Apelacioni sud ukinuo presudu producentkinju „Pinka“: Suđenje Nini Kovačević za nesreću na Voždovcu počinje ispočetka

Ravnogorac65

Aktivan član
Poruka
1.110
https://nova.rs/vesti/hronika/apela...vic-za-nesrecu-na-vozdovcu-pocinje-ispocetka/

Screenshot_2026-01-20-09-05-17-393-edit_com.instagram.barcelona.jpg

Šta još treba da urade,koji još zločin da naprave da bi se mi konačno osvestili i shvatili sa kim imamo posla.
Šta o svemu ovome misle oni koji se vozikaju autobusima po Srbiji,poniženi da stoje u redovima za sendvič i flašicu vode,imaju li hrabrosti bar dece radi da kažu,dosta je bilo.

Vidite ovo zlo na slici,tu oholost,bahatost,meni je muka,čas sam besan,čas razočaran.Dete zgazila a živi bez griže savesti,monstrum ukratko.

Nije to mili nikakav problem

Od olosa se ocekuje takvo ponasanje.
Zapravo od bande ubica, lopova, izdajnika i dilera ne moze da se ocekuje nista dobro i normalno i drugacije od onoga sto se vidi..

Ono sto zapravo jeste problem je sto je ovaj narod ozbiljno hlup i saucestvuje u vlastitom unistenju time sto ne pruza otpor.
Nestajemo i nestacemo i to je nesto najprirodnije dakle 2+2

nece pribeci niko nicemu jer je ovo narod kukavica i jajara
znaci vekovi negativne selekcije upravo prezentuju svoje rezultate
Moja je teorija a neko će se uvrediti.
Hrabri Srbi su izginuli u Balkanskim ratovima,Prvom svetskom,Drugom svetskom ratu,nas su pravili škartovi,izdajice,kukavice.
Tu smo mi izgubili taj ratnički gen a to se danas najbolje vidi.

očekivano

iznenađenje bi bilo da nekog naprednjaka silovatelja ili ubicu osude!

to se neće desiti dok se ne promeni vlast

nije istina da ćutimo i da ne znamo s kim imamo posla..

više od godinu dana traju protesti protiv ove nakaradne izdajničke i lopovske vlasti

očekivano

iznenađenje bi bilo da nekog naprednjaka silovatelja ili ubicu osude!

to se neće desiti dok se ne promeni vlast

nije istina da ćutimo i da ne znamo s kim imamo posla..

više od godinu dana traju protesti protiv ove nakaradne izdajničke i lopovske vlasti
Onaj pervert neki dan crko. Nije mu sudjeno.

Нек убијају неутралне.

Нас блокадере мало теже, отимамо се, хоћемо и да узвратимо, али неутрални су ок за одстрел.

Majka jedne od devojcica iz Ribnikara se odselila iz Srbije.
Fina zena koja je prva dolazila na televiziju i prva se zalagala za rasciscavanje skole da bi "druga decica" mogla da rastu bez strasnog nasledja.
Meni je slamala srce snagom da decu koja su ostala zove "decica". Znala je da me razoruza.

I ta zena nije mogla da izdrzi svu nepravdu sudjenja, bahatost sudija i roditelja koji ne zele da prihvate ni mrvu odgovornosti za cin svog deteta i prepotentnost vlasti koja se ne zeli baviti Ribnikarom jer je to "neki ludak pobio neke tamo i to je proslo" uz uzasan tretman koji roditelji preminulih imaju na sudu.

To je bezobrazluk. Ali se predmet ponovo vraca na sudjenje, a ne ukida se presuda kako ovde zeli da se predstavi.
Da se opkladimo da će umesto zatvorske kazne dobiti kućni pritvor.
Razlog poništavanja presude je,zamislite,devojčica nije pažljivo pogledala da li može preći ulicu.

To je bezobrazluk. Ali se predmet ponovo vraca na sudjenje, a ne ukida se presuda kako ovde zeli da se predstavi.
УКИДА се пресуда и предмет се враћа на поновно суђење

Da se opkladimo da će umesto zatvorske kazne dobiti kućni pritvor.
Razlog poništavanja presude je,zamislite,devojčica nije pažljivo pogledala da li može preći ulicu.
Cak i da jeste to u pitanju, postoji i njen deo odgovornosti koji je vestacenjem potvrdjen.

Moj komšija je ubio devojčicu na pešačkom,slučaj poznat Kragujevčanima,stao,sačekao policiju,bio trezan i dobio 7 god zatvora.
Isto to učinio sin Željka Mitrovića,pobegao i fobio kućni pritvor.
Pitam se šta se to dešava sa nama,kakvi smo ljudi postali,gde je kvar.

Moj komšija je ubio devojčicu na pešačkom,slučaj poznat Kragujevčanima,stao,sačekao policiju,bio trezan i dobio 7 god zatvora.
Pa ovde zakon nije isti za sve.

Srbija je nakaradna drzava.

U mozgu...najverovatnije.

Majka jedne od devojcica iz Ribnikara se odselila iz Srbije.
Fina zena koja je prva dolazila na televiziju i prva se zalagala za rasciscavanje skole da bi "druga decica" mogla da rastu bez strasnog nasledja.
Meni je slamala srce snagom da decu koja su ostala zove "decica". Znala je da me razoruza.

I ta zena nije mogla da izdrzi svu nepravdu sudjenja, bahatost sudija i roditelja koji ne zele da prihvate ni mrvu odgovornosti za cin svog deteta i prepotentnost vlasti koja se ne zeli baviti Ribnikarom jer je to "neki ludak pobio neke tamo i to je proslo" uz uzasan tretman koji roditelji preminulih imaju na sudu.

Рибникар је ипак специфичан, али слажем се са коментаром о нашем славном систему.

Али, овај назови народ то воли, воли тај осећај кад га "држава" кињи, малтретира, понижава за његове паре. Јер, побогу, Држава је "нешто", то је нека "светиња". Одатле и толико дупелизаца, шпијуна, пацова који подржавају сваку власт, и наравно, одатле та жеља тог "просечног Србина", једне генерално врло жалосне појаве морално и интелектуално, да буде "власт" или део "власти". Као што видиш по појавама на овом форуму, које подржавају ово зло, и које тешко да се могу класификовати у категорију људи, иако су, формално, Срби.

Овде причамо о томе да мафијашка банда на власти систематски ослобађа своје припаднике од одговорности за смрт људи.

Као та појава са Пинка. Као случај убијања жене на наплатној рампи. Као надстрешница у Новом Саду.

Причамо о потпуној узурпацији онога што би та држава, каква је да је, требала да буде бар мало.

И то без скривања.

Зато, нек убијају неутралне. Кад дођу код мене, као што су, уосталом и дошли, нећу ништа очекивати од "државе". Постоје ефикаснији методи.

Back