S
SVETLOST
Gost
....STA MISLITE DA LI JE POCELO JOVANOVO OTKROVENJE I ZASTO?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SVETLOST:
....STA MISLITE DA LI JE POCELO JOVANOVO OTKROVENJE I ZASTO?
snaja88:Posto je ovo religiozna tema pitanje KO JE OD VAS ATEISTA?
snaja88:Ma,pitanje je samo dal verujes u boga il ne.Nista komplikovano.Mislim da se to zna od malih nogu.
snaja88:Keeper-u,meni nista nije usadjeno JA NE VERUJEM U BOGA!
Nego,mislila sam,posto skoro svi veruju,da to oni dobijaju od malih nogu.Uticaj okoline,naravno...
snaja88:I ti ne verujess???
To je jaaaaako komplikovano.Evo,uzmimo mene za primer:moji nisu neki preterani vernici,ali ono mam mi posti petkom,idemo u crku (retko,ali ono idemo) itd.E,zamislite vi mene,jadnu,zbunjenu u sred svega toga.Ja sam skoro ateista,ali nikad necu postati potpuni,jer sam vaspitana da verujem u Boga i nemam nikakvog razloga da ne verujem (mislim,nikad me nije "izneverio").Znaci,ja verujem u Boga na neki moj nacin. Npr.ne verujem u Bilbliju.Ona mi je bas smesna,pogotovo sad kada je Darvinova teorija evolucije skoro dokazana.Znaci Bog kao neka sila iznad nas-DA,Biblija,kao price za laku noc-NE.Ma,to je sve mnogo komplikovanosnaja88:Ma,pitanje je samo dal verujes u boga il ne.Nista komplikovano.Mislim da se to zna od malih nogu.
Courtney:To je jaaaaako komplikovano.Evo,uzmimo mene za primer:moji nisu neki preterani vernici,ali ono mam mi posti petkom,idemo u crku (retko,ali ono idemo) itd.E,zamislite vi mene,jadnu,zbunjenu u sred svega toga.Ja sam skoro ateista,ali nikad necu postati potpuni,jer sam vaspitana da verujem u Boga i nemam nikakvog razloga da ne verujem (mislim,nikad me nije "izneverio").Znaci,ja verujem u Boga na neki moj nacin. Npr.ne verujem u Bilbliju.Ona mi je bas smesna,pogotovo sad kada je Darvinova teorija evolucije skoro dokazana.Znaci Bog kao neka sila iznad nas-DA,Biblija,kao price za laku noc-NE.Ma,to je sve mnogo komplikovanosnaja88:Ma,pitanje je samo dal verujes u boga il ne.Nista komplikovano.Mislim da se to zna od malih nogu.