"As The World Turns", ili kako su preveli kod nas "Ljubav za sva vremena|, ili tako nesto.... Daje se na avali vikendom od 21h. Bilo kako bilo, dali neko gleda? Comment?
Da se bacimo na gledanje?13000 epizoda?![]()
Ova traje 54.godine.Jao, ja mislim da je ta serija u fazonu onih američkih sapunica koje traju po 10 godina (Days of our lives, Passion) koje iskreno, po mom mišljenju mogu gledati samo osobe sa bitnim nedostatkom u inteligenciji! A inače, te ,,serije'' su u Americi poznate po tome što ih retko ko gleda (osim senilnih bakica i prethodno pomenute populacije) i što služe samo da bi se u njima pojavili glumci koji nemaju blage veze sa glumom, pa onda u njima glume i po 20 godina, ili glumci koji pak umeju da glume, ali nemaju bolji način da se prikažu publici nego da se pojave u ovim blago rečenom sra*ima, koja su im odskočna daska za neke bolje projekte (recimo Marcia Cross).
Meni je odgovaralo kada su pustali radnim danima od 08h.. taman lepo budjenje uz to.Super je serija,ima neku posebnu čar ili kako bih to već nazvala...
Ali je baš interesantna,i gledam je redovno....
Dobro,skoro redovno....![]()
Šta znam...Nemam nekog sad posebnog....Meni je odgovaralo kada su pustali radnim danima od 08h.. taman lepo budjenje uz to.
Inace mi se serija mnogo svidja zbog mladjih likova..Medi, Kejsi i dr.
Koji su tebi omiljeni?
Steta sto sad pustaju samo vikendom...
Glupost neviđenih razmera. Nikada ne bih gledao niti snimao beskonačne i jadne američke sapunice koje imaju milion beskorisnih epizoda i traju decenijama, a jedan lik igra XXXX "glumaca". Sve serije i telenovele su bolje za pogledati od ovako nečega. Čujem da uveliko gube gledanost u SAD i nadam se da će jednu po jednu ukinuti. Avala je glupa što prikazuje ovako nešto i još za vikend.