- Poruka
- 51.968
Vidiš da čovek tvrdi da nije istina, a svi znamo da jeste.Vrlo duhovito
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Vidiš da čovek tvrdi da nije istina, a svi znamo da jeste.Vrlo duhovito
Pošto trenutno imam tehnički problem da fotku vidim na desktopu ne mogu da tvrdim ništa. Ali i daslbe mislim da nisi u pravu. Koji to svi, bdw?Vidiš da čovek tvrdi da nije istina, a svi znamo da jeste.
Ma vidiš bre da se zezamoPošto trenutno imam tehnički problem da fotku vidim na desktopu ne mogu da tvrdim ništa. Ali i daslbe mislim da nisi u pravu. Koji to svi, bdw?
Има да се кинески бизнисмени масовно побацају са највише зграде у Шенжену.Lepo ću da testiram karticu i dam negativnu ocenu![]()
Могли су да одваде мало рам-а и да продају лаптоп са 4 гб рам-а.Zato je njima dovoljno manje.
Apple precenjuje svoju robu, mada i PC tog kvaliteta kosta slicno. No, racunaju da su brend,Можда је Еплових 8 гб заиста као 16 гб рама на ПЦ-ију, али ћу са 1600 евра да купим ПЦ са 64 гб рам-а.
Реално, лаптоп са 8 гб рам-а није нешто посебно 2023 године.Apple precenjuje svoju robu, mada i PC tog kvaliteta kosta slicno. No, racunaju da su brend,
pa ako hoces da imas brend, onda to i plati...
Fora kod ovih M1-M3 Apple-ova je da je sve u SOC-u i ne moze da se menja.Реално, лаптоп са 8 гб рам-а није нешто посебно 2023 године.
Desktop da ali ladptop ne možeš baš kakav hoćeš za 1600 evra. Čak i desktop mašina samo ploča i procesor sa vadčjaju su 500+ evra. Napajanje, grafička itd... 1500evra dodje laganoМожда је Еплових 8 гб заиста као 16 гб рама на ПЦ-ију, али ћу са 1600 евра да купим ПЦ са 64 гб рам-а.
Fora je u tome da ti ne treba ploca+procesor 500 evra danas, da bi zavrsilo posao. za 60-70k dinara imas solidneDesktop da ali ladptop ne možeš baš kakav hoćeš za 1600 evra. Čak i desktop mašina samo ploča i procesor sa vadčjaju su 500+ evra. Napajanje, grafička itd... 1500evra dodje lagano
Opet ti po svome...Vidi-ja takvu konfiguraciju vec imam...P{a mi bas i nije poenta da idem "s konja na magarca "znas...Znaci imam 16 Gb RAMa, 2 SSDa 1Tb +256... Dobro napajanje, dobro hladjenje, dobro kcuiste, dobru plocu...I ostaje mi CPU-kao MALO zastareo-i graficka da se podmlade...Sad treba da kupujem sve to za klasu ispod-samo da bih kupio novo??!? Hmmm....ne znam bas...I te konfiguracije za 60-70. 000s u KATASTROFA , iskreno...Ili je ustrojena plocva i napajanje...Ili je procesor ustrojen bar malo...Itd....Ono sto iole valja-a i to je daleko od dobrog-100+ 000...MINIMUM!Fora je u tome da ti ne treba ploca+procesor 500 evra danas, da bi zavrsilo posao. za 60-70k dinara imas solidne
konfiguracije. No, u pravu si, laptopovi su znatno skuplji, jer nude funkcionalnost u malom pakovanju.
Prednost laptopa je visestruka, najveca sto mozes da ga nosis sa sobom...