Quantcast

Ares, E-mule, LimeWire... . Koji je najbolji.

SXQ

Zainteresovan član
Poruka
113
Da, ista stvar je i sa još jednim modom dc++ koji se zove revconnect. Preporuka i od mene općenito za dc++, odličan p2p program, može se svašta naći...

Samo u dc++ nemaš jednu fiksnu mrežu kao što je recimo limewireova i shareazina gnutella.ili emuleova kademilla na koju se onda svi automatski spoje sa svakim uključenjem programa, nego ovdje imaš na stotine malih, privatnih mreža zvanih hubs ilitiga po naški "habovi" - od kojih neke imaju stalno i po desetak tisuća korisnika online.

Od tebe se iz početka očekuje da se manuelno kačiš na ove mreže dok ne nađeš one koje ti odgovaraju, a onda ih možeš staviti u fejvorits i reći dc++-u da se na njih automatski kači i otvara im prozore sa svakim uključivanjem. Preporučam finske i švedske habove s vrha liste za početak, skidajte od ljudi sa dsl i lan t1 i t3 konekcijom..

Takođe, korisna fora za znati početnicima je da u public hubs prozoru u filters polje možete da utipkate pojmove koji vas zanimaju, recimo sci-fi, hip-hop, documentaries, balkan, serbia... stisneš enter i dc će automatski da prikaže samo one mreže koje u svom nazivu ili opisu sadrže ovaj pojam. Tako možete da pronađete habove made in ex-yu...

E, da i dc++ troši malo memorije, za one sa slabijim mašinama...
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.