Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...da, a shto parku, a???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ajd dobro što ne voliš piča, njega niko ne voli...(čak ni baba)
...al što parku...?![]()
jao zoro, pani mi na grudi bele i objasni mi šta sam =)Generalno ne volim ljude koji se predstavlju da su ono sto nisu.I znas nekad se prosto oseti ko nosi neku pozitivnu energiju u sebi i neku ljubav... ili kad neko nosi negativnu energiju i mrznju u sebi. Svako zraci nekom svojom aurom.
![]()
Generalno ne volim ljude koji se predstavlju da su ono sto nisu.I znas nekad se prosto oseti ko nosi neku pozitivnu energiju u sebi i neku ljubav... ili kad neko nosi negativnu energiju i mrznju u sebi. Svako zraci nekom svojom aurom.
![]()
...aiiiii... što sam morao da pitam...![]()
Ajde ajde ne lupaj glavu u zid.. nego mac u ruke i u akciju.![]()
...aiiiii... što sam morao da pitam...![]()
Zorule, zar Parku i Pičija svrsta medju nosioce negativne energije???????
Parka je pravi optimista i pozitivac, i fenomenalan covjek, koliko sam ja uspjela do sada da shvatim!
A Piči, cini mi se da ne postoji harizmaticniji forumas, decak je za
![]()
Generalno ne volim ljude koji se predstavlju da su ono sto nisu.I znas nekad se prosto oseti ko nosi neku pozitivnu energiju u sebi i neku ljubav... ili kad neko nosi negativnu energiju i mrznju u sebi. Svako zraci nekom svojom aurom.
![]()
...iako ne znam shta znachi rech harizmatichniji:???:, osetjam da je neshto lepo, i osetjam tvoju pozitivnu energiju i sve, i sad me sramZorule, zar Parku i Pičija svrsta medju nosioce negativne energije???????
Parka je pravi optimista i pozitivac, i fenomenalan covjek, koliko sam ja uspjela do sada da shvatim!
A Piči, cini mi se da ne postoji harizmaticniji forumas, decak je za
![]()
...kazni me da oakjem svoje grehe, da i ja postanem chovek......missiš da banujem piča...?
...ebg, parku nesmem...![]()
...kazni me da oakjem svoje grehe, da i ja postanem chovek...![]()