googlica je pravo osvezenje na ovom forumu![]()
hvala draga skvo,jel je sad svima jasno zasto neki ,na ovom forumu,(a i sire) pokusavaju da ukradu moj identitet??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
googlica je pravo osvezenje na ovom forumu![]()
pa covece , nastavi da se taslacis sto je dobar u sexu a tog mirnog momka pusti da zivi , verovatno je uvideo da si radodajka i da ne moze da te zadrzi, tako da, ima za tebe jos zrtava ne brini
![]()
pa da al ja sam trenutno u programu AR tj anti radodavanje...,pa za par meseci ocekujem rezultate,tako da ako budu pozitivni,i ja izlecena,ja sam cvrsto resila da njemu odnesem i da ga uverim koliko sam ucinila da bi se on pomirio samnom.....mislis da ce vredeti
ako ni to ne pomogne,moracu da pocnem da ga proganjam,nazalost nema mi druge....![]()
Googlice, ti si otkačena. Ovo shvati kao kompliment.
Btw, trenutno nisi u prometu?![]()
hvala
pa da trenutno nisam aktivna....jer sam zavisna od darodavanja kao neko sto se skida sa droge,meni na tom programu instaliraju kako da se ne skidam tako lako....
a procitah tvoju temu:"dal da kazes muzu" mislim da bi trebala, ustvari trebala si,da bi on shvatio da ni u snu ne moze bez tebe....
i dal bi htela da mi das recept:KAKO DA SE UDAM??![]()
da bi on shvatio da ni u snu ne moze bez tebe....
![]()
hvala
pa da trenutno nisam aktivna....jer sam zavisna od darodavanja kao neko sto se skida sa droge,meni na tom programu instaliraju kako da se ne skidam tako lako....
a procitah tvoju temu:"dal da kazes muzu" mislim da bi trebala, ustvari trebala si,da bi on shvatio da ni u snu ne moze bez tebe....
i dal bi htela da mi das recept:KAKO DA SE UDAM??![]()
Da se zahvalim lavini i yoim..... na besplatnom reklamiranju,i nek ljudi posede druge teme,da vide koliko sam ja prisutna,tj koliko se o meni prica heheheh
uskoro ce i stampano izdanje knjige:kako je misteriozna guglica zaposela umove na forumu krstarice,tako da nema profila za koji se ne sumnja:nije li mozda guglica iza svega ovoga hahhahahah
i na kraju,da obavestim moje fanove,da cu biti odsutna par dana sa foruma,imamo neki seminar u okviru gore pomenutog programa AR,koji ne smem da propustim ako zelim da mi se bivsi vrati u zagrljaj......
madona hvala na savetu!
Da se zahvalim lavini i yoim..... na besplatnom reklamiranju,i nek ljudi posede druge teme,da vide koliko sam ja prisutna,tj koliko se o meni prica heheheh
uskoro ce i stampano izdanje knjige:kako je misteriozna guglica zaposela umove na forumu krstarice,tako da nema profila za koji se ne sumnja:nije li mozda guglica iza svega ovoga hahhahahah
i na kraju,da obavestim moje fanove,da cu biti odsutna par dana sa foruma,imamo neki seminar u okviru gore pomenutog programa AR,koji ne smem da propustim ako zelim da mi se bivsi vrati u zagrljaj......
madona hvala na savetu!
Zabavljala sam se sa deckom par meseci,on je trcao zamnom,bio valjda zaljubljen,a ja sam bila grozna prema njemu.....a nije ni bio nesto vest u sexu....a za to vreme drugi momci me zvali na telefon,cuvala sam i neke sms od drugih momaka....ma ponasala sam se nezrelo.
posle nekog vremena on raskine samnom i tek tad meni dodje iz d u glavu da sam ja zaljubljena u njega i da je on najbolji!
i od tad ja pokusavam njega da ubedim da sam dobra,al od kad je raskinuo,prvi put kad sam pokusala da ga zovem on samo vice na mene,i prica da ga ne proganjam i da ga ostavim na miru! nisam uspela od raskida ni jednom da pricam sa njim,jer mi je spustao slusalicu, prekidao vezu,a kad se javio nije hteo da me slusa ...
ja pokusavam da lepo pricam sa njim i da mu objasnim da mi je zao sto sam bila tako nezrela,al svaki moj pokusaj on karakterise kao proganjanje. ne znam dal sam zaljubljena u njega,jer par meseci ga nisam videla,imala sam druge momke posle,al mi je i dalje zao sto sam to sa njim tako unistila i oterala ga...jer je miran decko...
kako da se on odljuti na mene ili ga ne zanimam?al ako pokusam da mu saljem poruke on ce da misli da nisam normalna....pa sta da radim?a ako ga pustim,on se nece nikad vise javiti jer sam bila grozna prema njemu![]()