Arman Asante u poseti Tomislavu Nikoliću

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Holivudski glumac Arman Asante, koji se pojavljuje u drugom nastavku filma “Montevideo, Bog te video“, danas je gostovao kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Asante i Nikolić sastali su se u Predsedništvu, a nakon razgovora čuveni glumac je otkrio novinarima da je izuzetno počastvovan pozivom prvog čoveka Srbije.

Arman Asante je rekao da je oduševljen što je postao novi član odlične ekipe koja stoji iza filma “Montevideo, Bog te video” i kako je taj film odlično svedočanstvo o Srbiji i njenoj istoriji.

Na pitanje novinara o utiscima o Beogradu i predsedniku Nikoliću, Asante je primetio da deluje da je Nikolić “duboko posvećen Srbiji i veoma zabrinut za sve”.

- Pričali smo o filmovima, ali on nema mnogo vremena da ih gleda – dodao je.

Čuveni glumac u Beograd je stigao na poziv glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića sa kojim sarađuje na drugom delu hit filma “Montevideo, Bog te video”, a u razgovoru za Tanjug ispričao je kako je došlo do saradanje sa Bjelogrlićem.

- Video sam da je reč o globalnoj kulturi 1930-ih godina, o “nedavnoj” istoriji, pomalo nepoznatoj, u kojoj je mala zemlja poput Srbije igrala veliku ulogu na svetskoj sceni u fudbalu. Istraživao sam i otkrio kako je to bilo važno i u SAD. I tada je bilo zainteresovanih preduzetnika, kakav je moj lik – rekao je glumac, te pohvalio saradnju sa domaćim glumcima.

- To je neverovatna grupa glumaca, na svetskom nivou. Sa Draganom je jednostavno raditi, jer u ovom filmu glume neverovatno talentovani glumci, nadareni, školovani u pozorišnom smislu. Odmah sam osetio da sam sa izvanrednim ljudima. Sve je bilo otvoreno, kreativno – kazao je Asante, koji je svojim mladim kolegama iz Srbije savetovao da svoju sreću okušaju i u Holivudu.

http://www.telegraf.rs/jetset/278437-arman-asante-u-poseti-tomislavu-nikolicu


sad će Boris da se pojede od muke
 

Back
Top