Assange: Facebook, Google, Yahoo spijuniraju za SAD

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255

Није нека новост али да се зна. Занимљиво да Русија и Кина имају сопствене друштвене мреже које доминирају међу популацијом на интернету. Очигледно да добро знају чему служи Фејсбук, такође најзначајнији претраживачи у тим земљама су домаћи.

lmao

ti antivirusi su ko bushni kondomi, i najbolji je najgori

bolje razumi sta ti se desava u kompu nego sto se kunesh u kasperski
mozda su ti FUDovali i slike sa mature a ne samo lozinke iz lisice
dok staljinski sapuce da mirno spavkish

Za koji će moj kome moji pasvordi za fejsbuk? Da četuje sa mojim kombinacijama, šta? :lol:

Руси имају најбољи антивирус

Naravno... :lol: ... da imaju. Rusi imaju i sve najbolje. :lol:

Ма сви шпијунирају све - верујем да је тачно што Асанж каже... па када је код нас објављено да Тужилаштво има специјално одељење да прати код нас све форуме и групе на интернету - онда замислите шта раде странци... колико сам чуо имају програме у које убациш рецимо реч: Америка, или Обама - И СВЕ КОМЕНТАРЕ ТАКВЕ ВРСТЕ ПРОГРАМ СЕЛЕКТУЈЕ И МЕМОРИШЕ...

Ма сви шпијунирају све - верујем да је тачно што Асанж каже... па када је код нас објављено да Тужилаштво има специјално одељење да прати код нас све форуме и групе на интернету - онда замислите шта раде странци... колико сам чуо имају програме у које убациш рецимо реч: Америка, или Обама - И СВЕ КОМЕНТАРЕ ТАКВЕ ВРСТЕ ПРОГРАМ СЕЛЕКТУЈЕ И МЕМОРИШЕ...

Jel prate i nas? :lol:

Nije to teško izvesti, samo kad imaju pristup serverima... a imaju... :D

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

Nije to teško izvesti, samo kad imaju pristup serverima... a imaju... :D

Пре две године ја сам НА КРСТАРИЦИ ПИСАО НЕШТО ПРОТИВ ЈЕДНЕ ЛИЧНОСТИ - после извесног времена сам доживео да ме је на фиксни број телефона позвао његов подређени и да ме прозива и напада ЗАШТО САМ ЈА ТО НАПИСАО. Потпуно је јасно да је моје личне податке тј.фиксни број телефона а самим тим и адресу могао да добије највероватније од мог провајдера.. :cool:

• Podržavam
Reactions: 27E
Osnivač Vikiliksa Žulijen Asanž optužio je "Fejsbuk," ali i kompanije poput "Gugla i Jahua" da aktivno pomažu američkim obaveštajnim mrežama da špijuniraju građane. "Fejsbuk je nagora mašinerija za špijuniranje koja je ikada smišljena. To je najobuhvatnija svetska baza podataka o ljudima, njihovim odnosima, imenima, adresama i komunikaciji, a sve to se nalazi u SAD i američke obaveštajne agencije imaju tome pristup," rekao je Asanž u intervjuu za "Raša tudej." Po njegovim rečima, Fejsbuk, Gugl i Jahu imaju ugrađene programe koji američkim obaveštajnim agencijama omogućavaju pristup njihovim bazama podataka. "Svi treba da znaju, da kada dodaju prijatelje na fejsbuk, u stvari besplatno rade za američke obaveštajne agencije, gradeći njihove baze podataka," rekao je on.

http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=85711&Itemid=26

Да мало подсетим зависнике од Фејсбука...све оно што тамо оставе није више њихово већ свачије.

Back