Aplikacija za zaključavanje tastature

Akademsky

Zainteresovan član
Poruka
114
Koristim Xiaomi Redmi 8. Nisam pronašao opciju da se prvo isključi ekran i da se posle određenog vremena zaključa tastatura. Kada sam koristio Sony Xperia imao sam tu opciju a sada kada imam Redmi, togs nema. Molim Vas da mi kažete za aplikaciju u kojoj mogu da podesim da mi se prvo isključi ekran a posle određenog vremena da se zaključa tastatura.

Settings - Passwords and security

U odeljku Screen Lock mozes da biras koji ces tip zakljucavanja da namestis Password/Fingerprint, Face, ili Bluetooth.

Recimo ako zelis da stavis sifru ides na Password - Change Lock Screen -Password i odredi svoju lozinku. Trebalo bi da je podeseno na ON.

Zatim ides na Settings - Ambient Display & Lock Screen i pod opcijom Sleep odredi vremenski rok nakon kojeg ce se displej iskljuciti. Nakon toga bi telefon trebao da se zakljuca zajedno sa ugasenim displejom.

Settings - Passwords and security

U odeljku Screen Lock mozes da biras koji ces tip zakljucavanja da namestis Password/Fingerprint, Face, ili Bluetooth.

Recimo ako zelis da stavis sifru ides na Password - Change Lock Screen -Password i odredi svoju lozinku. Trebalo bi da je podeseno na ON.

Zatim ides na Settings - Ambient Display & Lock Screen i pod opcijom Sleep odredi vremenski rok nakon kojeg ce se displej iskljuciti. Nakon toga bi telefon trebao da se zakljuca zajedno sa ugasenim displejom.
Hvala na odgovoru, veoma ste dragi i ljubazni.
Znam ja za to ali meni treba da se prvo displej ugasi a zatim da se zaključa posoe nekoliko minuta.

Naravno da postoji, u prevodu su na svim MUi pod podešavanja - Uvek ulljučeni ekrani ili zaključan ekran.
Mislim da on zeli da mu se displej ugasi a da telefon bude otkljucan jos neko vreme, i mislim da to sa MIUI nije moguce, stavise koliko znam MIUI ne dozvoljava da instalira eksterne 3rd party aplikacije za zakljucavanje telefona, tacnije moze da ih install ali tesko da ce raditi.

Mislim da on zeli da mu se displej ugasi a da telefon bude otkljucan jos neko vreme, i mislim da to sa MIUI nije moguce, stavise koliko znam MIUI ne dozvoljava da instalira eksterne 3rd party aplikacije za zakljucavanje telefona, tacnije moze da ih install ali tesko da ce raditi.
Fabrički MIUI ima neki slow mod pre isključivanja ekrana, trebalo bi da, ali nisam probao na koliko može da se podesi i ima još sijaset dodatnih opcija koje nisam isprobavao + dodavanje novih. Na toj opciji podešavanja. Moguće da si u pravu, al ne mogu da tvrdim.

Back