Апел добрим људима за помоћ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Владан

Buduća legenda
Poruka
36.224
APEL ZA POMOĆ
Hitna humanitarna akcija

Poštovani prijatelji,

Zbog hitnosti lečenja šestogodišnje Janje Stamenković iz Smedereva, kojoj je prošle godine dijagnostikovan tumor na mozgu, tačnije na hipofizi, molimo Vas da nam pomognete, u skladu sa svojim mogućnostima.
Janja je 28. aprila prošle godine već operisana u Dečijoj klinici u Tiršovoj i tom prilikom joj je u četvoročasovnoj operaciji sa hipofize uklonjen tumor veličine 50x50x50mm. Kao negativne posledice hirurškog zahvata proizašli su i gubitak vida, moći govora i hodanja, kao i pokretanja leve strane tela. U međuvremenu su se ovi nedostaci, uz pomoć fizikalne terapije i napornog rada male Janje i njenih roditelja, minimalizovali.
Nakon 6 meseci od operacije, na redovnom MR glave, otkriven je recidiv tumora veličine 43x38x38mm.
Sledeći kontrolni MR glave nije pokazao nikakve promene.
Ranije, u izvesnoj meri, povraćen vid, zbog rasta tumora ponovo je pogoršan.
Od strane neurohirurga predložena je ponovna operacija.
Zbog prirode tumora i mesta na kome se nalazi, kao jedino rešenje nameće se odlazak u Tursku i hirurški zahvat na klinici Acibadem Healthcare Group u Istanbulu. Njihova tehnologija i postignuti rezultati u ovoj oblasti, u velikoj meri garantuju uspešnost intervencije, kao i minimalni rizik od potpunog gubitka vida ili teškog hormonskog poremećaja, od kojih postoje opravdani strahovi u slučaju zahvata klasičnom metodom.
S obzirom na to da mi sami nismo u situaciji da obezbedimo ceo iznos potreban za ovu složenu operaciju, a radi se o 38 hiljada US dolara u slučaju standardne intervencije i hospitalizacije u trajanju od 5 dana, Vaša pomoć bila bi nam veoma dragocena.
Vremenski smo ograničeni, a termin operacije planiran je za kraj avgusta.
Molimo Vas da učestvujete u akciji prikupljanja novčane pomoći i na žiro račun oca bolesne Janje uplatite iznos u skladu sa svojim mogućnostima.

Komercijalna banka, žiro račun br. 205-9011004634114-30, Stamenković Saša

Za sve informacije i potrebnu dokumentaciju možete se obratiti Janjinim roditeljima na telefone: 063/833-65-49, 065/600-29-63 i 026/655-313.

U nadi da ćete hitno reagovati i na taj način nam pomoći da našoj Janji vratimo detinjstvo,


Unapred zahvalni, roditelji i koordinatori akcije.

P.P.S. Devizni racun za uplate iz inostranstva:
KOBBRSBG
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
SVETOG SAVE 14 11000 BELGRADE,REPUBLIC OF SERBIA

RS35205903101844817915
JANJA STAMENKOVIC
J.RASKOVICA 4
SMEDEREVO,REPUBLIC OF SERBIA.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top