Apokalipticni dogadjaj u Japanu!Nezapamcen zemljotres i nuklearna katastrofa...

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
4.231
Evropski komesar za energetiku Ginter Etinger je ocenio da su japanske vlasti praktično izgubile kontrolu nad situacijom u nuklearnoj centrali u Fukušimi, zbog čega se nesreća može nazvati apokaliptičnom. Govori se o apokaliptičnom događaju i verujem da je reč vrlo dobro izabrana - izjavio je Etinger na sastanku resornog komiteta Evropskog parlamenta. Navodeći da je situacija u Fukušimi sada faktički van svake kontrole, evropski komesar je rekao da ne isključuje ni najgori scenario u satima i danima koji dolaze. Etinger je napomenuo da je EK u stalnom kontaktu sa Međunarodnom agencijom za atomsku energiju, čiji stručnjaci na terenu pokušavaju da nađu rešenje za najveću nuklearnu nesreću posle černobilske katastrofe.

Ova vest je zabrinjavajuca ne samo za japance i za sve zemlje oko Japana pa i dalje...
Evo imamo dokaz kako odjednom moze sve da odleti u vazduh i izazove ogromnu katastrofu...Ovo je ocigledno dobar znak da stvarno sutra moze nesto sve da nas pokosi i da one price da svet polako pocinje da se rusi nisu bas bez veze....
Pa pisite...

e, sad se opet setih filma plaza. ko nije gledao, a davali su ga na tv-u. neko je aktivirao neku bomb(on)u i uzasavajuci radioaktivni talas je opustosio zemlju. poslednje mesto na kome su ljudi preziveli bila je australija. ali je talas stigao i do njih. na kraju je ljudski rod, a i sve ostalo zivo nestalo sa zemlje (pa pa zivi svete). preziveli su morali da piju tablete za samoubistvo, da ne bi umrli od posledica radiokativnosti. tablete su proizvodjene po nalogu vlasti i delili su ih besplatno. :zper:

Ovo sam dobio u emailu:

NOCAS JE RADIJACIJA BILA 10 puta veca od normalne u Nemackoj.
Nadam se da nocas niko od vas nije bio napolju...

To je prvi oblak od pocetne radioaktivne prasine od eksplozije
Vetar sa pacifika nosi oblak ka Americi u sledecih 11 dana pokrice ameriku
i ide ka severnoj Evropi preko grenlanda po projekciji ne ide juznije od
Meksika. U tom trenutku ja cu biti na sigurnom u Brazilji.
Cuvajte se padavina pogotovo snega koji dolazi iz visih slojeva atmosfere.

U ovoj situaciji veruje se samo Rusima i Nemcima
Merenja se mogu naci na sledecoj adresi:

http://inters.bayern.de/mnz/php/ifrmw.php?station=812&komp=207&tbltyp=2

Pogledajte prilog 176996

Ovaj dogadjaj je bas veliki i bice jedan od najvecih u istoriji...
Sad samo ne znam ova radijacija do gde moze da stigne i koliko ce zemlje da zahvati a zemlja se jos uvek trese a elektrane i dalje pucaju u Japanu...

Mislim da zemlju ocekuju jos veci i apokalipticni dogadjaji u smislu prirodnih katastrofa. Pricao ,sam sa jednim ,znanstvenikom koji opet ima dosta poznanstava iz mnogih oblasti , covek mi kaze da ce u periodu izmedju 2011 i 2015 biti ,takvih razornih desavanja ,da nisam ostao, ravnodusan.
Kaze ,da ce se na mestima (Zemlja), desavati takve katastrofe..I ,posebno je naglasio
u mestima gde se to nikad ne bi ocekivalo.
Amerikanci ce imati za Uragane , ne vise stepen 5, kao najvecu brzinu , vec stepen 7.
To ,znaci da ce Uragani ,dostizati brzinu od 900 do 1000 km/h.
Itd, itd...

Jebte, kakvi sve bilmezi paniku šire! Oči mi ispadaju, stomak se od smeha trese!

Koja crna frtutma oko havarije? Jezgro se automatski ugasilo, tj, stavilo na "pilot" ili sl. kad mu je hlađenje prekinuto.
Naravno da su gospoda sa jadnim socijalnim al' zato bogatim net životom odmah pohitala da celu stvar naduvaju do epskih razaranja, pričinjavaju im se 4 jahača apokalipse sve sa zaštitnim odelima i gas maskama na mrtvim labrnjama. Naravno, iza zaštitnog stakla maske se cerekaju kose oči japanaca...

Koji cirkus, bog te... Prpa, a? :)

Jes' jes'... jezgro samo što nije eksplodiralo, megatoni su u pitanju, lančana atomska reakcija će izazvati nuklearni požar koji će zapaliti atmosferu a koji će se opet sam sobom hraniti! Ko ne veruje neka googla, to srnje je zaista moguče!

I tad, moji dragi zaveraši, ima svi zajedno, složno, da stavimo prst u guzcu i zapevamo "Ah to mi radi, ah ah!"
Dok nuklearni plamen bude gutao svaki molekul vazduha, možemo samo da zažmirimo i kontamo "Koji ebeno crni dan..."

Jes' jes'.. :)

Predzadnje, buraz, predzadnje.
Nego, da ja požurim sa jednom grand alkoholijadom, nazvanom "Final reactor!"

Sad ga Maje i njihov "The end" kalendar žestoko duvaju, Samuraji ih zguzili sve u 16.
Nema brate bez japanaca niš... sve što amer skonta i napravi, japanac napravi bolje i jeftinije, a sve što Maje prognoziraju, japanci odrade godinu ranije.

Bogovi su, što jes' jes... :)

Nego, ja malopre uneo veš sa terase, nešto mi svetli u tami sobe...i to zelenkasto...

Pravi dokaz koji potvrdjuje koliko je nase drustvo krhko.Slucajno sam naisao prilog kako Japanci sada skupljaju rezerve hrane i zatekao snimak prodavnice koja je bila potpuno prazna.
Pitam se samo sta bi se desilo u slucaju neke vece katastrofe.

A ovo je mala katastrofa? Mrtvo preko 10.00 ljudi, nuklearne elektrane im otisle u tri lepe....da je takav zemljotres udario Kraljevo prosle goidne, sravnio bi sa zemljom sve u krugu od 300gm, tacnije celu srbiju...

Radi se o katastrofi PLANETARNIH RAZMERA koju ce osetiti CITAV SVET!

Podaci za javnost se daju DOZIRANO.

Zlo je neuporedivo vece nego sto je svet uopste svestan!

Predsednik evropske komisije za atomsu energiju Günther Oettinger je izjavio da tamo NISTA VISE NIJE POD KONTROLOM!

Niko ne zna tacno STA SE DOGADJA!

Neki procesi koji se tamo dogadjaju su za sada UOPSTE NEPOZNATI NAUCI i NIKO NE ZNA STA CE SE UBUDUCE DOGADJATI !

I izraz "katastrofa" zamenio je u izraz "APOKALIPSA"!
:eek:

Blajbi,o cemu ti pricas?O zemljotresu,cunamiju ili o nuklearki?Ako ne znaju za zemljotres ili cunami da se ponove,ili da nesto kljuca u zemlji to mogu da razumem.Ali nuklearka je drugo.Pa postojao je Cernobili (za koji negde procitah da je cak i veci od od ove u Japanu),zna se sta se moze ocekivati kada dodje do ovakvih havarija.A drugo,pa ljudi su to napravili i znaju kako to funkcionise.Jedini veci belaj moze da bude ako pocnu redom po Japanu da pucaju nuklearke....e onda smo naj...li.

A sta je to do sad bilo pod kontrolom ?
Osim medija i Holivuda ?
Sezona tropskih kisa, smena godisnjih doba, kretanje tektonskih ploca, magnetno polje zemlje, ciklus parenja malaricnih komaraca ?
Do pre 50godina nismo znali za vecinu stvari a sada smo bogovi koji kontrolisu sve ? Jel neko cuo za Majku Prirodu ?
Sta je to novo sto dosad nije zabelezeno na planeti zemlji ?
Jel ima neko pojma koliko je "Cernobila" ispucano u pustinjama Nevade i Polineziji ?
I sad najednom nuklearni holokaust ?
Masovna histerija kupovanja ABH opreme GM-brojaca...cemu to ?
"Predsednik evropske komisije za atomsu energiju" ooooo, Boze, koja titula...ko ge je ovlastio za to kad je tako glupav ?

Back