- Poruka
- 72.004
Dobra mu je Heavensad je jeger poslovan,a majkl voleo da se druži i bio ko ptičica![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra mu je Heavensad je jeger poslovan,a majkl voleo da se druži i bio ko ptičica![]()
Lično smatram da nije isto. Možda grešim.pliki ošti pročitam ovo na vokarou
I've run across a few articles and blog posts that declare the virtues of 24 bit or 96/192kHz by comparing a CD to an audio DVD (or SACD) of the 'same' recording. This comparison is invalid; the masters are usually different.
nemogu te skinem sa streamable a tedo te umiksam u neki funk
numem engleski da čaprimLično smatram da nije isto. Možda grešim.
Pročitaj.![]()
Potrudi se.nemogu te skinem sa streamable a tedo te umiksam u neki funk
hahaha to je za mene zabranjena rečPotrudi se.
Batali sve , ko ga ebe.hahaha to je za mene zabranjena reč
desi bebi? ko te naljutio bre!!!Aj šta ste napali na Serafimku kao smrt na babu, iskulirajte malo. Ebao vas forum.

Ma niko, ne ljutim se ja nego eto malo glasnije pišemdesi bebi? ko te naljutio bre!!!![]()
alo bre nemoj da vređaš moderatore naše veličanstvene!!! ban!U kom si ti tripu?
Dzukacki?
Mislim da si jadna. Bravo
evo završio s poslom pa malo na forum do pola 4.. tj do 3.25Ma niko, ne ljutim se ja nego eto malo glasnije pišemŠta ima?
ćao brate.. !!!Ne znam ja brate ja sam dosao ovde da dzeparim.
neš popedesi bebi? ko te naljutio bre!!!![]()
Bonjour madamma što da se pokajem
ovih dana sam u Parizu i nemam vremena za vas obične smrtnike !
blago tebi brt..Napisah malopre....procitao sam neki tekst na forumu i bio je vrlo lep,erotski,sada sam u problemu...jutro mi je zapocelo i izgleda da ce mi ceo dan biti takav...sex i samo sex.....tacno ce me neka zana danas iskoristiti ovako otvorenog,napaljenog...![]()
De si bratejćao brate.. !!!