georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 194.840
Sta mislite vi ko moze duze izdrzati bez sexa zene ili muskarci i zasto..da li vremenom oguglaju pa se vise plase stupanja u intimne odnose?
ma, zene naravnoSta mislite vi ko moze duze izdrzati bez sexa zene ili muskarci i zasto..da li vremenom oguglaju pa se vise plase stupanja u intimne odnose?
Ma nemoj me provocirasAj kazi prvo ti sta mislis pa cu ti kazem
Mada kladim se da znam sta ces da napises al ajde bas me zanima
ma, zene naravno
zato sto one cesto i kad imaju sex, imaju osecaj kao da ga nemaju
pa im je svejedno ondak
e, to vec ne bih znalaMa nemoj me provocirasevo bas razmisljam da zena moze duze..mukarac bi platio kuravu a zena bi svenula pre nego da se sazna da nije iz ljubavi
To i ja kazem..ne znaju uzivati i gledaju na sat kad pocinje spanska serija![]()
Ma nemoj me provocirasevo bas razmisljam da zena moze duze..mukarac bi platio kuravu a zena bi svenula pre nego da se sazna da nije iz ljubavi
...
Ma nemoj me provocirasevo bas razmisljam da zena moze duze..mukarac bi platio kuravu a zena bi svenula pre nego da se sazna da nije iz ljubavi
![]()
Svidja mi se kako razmisljas za ovo sta bih ja napisaoMa ne profociram te bve , nemam sa cim
A znala sam da ces to da napises ali zaboravio si ono tvrde pazar a promenile su samo 1,5 ***** i misle da sve znaju a sve to im se desava jer ocekuju da ih ne znam kako originalno neko fascinira kad ih startuje .......uhh
A temica pa i zene i muskarci sve vise apstiniraju. Zasto?pa valjda jer su odnosi izmedju suprotnih polova sve zahladjeniji i nema gotovo nikog da nije doziveo bas-bas negativno iskustvo koje je na njega/nju ostavilo trag za dalje ...sve se nekako svodi na virtuelno (upoznavanje, muvanje, nastavak, raskid,.....) ,....svasta je razlog a ovo mi nekako prvo pada na pamet. Aj napisacu jos nesto ako se setim...
Svidja mi se kako razmisljas za ovo sta bih ja napisao
A verovatno si u pravu za te traume..dobro moze biti i pre sexualnih odnosa..kome treba vise vremena da se upusti u intimne odnose..opet zenama..ajde koji su jos razlozi i sta im prolazi kroz glavu..uvek kad neko ceka par meseci pa padne sex pita se sto je gubio vreme
Deca.Sta mislite vi ko moze duze izdrzati bez sexa zene ili muskarci i zasto..da li vremenom oguglaju pa se vise plase stupanja u intimne odnose?
pa, šta znam, znam devojaka nekih koje 'oće da crknu kad nemaju seks sedam dana,
a meni npr. skroz svejedno.
odnosno, svejedno mi je ukoliko nemam nekog ko mi se sviđa.
kad mi se sviđa, onda ga i želim.
kad nisam zainteresovana ni za koga konkretno,
onda mogu da kuliram dokle 'oćeš.![]()
Missim ono... sejm hir![]()
Missim i to mi je hvala što ti ozbiljno odgovaram na temu
Ne treba mi seks ako nema predmeta koji želim. Šta ti nije jasno?
A kapiram da i vas ima raznih.
M, da? Tu vrstu želje kod jednog broja žena budi upravo provokacija (taj NEKO ko im je interesantan, zanimljiv, lep, dobar, blablabla), van toga jednostavno mi je svejedno radila to sa čovekom ili banderom, tj. ništa me ne izaziva.
Pa to valjda vazi za sve.. I jedne i druge..