Škutor Kićo
Iskusan
- Poruka
- 5.210
Ja bih poceo s bugarima koji imaju najmanje slavenske krvi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vece mi je cudo sto je lechkov imao 27 gVukao malo na Poljaka sto cepa votku ispred prodavnice. Legenda Trifon.
![]()
Ko MeksikanacBalakov pravi bejbifejs.
![]()
fale mu brkoviKo Meksikanac![]()
Kiriakov je malo kosook po avarskiJa bih poceo s bugarima koji imaju najmanje slavenske krvi
Pogledajte prilog 1889063
to je nekih 10-20%Nije lako, kao prvo, razdvojiti ko je pravi Bugarin - ima puno Cigana i Turaka Pomaka,
Mislin da su ovo sve etnicki bugarisvi se oni vode kao Bugari. Što naravno nije fer prema Bugarima. Kako se Srbi osećaju kad na nemačke novine kažu Srbin uradio ovo i ono a na slici sačuvaj bože.
Može biti da svaki četvrti nije (poreklom) Bugarinto je nekih 10-20%
a necu se igrat vidovitog milanaMože biti da svaki četvrti nije (poreklom) Bugarin
Imaju toga po malo Niko Kovač i Zvone BobanKiriakov je malo kosook po avarski
Vidoviti Kićo. Lepše zvuči.a necu se igrat vidovitog milana
salji neku sliku da usporedimo s azijatimaImaju toga po malo Niko Kovač i Zvone BobanSamo je prošlo kroz dugačak filter
Najverovatnija su dva izvora, jedan je jako star i jedan novijeg datuma. Prvi je Alpidski rasni tip prisutan i u Sloveniji, Hrvatskoj, Slavoniji, koji izgleda u svom nastajanju je usisao i neku istočnu primesu a uz to i ostalo ide tome u prilog (niži, zdepasti, okrugle glave).Pogledajte prilog 1889205
Prelazimo na slovence
Zaboravio sam slovenski uticaj jer i on (istočni Baltid) može da donese blagi azijatski lookNajverovatnija su dva izvora, jedan je jako star i jedan novijeg datuma. Prvi je Alpidski rasni tip prisutan i u Sloveniji, Hrvatskoj, Slavoniji, koji izgleda u svom nastajanju je usisao i neku istočnu primesu a uz to i ostalo ide tome u prilog (niži, zdepasti, okrugle glave).
Drugi izvor toga su razne migracije u poslednja dva milenijuma.
Zvone mi ne izgleda bas kosook ko kovac
hahafale mu brkovi
Meni je staljin izgleda ko meksikanac
Ne mislim, kad je stariji više vuke na Balkancа mlada izgleda dosta dosta severnije. Generalno istočno Slovenski izgled, al mođe i u Baltičke zemlje.Kiriakov je malo kosook po avarski
Slovenci izgledaju dominanto kao centralni Evropljani, ponekad vuku na stereotipne Nemce i Austrijance, kao i Česi. Al generalno ima ih svakakvih. Ovi što si postavio su neki goridi(istočni alpid) sa dinarid/norid primesama.Prelazimo na slovence