Pomozite mi da nadjem knjigu "Ars retorika" od grupe autora, od kojih je jedan O. Stanojevic.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A no ko će do djidjo. Onaj što si ga tako nagrdila kod onog, kako reče za njega "čarobnjaka". Daleko od toga da se ljutim, sakloni Bože. A šta kažeš na njegove besede? Znam, čuo sam i da si me nahvalila. Lepo od tebe. Malo bih da se i uobrazim. Naravno, onoliko koliko mi to pristojnost dozvoljava. Nu, što se besede tiče, baš mi prija kad se ima o čemu. I oćem reć da je danas besednika tolko, da je ovo naše globalno selo za njih malo. S druge strane je onih, što bi da besede slušaju, malo. Pa većina, kad se već u uho pretvore, unapred smišljaju što će to besednik reći. Kao da bi u um njegov da proniknu. I onda, za posledicu takvog stava, oni u glavi sklope slike svoje, a previde kretnje kičice besednikove reči.Milena_9:Dakle, ko trazi taj i nadje. Prethodno izdanje knjige je rasprodato, ali je upravo izaslo novo izdanje.
" Asr Rhetorica " ili Vestina besednistva, knjiga koju treba imati u svojoj biblioteci.Namenjena je svima cija profesija trazi usmenu rec. I svima ostalima kojima usmena rec znaci u zivotu. Sa osvrtom na velike govornike, psiholoski odlicno obradjena, puna etike i estetike, snage i lepote.
Preporucujem i u isto vreme trazim sagovornike da malo besedimo / doduse kroz pisanu rec/ o besedi.
Zar misliš da znam Vujakliju napamet. Za ovo mi trebaju dani. Vidim, razrešila si tehničke stvari. Drago mi. Sad ću da hvatam ritam, ali idem prvo da vidim ko je na crvenom banu. Našo sam ga. Preživeop je poplavu.Milena_9:Sad bi se Aristotel našao na mukama! On jeste baratao sa silogizmima, entinemama, indukcijom dedukcijom i kojekakvim logickim metodologijama, ali ova verbalno- logička gimnastiku koju si ti izveo bi starog Stagiranina bacila u kriptodepresiju.