archicad-pomoć :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sasha.

Početnik
Poruka
7
jel zna neko kako moze sa se snimi zvuk i stavi u film koji se pravi u archicadu?
jel to moze da se sve napravi u archicadu ili mora u nekom drugom programu?
u pitanju je prezentacija projekta pa sam mislio da napravim taj video u archi cad-u i snimim govor kao pricu uz taj video....

Nisi me razumeo verovatno
Ja imam uradjeno 3d prikaz dvorista sa svim detaljima, u archicad-ua u archicadu moze i da s pravi i snimak e sada neznam kako da stavim i zvuk na taj snimak.....
jel postoji neki program koji to resava?
sve ovo radim jer necu biti tu kada bude prezentacija projekta pa moram to nekako da namontiram.....

Nisi me razumeo verovatno
Ja imam uradjeno 3d prikaz dvorista sa svim detaljima, u archicad-ua u archicadu moze i da s pravi i snimak e sada neznam kako da stavim i zvuk na taj snimak.....
jel postoji neki program koji to resava?
sve ovo radim jer necu biti tu kada bude prezentacija projekta pa moram to nekako da namontiram.....

Mozes u ArchiCAD-u da uradis snimak i posle samo u nekom programu da dodas zvuk. CIni mi se da u okviru Windows-a imas programe za snimanje zvuka i jednostavno editovanje klipova. Kada budes snimao zvuk, preporucujem ti da snimas svaku recenicu zasebno. Bice ti lakse posle kada budes ubacivao.

@delfin_nl podigao si temu staru dve godine , na kojoj vecina korisnika nije aktivna godinama takodje , a i pitanje bas i nije u kontekstu teme :)

Posto je odavno dato vise odgovora na pitanje postavljaca u vezi audio/render obrade (post-processing-a) zakljucacu temu .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back