturn i njegove tranzite jer se sva Jupiterovska energija usmerava na onu planetu koja vrši Funkciju.

Moje misljenje je da je to Jupiter koji se ne oslanja na srecu, jer je naucio da mu nista ne dolazi samo od sebe, s obzirom da je u Jarcu njegova debiltacija.
Zato ovo nije znak "rodjen sam pid srecnom zvezdom" vec "uzdaj se u se I u svoje kljuse"?
Ovde Jupiter nema slepog optimizma vec za svaku beneficiju mora da se potrudi, a ambicioznost mu je na visokom nivou. :)

haha, kakvo crno oslanjanje na srecu, chitav zivot se oslanjam na samu sebe, ali tu i tamo me taj isti zivot natera na ono "imam vishe srece no pameti"...:p

da, sad bez imalo zezanja, dobro mislish jer i u ovom trenutku je sreca poslednje na shta se oslanjam, da nije tako ne bih radila po 15 sati dnevno...

Na kratko ću se ubaciti ovde.

Jednostavno je tumačenje.

Preko tranzita Saturna kroz kuće 2, 6, 10 donosi boljitak i proširenje posla, samim tim više novca. Ako je Jupiter u Jarcu, posmatraćemo Saturn i njegove tranzite jer se sva Jupiterovska energija usmerava na onu planetu koja vrši Funkciju.

ali kod mene je tranzit saturna kroz 6 doneo i veliku finansijsku i poslovnu krizu, i tek od aprila kada sam otpustila sve radnike i preuzela sama da radim krenulo je nabolje... trenutno mi je tranzitni saturn na mesecu...:)

To je Saturn u akciji. Bolje otpustiti, što kaže Denis33, kukolj, nego zadržati.

U nervozi i racionalizaciji zaključi da se samo na sebe (Sunce) može osloniti (Saturn). Biti sam svoj šef i radnik.

Isto imam, s tim što je meni Jupiter u boljoj strateškoj poziciji. Ali, eto, i ja radim sa nemcima. :lol: Oko mene samo Ovnovi i što je najbolje, obilno časte.

haha, kakvo crno oslanjanje na srecu, chitav zivot se oslanjam na samu sebe, ali tu i tamo me taj isti zivot natera na ono "imam vishe srece no pameti"...:p

da, sad bez imalo zezanja, dobro mislish jer i u ovom trenutku je sreca poslednje na shta se oslanjam, da nije tako ne bih radila po 15 sati dnevno...

Pa to, da ti je Jupiter u Strelcu dobro postavljen onda bi se stvari same desavale, ovako ta beneficija Jupitera izostaje I covek ima utisak da sve mora sam, cesto se pita da li je moguce da nikad nista ne moze da se desi kao da je s neba neko pogledao.
Jupiter u Jarcu je pre svega racionalan I ambiciozan, I gleda cilj I interes, ono sto je racionalno I opipljivo.

Back