Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 12.057
Šta reći? Svet čovek. Grešni Miloje o blaženopočivšem episkopu Artemiju:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To onaj nikodim sto je sam sebi napisao potvrdu da ne treba nositi masku u koroni i stavio pecat spc a izbacen iz nje..U Eparhiji u egzilu se služi sveta liturgija kako se služila u Srpskoj pravoslavnoj crkvi u vreme svetog vladike Nikolaja i svetog ave Justina Popovića. Čuvaju se srpski običaji i svetosavlje. To je dobro da neko sačuva pravoslavlje i svetosavlje neizmenjeno. Alternativa SPC-u su i crkvena zajednica arhimandrita dr Nikodima (Bogosavljevića) i Srpska istinska pravoslavna crkva koja ima već tri episkopa.
Сам је себе избацио из СПЦ. Тако то иде увек, нико никог не избацује већ људи сами себе избаце.To onaj nikodim sto je sam sebi napisao potvrdu da ne treba nositi masku u koroni i stavio pecat spc a izbacen iz nje..![]()
Ovaj izgleda izaso sam.ali poneo sa sobom.i pecat crkve hahaСам је себе избацио из СПЦ. Тако то иде увек, нико никог не избацује већ људи сами себе избаце.
Није изашао сам, не пратиш.Ovaj izgleda izaso sam.ali poneo sa sobom.i pecat crkve haha
Vazno ga nema u spc.Није изашао сам, не пратиш.
Грађевинско предузеће "Раде Неимар";
Да, све то ће морати да буде део ,,житија" будућег ,,Светитеља".Грађевинско предузеће "Раде Неимар", архимандрит Симеон Виловски као човек са два благослова који је познат по новчаним преварама као и операција заузимања манастира од стране Артемија. Само су неки од ствари, да додамо сарадњу са Есфигменом, плаћање америчком лобисти за одлагање независности Ким итд.
Да не заборавимо на то.
Na tog jadnika artemija ovi ce uzmu pareДа, све то ће морати да буде део ,,житија" будућег ,,Светитеља".
Prevaren od strane tih lopuza.Vladika Artemije je pogriješio odlaskom u raskol i time bacio veliku ljagu na svoj rad do tada. Bog neka mu sudi. Imao je i pozitivnih strana sigurno.
Добро је он знао шта ради. Није Артемије био ни мало наиван.Prevaren od strane tih lopuza.
E te lopyze budu buduci popovi.u toj novoj crkvi.
Ne mogu da verujem da jedan mator covek zeli da se ovajdi prevari.Добро је он знао шта ради. Није Артемије био ни мало наиван.
Одбио комисију из времена патријарха Павла и опет радио све по старом.
Нико њега није преварио него он сам себе.
Он је много пре тога сарађивао са Есфигменом.Ne mogu da verujem da jedan mator covek zeli da se ovajdi prevari.
To je zalaganje za srpske interese.
Neka ih, bore se za pravoslavlje. Videćeš za godinu-dve kad te svjatjejši Porfirije i zvanično ujedini sa katolicima koji je smisao borbe sv. vladike Artemija i Eparhije u egzilu.Он је много пре тога сарађивао са Есфигменом.
Покушавао је да оснује (добро читаш, оснује) манастир Бањска и епархију рашко призренску.
Свашта је ту било, очигледно да је човек накрао доста пара а и имао разне планове.
Оне његове катакомбе нису могле саме од себе ни да се направе ни да се одржавају, тамо живе неки људи који треба да живе од нечег.
Сад његове групе грађана иду кроз село и траже помоћ за своју катакомбу.
Срећа па људи полако уче да су то људи који су се обукли у монашку одећу а не монаси.
Verujem ti .Он је много пре тога сарађивао са Есфигменом.
Покушавао је да оснује (добро читаш, оснује) манастир Бањска и епархију рашко призренску.
Свашта је ту било, очигледно да је човек накрао доста пара а и имао разне планове.
Оне његове катакомбе нису могле саме од себе ни да се направе ни да се одржавају, тамо живе неки људи који треба да живе од нечег.
Сад његове групе грађана иду кроз село и траже помоћ за своју катакомбу.
Срећа па људи полако уче да су то људи који су се обукли у монашку одећу а не монаси.