Argentinska posla sa pištoljem kod sudija zbog krađe

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
36.463
Fudbaleri Boke Juniors plasirali su se u narednu rundu Kupa Argentine posle pobede na penale protiv Taljeresa iz Kordobe, u meču koji je obeležio jedan (ne)sporan detalj.

Gosti iz Buenos Ajresa su, naime, poveli u 14. minutu preko Brajana Aguirea, ali na neregularan način što se jasno može utvrditi na snimku. Lopta koju je oduzeo od protivničkog igrača čitavim obimomm je prešla gol-aut liniju međutim sudije se nisu oglašavale, mahač sa kontra strane nije regovao, kao ni glavni arbitar, pa je Aguire završio solo akciju pogotkom.

Pogledajte tu situaciju i očigledan neregularan gol Boke.

Taljeres je u nastavku meča uspeo da poravna, ne i da preokrene, pa je odluka o pobedniku rešena u penal seriji. Gosti su bili bolji, pobedii 8:7 i prošli dalje, što je, uz pomenuti neregularan gol, bio okidač za nemile scene koje su se potom desile.

Argentinski mediji prenose da je predsednik Taljeresa Andreas Fasi upao u sudijsku svlačionicu posle utakmice naoružan pištoljem koji, doduše, nije potezao, već mu je sve vreme bio za pojasom. Besan, prvi čovek kluba iz Kordobe pretio je sudijama da će protiv njih podneti krivičnu prijavu zbog očigledne krađe. U izjavi za medije posle incidenta je rekao da su sudije prve njega napale u svlačionici.

https://www.b92.net/sport/fudbal/ve...posla-sa-pistoljem-kod-sudija-zbog-krade/vest

Zajebanije su kolumbijske i meksičke utakmice
Tu svašta može da se vidi od rezultata pa i ono nemoguće.
Medjutim sve oni to srede i svi budu zadovoljni
Sem kockara po kladžama
Ozbiljni kladionicari se ne klade na meksicke i brazilske lige, nego na NFL, koji pocinje danas.

Na te tvoje lige se klade ovi kobasicari, sto za uplatu od 20 dindzi nakaleme neku kobasicu od 30 tekmi.

Ozbiljni kladionicari se ne klade na meksicke i brazilske lige, nego na NFL, koji pocinje danas.

Na te tvoje lige se klade ovi kobasicari, sto za uplatu od 20 dindzi nakaleme neku kobasicu od 30 tekmi.
Jao bre Kami ti i tvoja teorija "zašto je rezultat promenjen"
Promenjen u odnosu na šta?
Na fikciju u tvojoj glavi?

Ja sam ta ćorava posla batalio evo 4-ta godina.
U kladžu udjem samo ako mi hitno za nuždu a čak ni tad, ima tolikih lepih ulaza po BG.

Zahvaljujući detaljnoj sekciji kako stvari funkcionišu pročitane na sajtu William Hill kladionice video sam da je sve teška BOLEST.

Kao prvo kladionice su pune love a čak ni na tvom voljenom Zapadu NIKO nije uzeo ozbiljne pare od sportske kladionice (drugo je državna lutrija).

Sportske kladionice, kao sponzori klubova, imaju tako sofisticirane mehanizme da se "odbrane" da to najblaže rečeno ne da je varanje nego čist kriminal.

Popunio ti tiket pre utakmice, "branio" se ti na Live tek uvek može da bude POSTPONED.
A ono da će favorit pobediti a pobedi će ali sa koliko golova to već odlučuje "sponzor kluba" - celo selo igralo 3+? Super pobediće sa 1:0 itd itd

Sigurnije su penzionerske tombole ako te baš kocka zanima.
Neka hvala.
Ne treba mi ni 500 dinara.
Neće više slonče u lonče.
Lekcija samostalno naučena i to bezbolno.

Pozdrav!

Back