Није нека новост али да се зна. Занимљиво да Русија и Кина имају сопствене друштвене мреже које доминирају међу популацијом на интернету. Очигледно да добро знају чему служи Фејсбук, такође најзначајнији претраживачи у тим земљама су домаћи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A који је најпознатији руски веб претраживач?
A који је најпознатији руски веб претраживач?
Руси имају најбољи антивирус
lmao
ti antivirusi su ko bushni kondomi, i najbolji je najgori
bolje razumi sta ti se desava u kompu nego sto se kunesh u kasperski
mozda su ti FUDovali i slike sa mature a ne samo lozinke iz lisice
dok staljinski sapuce da mirno spavkish
Руси имају најбољи антивирус
Ма сви шпијунирају све - верујем да је тачно што Асанж каже... па када је код нас објављено да Тужилаштво има специјално одељење да прати код нас све форуме и групе на интернету - онда замислите шта раде странци... колико сам чуо имају програме у које убациш рецимо реч: Америка, или Обама - И СВЕ КОМЕНТАРЕ ТАКВЕ ВРСТЕ ПРОГРАМ СЕЛЕКТУЈЕ И МЕМОРИШЕ...
Za koji će moj kome moji pasvordi za fejsbuk? Da četuje sa mojim kombinacijama, šta?![]()
Ма сви шпијунирају све - верујем да је тачно што Асанж каже... па када је код нас објављено да Тужилаштво има специјално одељење да прати код нас све форуме и групе на интернету - онда замислите шта раде странци... колико сам чуо имају програме у које убациш рецимо реч: Америка, или Обама - И СВЕ КОМЕНТАРЕ ТАКВЕ ВРСТЕ ПРОГРАМ СЕЛЕКТУЈЕ И МЕМОРИШЕ...
Оригинал поставио eremita![]()
![]()
Nije to teško izvesti, samo kad imaju pristup serverima... a imaju...![]()