Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.425
Ти си баш одлучио мене зајебаватиElvin:ja mislio da ćeš da napišeš kako je makedonija srBska, ti si pak dao dijagnozu...
postaješ nepredvidljiv:wink:
![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ти си баш одлучио мене зајебаватиElvin:ja mislio da ćeš da napišeš kako je makedonija srBska, ti si pak dao dijagnozu...
postaješ nepredvidljiv:wink:
![]()
iskreno, brate, ja to chuo na Koshtunioviziju...Elvin:ma nije problem srbije...problem je spc-a...
država može al' ne mora da pomogne spc-u,ali ipak optužbe su smešne...a ‚‚danas" piše da je zatvoren zato što je proneverio novac,al' je osuđen zbog ‚širenja verske i nacionalne mržnje"...
svi znamo da nije širio mržnju...
Па када ни сам ниси упознат шта си.Elvin:pa ne baš...samo toliko puta si me etiketirao,da moram malo da se šalim na tvoj račun:wink:
Ako me sjećanje iz srednje škole ne vara Povardarje naseljava autohton narod slavenskoga porijekla koji se zovu Makedonci, sa izgrađenom nacionalnom svješću i vlastitim jezikom, koji bi svoj nesporazum sa SPC oko dobijanja autonomije MPC trebali riješit na obostranu korist... 8-)Бл:Шерифе, шта ти то сада значи, ЧОВЕК ОТВОРИО ЛЕПУ ТЕМУ, ЗАР СИ ВЕЋ ЗАБОРАВИО ПАТЊЕ СРБА У ПОВАРДАРЈУ.
СТРАШНО СРБИНЕ; НАПАДАЈУ ЗЛОТВОРИ ГДЕ СТИГНУ.
Владика ће бити слободан, али питање времена. Проблем је што Тадић и Коштуница неће да регаују по питању тога.
A je l' me oči varaju ili se tu vidi kukasti krst?Бл:Грб неке РУСКЕ десничарске ПРАВОСЛАВНЕ организације
crow:da da...
to niko da pita ovde...
ko je i kako UBIO sudiju dok je chasno izvrshavo svoj poso i da li zbog toga treba zabraniti SPC kao najgoru sektu, zbog crnomagijashtva, naravno, jer nikakvo hladno ili toplo oruzje, koliko ja znam, nije pronadjeno...
jel da da sam delovo kao Mixajlo/sklopotnica/eremita... u ogledalu?
Није кукасти, већ обичан КРСТ са неким кривинамаjomini:A je l' me oči varaju ili se tu vidi kukasti krst?
jomini:A je l' me oči varaju ili se tu vidi kukasti krst?
Није озбиљно кукасти, већ нека модификација Руских Националиста, то је неки њихов стари.jomini:Pa da, može i tako da se kaže...
Nema veze što ga ima svuda, bitno je na šta on prvo asocira, razumeš. I ako nije nezakonito, odnosno ako je zakonito, ne mora da znači da je ispravno i pametno koristiti ga u bilo koje svrhe.JABUCHILO:vidi se pa sta. svastik, ili vajra. nista posebno, ima ga u svim vremenima i narodima. i kod nas. pregledaj stare tipove ukrasa npr. na nasim slavskim kolacima ili na nasoj ili bilo kojoj drugoj indoevropskoj narodnoj nosnji od iberike do japana.
nije krst problem. problem je sto ga stave zato da bi njime izrazili svoju nacionalisticku orijentaciju... sto je absurd. ali nije nezakonito.
Шерифе нема проблемаjomini:Nema veze što ga ima svuda, bitno je na šta on prvo asocira, razumeš. I ako nije nezakonito, odnosno ako je zakonito, ne mora da znači da je ispravno i pametno koristiti ga u bilo koje svrhe.
U svakom slučaju, nema ga više. Hvala BL.
Свака частJABUCHILO:rec ko rec, znak ko znak. inace, jedan od prvih ikada iscrtanih ljudskom rukom (graficki, prisutan je kao jedan od prvih simbola na svim kontinetima bez izuzetka).
pa sta mislite zasto se svastika u porodici zove svastika... zato sto je fasista?
informaticaplus:Mnogo se udaljiste od teme! Zelim reci da dokaza za bilo kakvu proneveru nema, jer je novac deponovan u sudu, a Vladika osudjen za "mogucnot da je mozda pomislio da proneveri novac" tj. "casni" makedonski sud je zakljucio da je postojala varijanta da Viskoprosveceni Vladika Jovan mozda pomisli da proneveri pare koje su voljom donatora date na raspolaganje Ariepiskopiji. Ova sadasnja vlast je mnogo gluplja od kumunista. Komunisti su bar i montirane procese vezali sa razumom, a ovi tretiraju sve ostale kao idiote.
Raspirivanje rasne i verske mrznje tesko da iko normalan moze racionalno da prokomentarise. Visokopreosveceni je po nacionalnosti makedonac!! Njegov je "greh" jedino sto ne moze da podrzi raskol i sto pripada Kanonskoj Crkvi.
Svrha teme je bila da se da bezrezervna podrska ljudima koji istinski nose Krst Casni za sve nas, a cini se da je vise protesta stiglo iz sveta nego odakle treba, od nas samih!!
Medju prvima se, sa protestom i snaznim neslaganjem oglasila Ruska Zagranicna Crkva, mala po broju, ali kanonski veoma snazna i uticajna, koja se, upravo zbog smrtnog greha raskola, nije odvojila i kanonski razjedinila od Ruske Pravoslavne Crkve, mada su postojali, i dan danas postoje veoma jaki razlozi, pre svega bogoslovske i principijelne prirode, ali ko u moru jeresi i bogoborstva vidi malu ali trajnu i neunistivu svetlost istine???
А ја знам који је тај, али ми јомини забранио да га именујемeremita:Ми смо се сви већ неколико пута ИЗЈАШЊАВАЛИ И ДАВАЛИ ПОДРШКУ ВЛАДИКИ ЈОВАНУ... и не само ми, знам да су такви апели пристизали из целог света - али НЕКО ДРУГИ РУКОВОДИ чокалијским комунистима у БЈРМ..