Аранђеловац у пламену!

Мислиш да је Вучић наменски изазвао пожар ?
Где је Иван Ивановић,из ваше Бибилиотеке и шта он ради?
Иван Ивановић треба да постане Председник Аранђеловца и Сви твоји (србски) Проблеми ће бити решени.
Иван Ивановић је много пропатио..Хапсили су га 3 РЕЖИМА..
и сЛОБА И ђИЛАС И овај пицооусти...
И сви су га тукли и ко зна шта је тај Човек све препатио..
Онда је ваљда скапирао да си ти ,Славенска,..
можда једно ГОУВНО ОД ЖЕНЕ...да си проданИ комунистички Олош...
па долазиш овде да ЈЕДЕШ ГОУВНА...

јер ја теби овде по 5 Пут причам о Ивану Ивановићу где се редовно правиш "блесава и неука".

Сад је Викенд и касно је...
Ја ћу тебе --Славенска---
да препоручим да те трајно удаље са Крсте зато што сам уверен да си ти Удба.

Poslednja izmena:
Čudi me da vučić nije gasio i spašavao decu bole ga stojko peče palačinke pandurima i vojsci zna se ko će da mlati narod ako zatreba
on spasava samo po cistom vazduhu, a vas ce da potruje fizicki, mentalno je vec potrovao skoro sve

vojska i policija isto ce da odgovaraju kada padne vucic, jel ih narod placao ili nafo agresor i solc
zasto su radili za strane vlade,. a protiv svog naroda

ауторска тема

Можда неко памти познати амерички филм по истинитом догађају из 1988 године "Мисисипи у пламену" када су убијена тројица активиста за људска права што је довело до пламена насиља у Мисисипију .

Данас тај пламен пламса Шумадијом , можда мало другачји пламен , али и те како пламти .

Почело је све објављивањем листе ботова прошлог лета , да би кулминирало хапшењем шпијуна из редова опозције почетком године, за које се тврди да су продавали страним службама податке о грађанима , фирмама , политичарима ..да би по том дошло до намерног завртања водоводне цеви и изазивања хаварије на мрежи а данас је Аранђеловац у пламену , горе хектари шуме..

Интересантно да је тек пошто су локалне власти поносно објавиле да су добили нова возила за гашење пожара , избио пожар , како медији наводе https://www.b92.net/info/drustvo/54...randelovcu-spreceno-sirenje-pozara-video/vest човек је узрок пожара .

Намерно подметнут пожар да би изазавао хаварију и због тога је Аранћеловац у пламену , гори као Мисисипи .

Гори од рата опозције и позиције који не бирају средства обрачунавања ...

шта ли је следеће ?
Sa ovakom vlascu uskoro ce cela Srbija da bude u plamenu.
:D

Где је Иван Ивановић,из ваше Бибилиотеке и шта он ради?
Иван Ивановић треба да постане Председник Аранђеловца и Сви твоји (србски) Проблеми ће бити решени.
Иван Ивановић је много пропатио..Хапсили су га 3 РЕЖИМА..
и сЛОБА И ђИЛАС И овај пицооусти...
И сви су га тукли и ко зна шта је тај Човек све препатио..
Онда је ваљда скапирао да си ти ,Славенска,..
можда једно ГОУВНО ОД ЖЕНЕ...да си проданИ комунистички Олош...
па долазиш овде да ЈЕДЕШ ГОУВНА...

јер ја теби овде по 5 Пут причам о Ивану Ивановићу где се редовно правиш "блесава и неука".

Сад је Викенд и касно је...
Ја ћу тебе --Славенска---
да препоручим да те трајно удаље са Крсте зато што сам уверен да си ти Удба.

Нисам из УДБА , приметила сам да ме питаш за Ивановића .али га нема није више политички активан ..Мени је Ивановић скорз ОК , има исправне ставове , пратила сам његов рад и раније , подржавала све што је радио .

Мораћу да прочитам ону његову књигу , нисам је још прочитала "Како сам постао државни непријатељ " он је у говорио да су га сви из ДВЕРИ породали да су продали српске националне интересе и то је у праву .

Poslednja izmena:
Да се вратим на тему , пожар је саниран , али је и сам градоначелник Аранеђловца рекао да је у питању људски фактор и да је неко наменски подментуо пожар .На локланим друштвеним мрежама подметача пожара зову кодним именом СТРЉШЕН и знају о коме се ради а многи су делили и фотографије групе , ради се о групици људи , који капмпују и ложе ватру непосредно пред избијања пожара на истом локалитету .

Back