Antropologija: Kastaneda

Kao što si i sam rekao one postove koji te iritiraju lako možeš ostaviti nepročitane. But nooooo...tebi se više dopada da praviš čistku...da likvidiraš po kratkom postupku. E pa braco, ne ide to tako u životu.Može, ali ćeš neprestano nailaziti na iritirajuće i ljigavo koje će te uznemiravati. Danas Karti i Ans, sutra neko ili nešto treće. I tako sve u krug Ono što iritira ne nalazi se van tebe, već u tebi. To treba likvidirati, a ne bilo šta spolja....ratniče, učeniče;)

Bravo Hek
Sitni mučitelj, sa osobinama koje posjeduje, služi samo kao oslonac u borbi sa istovjetnim osobinama koje mi posjedujemo. Meni Ans ne smeta, smeta mi moj unutrašnji Ans. I uvrebao sam priliku da ga malo poguram. :cmok:
Vratiće se on, siroto malo nevinašce – već viđeno na drugim forumima – prva faza: pristojan, dobro odgojen, elokventan, dobronamjeran :)
druga faza: zakači se za povoljnu osobu (ovde Karti, tamo Formica, ...) i pije li, pije, slatki sok :mrgreen:
treća faza: ja, jadni mali, nepravedno optužen, odlazim kad me ne volite (ali zašto, zašto, buuu ...), kojom izazove suosjećanje i onda opet pije još slađi sokić :heart:
četvrta faza: uh, evo vratio sam se, imao sam nešto posla, opraštam svima koji su griješili, vidite kako sam dobar, pa opet iznova. :whistling:
Draga Hek, ne može me zavarati, pa ja sam bio on (a možda i još uvijek jesam)!!!! :dash:
Bok, Ansić :dontunderstand:

Kao što si i sam rekao one postove koji te iritiraju lako možeš ostaviti nepročitane. But nooooo...tebi se više dopada da praviš čistku...da likvidiraš po kratkom postupku. E pa braco, ne ide to tako u životu.Može, ali ćeš neprestano nailaziti na iritirajuće i ljigavo koje će te uznemiravati. Danas Karti i Ans, sutra neko ili nešto treće. I tako sve u krug Ono što iritira ne nalazi se van tebe, već u tebi. To treba likvidirati, a ne bilo šta spolja....ratniče, učeniče;)

Ok,samo si se u jednom zahebala...ja nijednog trenutka ovde nisam rekao da sam ratnik,pripravnik ratnik ili da imam ikakvu ambiciju da postanem ratnik,sacuvam svest,zivim vecno,prosunjam se pored orla,ostanem u kastanedinom kontejneru itd … - “Ja sam tiranin,zao covek,a ti si slaba ...“ – bas da budem dosledan svom munze-konza mentalitetu odnosno ulozi sitnog mucitelja pa da to sklonimo sa dnevnog reda,mada je to najmanje vazno …

Ostaje cinjenica da covek bespotrebno razvlaci na 6 uzastopnih postova ono sto moze da sabije u jedan i na taj nacin umnozava broj stranica bez nekog novog sadrzaja i tera sa ovog foruma prave ratnike koji ponekada i napisu nesto sto ima veze sa prakticnom primenom kastanedinih tehnika …mislio sam da je korisno to naglasiti kako bi se forum ocistio od nepotrebnog smeca ali izgleda da sam samo izazvao reakciju kerbera i keberica i jos smeca …

Zato cu da zapalim u egzil dok se Equipa ne izivi i dok im ne postane smorka da drve iz strane u stranu o apsolutu,dharma inicijativi,namaste(sve to u haiku stilu)i gomili pseudo prijateljskih-postova “we are sucking each other balls”,ljubav ovo,ljubav ono…(shut the fuc* up)… itd.itd. …

Ali aj da za kraj napisem nesto o prakticnoj primeni kastanedinih tehnika,mozda ce to nekoga i da zanima …

Te noci kada sam prvi put radio rekapitulaciju(vec sam rekao da ne znam ni sta sam radio,dal sam psihoanalizirao ili sta ) sanjao sam san u kome nisam bio svestan,niti znam da li je bio lucidan,ali san ide ovako –

Ja sam u nekom dugackom hodniku u kome se nalazi gomila prepona(prave sprinterske prepone) ali koje nisu na podu vec su zakucane naopacke za plafon,i ja skacem sa precage na precagu i to dosta dugo(kasnije kada sam se probudio to sam protumacio da mi je u simbolima receno da u pravom zivotu preskacem pogresne prepreke) …i kada sam skocio na pod na kraju hodnika nalecem na osobu (koje se ne secam kako je izgledala i koju nisam tumacio ni iz kastanedinog ni iz religioznog kontejnera kao anorganca ili kao moju nedavno upokojenu babu) i koja mi je rekla sledece –

Neophodno je operisati sinuse,vec dva puta razmena sloga – u tom trenutku se budim i sve to u polumraku zapisujem na papir i vracam se da spavam …

Ujutru sam se malo istripovao jer od nove godine s vremena na vreme mi se javljaju migrene ali kako nemam nekih medicinskih znanja mislio sam u sebi kakve veze imaju sinusi sa slogom,ali sam posle para dana na otisao na gugl i upisao – can bad sinuses bring to a stroke – i gugleto mi stvarno izbaci neku sinusnu trombozu …

Da ne duzim,pre neke dve nedelje odem kod orl i on me posalje na rendgen i na bris nosa,i u cetvrtak mi kada sam dosao sa rezultatima saopsti da cu morati u novembru na operaciju sinusa i devijacije u zemunsku bolnicu …

Eto,to je to,jedan post o prakticnoj primeni kastanedine tehnike…izveo sam jednu njanjavu rakapitulaciju i zavrsio sa dojavom za koju se na kraju ispostavilo da je tacna :)

Eto u nadi da ce doci vreme kada ce na ovom forumu biti postovan jedan post na deset dana,ali kvalitetan,pozdravljam ekipu koja deli moje misljenje …

PS.Mada ne verujem,bice jos dugo u fazonu onoga sto Bata Zivotinja kaze u Otpisanima – Ovde smo samo ja i ova ovde gomila vucibatina.Mala operativna jedinica.

Aj pozz

Zanimljivo:
tera sa ovog foruma prave ratnike
Da preterano haiku izrazavanje otera ono sto nazivas "pravim ratnicima".

Bacio sam pogled na OM-ov post i onako na brzinu pogledano, moze se tu dosta izvuci o Om-ovom zapazanju o "intelektualnoj" visini na tom forumu, dovoljno da se pretpostavi da se "portal" otvorio kroz Om-ove postove i da neko slozi poprilicno istu pricicu o Om-u, koju je i on o Ansu.

Posto je meni poprilicno svejedno da li ce Ans da se vrati ili nece, ajmo slediti pricicu o sosoljenju/lizanju jajca, neko bi mogao tako i protumaciti o “we are sucking each other balls” o Zelenom Prozoru i Armexumf-u tamo nekom Omh-u.
Kako god bilo, sta je to sto vas tera da sledite nekog tako nebitnog kao sto je Ans na ovoj ovde temi? Mozda spasavate nekog?
I da je Ans stvarno portal, svesno ili nesvesno, zar nije to korisno? ;)
Jer Plavi rece: Meni Ans ne smeta, smeta mi moj unutrašnji Ans. I uvrebao sam priliku da ga malo poguram.
Pa nadjite sebi sto vise i Anseva i Omova i Daneza i Zidova i Kartyja ili Bodyja i svakojakih Seekera i Golubica s kojima cete se gurati, pogurivati ili pak zaobilaziti. Nesvesto, pak ondak jos bolje svesno.

Istraživanja (malo sam se raspitivao u vezi sa tim) kažu da ako je neko izgubio vidpre 5 godine, ond nema vizuelne snove, (smao retki slučajevi imaju). Akoje između 5-7 godine, onda neko ima neko nema. A posle 7 godine obično svi imaju vizuelene snove ali sa starošću se vizuelna elementa sna polako gubi. Ljudi rođeni slepi, nemaju vizuelne snove, mada neki kažu da mogu imati u snu viziju svetlosti (a postoje i neki izveštaji da su ljudi slepi od rođenja u izvan telesnim iskustvima mogli videti)?!

:super: :klap:

Proveriti nego sta!

Koji su ti izvori ovoga saznanja?

Šta li biva s onima koji uzmu drogu?

Mislim da si vise nego sposoban to sam istraziti/docarati sebi/gotovo doziveti.

Zanimljivo:

Bacio sam pogled na OM-ov post i onako na brzinu pogledano, moze se tu dosta izvuci o Om-ovom zapazanju o "intelektualnoj" visini na tom forumu, dovoljno da se pretpostavi da se "portal" otvorio kroz Om-ove postove i da neko slozi poprilicno istu pricicu o Om-u, koju je i on o Ansu.

Posto je meni poprilicno svejedno da li ce Ans da se vrati ili nece, ajmo slediti pricicu o sosoljenju/lizanju jajca, neko bi mogao tako i protumaciti o “we are sucking each other balls” o Zelenom Prozoru i Armexumf-u tamo nekom Omh-u.
Kako god bilo, sta je to sto vas tera da sledite nekog tako nebitnog kao sto je Ans na ovoj ovde temi? Mozda spasavate nekog?
Jer Plavi rece: Meni Ans ne smeta, smeta mi moj unutrašnji Ans. I uvrebao sam priliku da ga malo poguram.
Pa nadjite sebi sto vise i Anseva i Omova i Daneza i Zidova i Kartyja ili Bodyja i svakojakih Seekera i Golubica s kojima cete se gurati, pogurivati ili pak zaobilaziti. Nesvesto, pak ondak jos bolje svesno.

Ok...ovo armexumf cak nije ni originalno,lik me je na jednoj temi zvao bodyexstrumpf...

Sto se tice sisanja jajca,ne znam kako to sisam jajca liku koji postuje na jednom forumu i nema pojma da sam citirao deo njegovog teksta na drugom ...

Ovo sledite nekog i spasavate nekog mi nije jasno ?

To je i glavni problem sto ne mogu da razdvojim kastanedin pojam tragaca od sociopate...stalno misli da imam neke skrivene unutrasnje motive koje po kojima delujem a svo vreme pokusavam da otklonim konkretan problem ...

...ali nema veze,sada stvarno cao ....

edit. za ansa nisam ni rekao da je portal,vec da ne znam koji je njegov beef sa tim likom,ali da stvarno pise nakindjureno i da mu se poenta cesto izgubi u toj silnoj nakindjurenosti,sto opet dovodi do gomile nepotrebnih postova koji zagusuju temu...on to sve moze da promeni ali i ne mora ...i opet cemo imati stranice i stranice darhma inicijative ...

Poslednja izmena:
Zanimljivo:

:klap:

Kartii iskreno verujem da je upotreba raznih opijata uprno i radoznalo:rumenko: u više od tucet godina za redom:dash: trajno uništilo moju energiju i mogućnost da npr. vidim.
Sa drogama treba biti oprezniji no sa tim tvojim svetim spisima:hahaha: :sad2: :hahaha:

То ти баши није требало, а? :sad2:

Имао сам среће да се нисам бактао с тим... ни кафу не пијем, а алкохол нисам окусио у животу (ни пиво).

:super: :klap:

Proveriti nego sta!

Koji su ti izvori ovoga saznanja?

Изгледа да има слепих од рођења а да су могли да виде кад су на - оној другој страни.

Извори су нека озбиљна научна испитивања по том питању и сведочанства појединаца (из друге руке), са интернета.

Mislim da si vise nego sposoban to sam istraziti/docarati sebi/gotovo doziveti.

Тешко.
Него, данез, дал си ти некад радио (успешно) "царску пранајаму"?

Poslednja izmena:
U gradu u kojem trenutno živim gradonačelnik je bio mlad čovjek, bivši sportaš, obrazovan, uljudan, simpatičan, pošten, komunikativan. Ma savršen! Nakon što je izgubio izbore ispostavilo se da je za svaki posao uzeo proviziju, opustošio gradsku blagajnu, zapošljavao svoje rođake...
Čovjek bi rekao: izvana celofan, unutra go*no.
Sun Tzu bi rekao: umjeće ratovanja je umjeće obmane i prevare.
A netko treći: prepoznat ćete ih po djelima njihovim.

Kako god bilo, sta je to sto vas tera da sledite nekog tako nebitnog kao sto je Ans na ovoj ovde temi?

Nebitan!? Rezultati govore upravo suprotno!
Nije li posve sam rasturio čitav forum!? Nisu li brojni ljudi otišli, a nije li neke druge uspješno obmanuo?
Premda smo se tukli na suprotnim stranama, moram reći:bravo Ans!
Dakle, Danez, ti i ja samo nebitni, a ne on.
Što te sprečava da to i sam vidiš?

Sto se tice sisanja jajca,ne znam kako to sisam jajca liku koji postuje na jednom forumu i nema pojma da sam citirao deo njegovog teksta na drugom ...

Pa, ono, ne njemu direktno, nego njemu koji je u tebi, ostao posle citanja i zbog cega si reagovao na tekst ovde. Vrlo verovarno da nisam u pravu, zato, don't worry be happy

Тешко.

Definisi mi carsku pranajamu, imaju toliko tih tehnika disanja i meditacija da moze da se snadje onaj ko je dobrano u tom stivu. Citao sam i probao svakakve vrste disanja, nekad se igrao i sam pravio recepte, za carsku pranajamu sta treba, zapusiti neku od nozdrva, trcati, pa zapamtiti ritam disanja kad se stane i to disanje primenjivati odmoran?

Nije li posve sam rasturio čitav forum!? Nisu li brojni ljudi otišli, a nije li neke druge uspješno obmanuo?
Plavi, druze, jeste nebitan. Neko ko zbog broja postova i neodgovarajuceg izrazavanja nekog drugog napusti forum(kakva sitnica) ili bilo sta drugo sto radi(medju time drugo i nisu sve sitnice) i nije "ratnik".
A ja sam odavno nisam bitan, mozda drugima se i ucinim kao bitan i zanimljiv ili dosadan, ali sebi nisam.

Definisi mi carsku pranajamu, imaju toliko tih tehnika disanja i meditacija da moze da se snadje onaj ko je dobrano u tom stivu. Citao sam i probao svakakve vrste disanja, nekad se igrao i sam pravio recepte, za carsku pranajamu sta treba, zapusiti neku od nozdrva, trcati, pa zapamtiti ritam disanja kad se stane i to disanje primenjivati odmoran?

trcati, pa zapamtiti ritam disanja kad se stane i to disanje primenjivati odmoran

U gradu u kojem trenutno živim gradonačelnik je bio mlad čovjek, bivši sportaš, obrazovan, uljudan, simpatičan, pošten, komunikativan. Ma savršen! Nakon što je izgubio izbore ispostavilo se da je za svaki posao uzeo proviziju, opustošio gradsku blagajnu, zapošljavao svoje rođake...
Čovjek bi rekao: izvana celofan, unutra go*no.
Sun Tzu bi rekao: umjeće ratovanja je umjeće obmane i prevare.
A netko treći: prepoznat ćete ih po djelima njihovim.

Nismo otisli ...jos smo tu...
Samo se ne vredi oglasavati na gomilu intelektualnog onanisanja koju sprovode doticni...cemu koja je svrha.
Pratim svoj put...ponekad svratim da pogledam da li na forumu ima nesto prakticno i korisno...onda vidim 20 postova ansa i terze - pa odem na log out
Nema svrhe dopisivati se sa njima...pusti ih neka pisu svoje stvari ako ih to zabavlja

Ne razumem vas ljudi. Pa ko vama brani da pišete ono što smatrate korisnim? Ako nemate šta da kažete nije vam zbog toga niko kriv. Koliko ja primećujem onanisti:zper: već neko vreme miruju, a od vas i dalje dobijamo samo dahtanje na onanisanje i ništa više.A sa moje tačke gledišta :brus:onanisanje je mnogo primamljiviji proces za posmatranje od dahtanja.:zcepanje:

Pravo pitanje!:klap::heart:

Dopisujemo se sami sa sobom, polemišemo sami sa sobom. A zašto? Zato što su sva pitanja i svi odgovori u nama samima, samo ne mogu uvek da isplivaju na površinu. Zato ih Namera, kao fol, prezentuje kroz druge, turajući ih nam pred nos da bi ih tako lakše uočili. A mi opet ‚‚slepci kod očiju‚‚...:) ***... I onda se u jednom momentu umorimo od silnog tumaranja i osetimo potrebu da se odmorimo. Kad je čovek umoran on vrlo lako biva sklon mrzovolji i džangrizanju.:):zag:

Poslednja izmena:
Istina je sadržana u suprotnostima. Kada grupa različitih ljudi izrekne svoje sudove uzmi od svakog pomalo i dobit ćeš ono što odgovara stvarnosti. Tako je i sa ovom diskusijom.Neki od onih koji su napustili forum nisu ratnici, a neki i jesu. Ista je stvar i sa onima koji su ostali. Ono na što sam ja usredotočio pažnju je djelovanje koji je rastjerao ekipu. Stvar je u tome da se na forumima o KK ne pojavljuju samo ratnici nego i ljudi koji bi htjeli to postati. Ali i oni kojima je, svjesno ili nesvjesno, cilj da ostale članove foruma obeshrabre i udalje od učenja. Sad, znaju li oni ili ne znaju da netko drugi govori kroz njih, nije toliko bitno. Činjenica je da imaju uspjeha. Što se dešava kroz čitavu, nama poznatu povjest? Nesvjesni ljudi potiskuju i pobjeđuju svjesne. Po Kastanedi, ali i po drugim predanjima, svjesni su u pretpovjesti upravljali ljudskim zajednicama ali su srušeni, a poslije progonjeni i desetkovani. To mehanički ljudi nisu mogli sami učiniti. Vodila ih je sila i inteligencija bez premca ljudskoj, a nesvjesne je samo upotrebljavala kao oruđe. Sjećam se vremena u kojem sam bio mehanička igračka i načina na koji sam djelovao. Nikad sebe nisam promatrao kao sebe, već je moje tijelo bilo netko drugi i bio sam spreman da ga oštetim ili uništim da bih postigao neki cilj, koji i nije bio moj. Odnosno, ono za što sam mislio da sam ja bio je On.
Ako bi postojala zavjera ili određene krvne linije ljudi koji nisu ljudi, bilo bi moguće preokrenuti situaciju, kao što možeš zatrpati izvor. Ali što ako voda izvire na svim mjestima, što ako se može manifestirati kroz gotovo svaku jedinku, bez da je ona toga svjesna? U tom slučaju, ljudska vrsta nema šanse. To su upravo i utvrdile razne grupe svjesnih ljudi i povukle su se u izolaciju. U tom smislu, ovakvo djelovanje putem foruma je izlazak iz izolacije. Dosadašnji rezultati? Krene se, ljudi se sakupe, a onda suprotno djelovanje i razlaz. To kaže i KK. ˝Smrtnost˝ ratnika u sukobima sa sitnim mučiteljima – a to su oni kroz koji se Oni izrazito manifestiraju -je u svim uvjetima bila velika, bez obzira na društvene okolnosti. Temeljem praćenja ovih foruma, vidim da je tako i danas. Neki od ratnika su se povukli jer su to shvatili i ne žele dalje traćiti svoju energiju.
Pozdrav

˝Mi smo vas proizveli i završit ćete kao zatvorenici sličnosti. Vaša radikalnost – mi smo ti koji smo vam je prenjeli. Mi to možemo činiti jer smo ravnodušni prema svemu, pa i prema svojim vlastitim vrijednostima. Vi nas ne možete ubiti, jer smo mi već mrtvi. Vi mislite da se borite protiv nas, ali niste ni svjesni da ste dio nas, da ste se već asimirali. Svojim ste činom ušli u svjetsku igru koju prokazujete. Napravili ste dobar posao, ali ste ubili sami sebe.˝- Murray u svom obraćanju ˝Dragim Džihadistima˝

Pozz -

Ako medju vama ratnicima ima i filmofila preporucujem film Gaja Richija iz 2005' - Revolver ...verovatno ga ima na torentima ... radi se o makljanju sa unutrasnjim dijalogom ...ali onako zakukuljeno zamumuljeno ... a u jednom trenutku se cak u pozadini vidi poster neke americke pustinje kao hint,pa bi rekao da je Gaj u stvari scenario verovatno zasnovao na knjigama Kastanede ili Ekarta Tola ...nije mu izgleda ona alapacha uspela da ispere mozak kabalom ...

Pa u tom slucaju, jesam je radio pravilno, e sad koliko je to uspesno, ne znam, dosao sam do toga da disem pravilno (brzinom i dubinom kao posle trcanja) a da o tome uopste ne vodim racuna, vec postaje naviknuto.

Kad smo kod vezbi disanja, ko klinci smo se igrali nestoo ovako: 10 puta udah i izdah punim plucima, naslonjeni uz zid, deseti put se vazduh po udahu zadrzi u pluca, druga osoba snazno nalegne na grudi dok se drzi vadduh u plucima. Za nekoliko sekundi osoba koja je uz zid kao da dozivi nesvesticu,a dogadja se neko ispaljivanje u astral/san, s tim sto se to dogodi tako brzo, i odlazak i vracanje, da mnogo toga ostaje u zivom secanju.

trcati, pa zapamtiti ritam disanja kad se stane i to disanje primenjivati odmoran

Sasvim ozbiljno trčanje odradim. Disnje ubrzano,postižem ubrzo:). Trudeći se da upamtim tačno ritam disanja: udah na nos, izdah na usta, količina vazduha i vreme. U glavi mi je blesnulo sećanje na najranije detinjstvo kada sam dišući tim ritmom namerno i ničim izazvano, (osim dečjom radoznalošću) dovodio sebe u stanje "vrti mi se u glavi" . Tako sam to zvao tada. A danas otkrivam danezov opis i moglo bi i tako da se opiše ono što sam tad doživljavao. Sećam se i stroge zabrane od strane majke da praktikujem "vrti mi se u glavi", toliko stroge da sam sve zaboravio:eek:. Do sad. Ali sad znam da dišem:). I pitao bih kad da radim vežbu? Postoje li ograničenja, nešto što se ne sme?

Pravo pitanje!:klap::heart:

Dopisujemo se sami sa sobom, polemišemo sami sa sobom. A zašto? Zato što su sva pitanja i svi odgovori u nama samima, samo ne mogu uvek da isplivaju na površinu. Zato ih Namera, kao fol, prezentuje kroz druge, turajući ih nam pred nos da bi ih tako lakše uočili. A mi opet ‚‚slepci kod očiju‚‚...:) ***... I onda se u jednom momentu umorimo od silnog tumaranja i osetimo potrebu da se odmorimo. Kad je čovek umoran on vrlo lako biva sklon mrzovolji i džangrizanju.:):zag:

Bravo, Hekate! :) Mislio sam da će se pogrešno razumeti i da ću morati da objašnjavam.

Istina je sadržana u suprotnostima. Kada grupa različitih ljudi izrekne svoje sudove uzmi od svakog pomalo i dobit ćeš ono što odgovara stvarnosti. Tako je i sa ovom diskusijom.Neki od onih koji su napustili forum nisu ratnici, a neki i jesu. Ista je stvar i sa onima koji su ostali. Ono na što sam ja usredotočio pažnju je djelovanje koji je rastjerao ekipu. Stvar je u tome da se na forumima o KK ne pojavljuju samo ratnici nego i ljudi koji bi htjeli to postati. Ali i oni kojima je, svjesno ili nesvjesno, cilj da ostale članove foruma obeshrabre i udalje od učenja. Sad, znaju li oni ili ne znaju da netko drugi govori kroz njih, nije toliko bitno. Činjenica je da imaju uspjeha. Što se dešava kroz čitavu, nama poznatu povjest? Nesvjesni ljudi potiskuju i pobjeđuju svjesne. Po Kastanedi, ali i po drugim predanjima, svjesni su u pretpovjesti upravljali ljudskim zajednicama ali su srušeni, a poslije progonjeni i desetkovani. To mehanički ljudi nisu mogli sami učiniti. Vodila ih je sila i inteligencija bez premca ljudskoj, a nesvjesne je samo upotrebljavala kao oruđe. Sjećam se vremena u kojem sam bio mehanička igračka i načina na koji sam djelovao. Nikad sebe nisam promatrao kao sebe, već je moje tijelo bilo netko drugi i bio sam spreman da ga oštetim ili uništim da bih postigao neki cilj, koji i nije bio moj. Odnosno, ono za što sam mislio da sam ja bio je On.
Ako bi postojala zavjera ili određene krvne linije ljudi koji nisu ljudi, bilo bi moguće preokrenuti situaciju, kao što možeš zatrpati izvor. Ali što ako voda izvire na svim mjestima, što ako se može manifestirati kroz gotovo svaku jedinku, bez da je ona toga svjesna? U tom slučaju, ljudska vrsta nema šanse. To su upravo i utvrdile razne grupe svjesnih ljudi i povukle su se u izolaciju. U tom smislu, ovakvo djelovanje putem foruma je izlazak iz izolacije. Dosadašnji rezultati? Krene se, ljudi se sakupe, a onda suprotno djelovanje i razlaz. To kaže i KK. ˝Smrtnost˝ ratnika u sukobima sa sitnim mučiteljima – a to su oni kroz koji se Oni izrazito manifestiraju -je u svim uvjetima bila velika, bez obzira na društvene okolnosti. Temeljem praćenja ovih foruma, vidim da je tako i danas. Neki od ratnika su se povukli jer su to shvatili i ne žele dalje traćiti svoju energiju.
Pozdrav

˝Mi smo vas proizveli i završit ćete kao zatvorenici sličnosti. Vaša radikalnost – mi smo ti koji smo vam je prenjeli. Mi to možemo činiti jer smo ravnodušni prema svemu, pa i prema svojim vlastitim vrijednostima. Vi nas ne možete ubiti, jer smo mi već mrtvi. Vi mislite da se borite protiv nas, ali niste ni svjesni da ste dio nas, da ste se već asimirali. Svojim ste činom ušli u svjetsku igru koju prokazujete. Napravili ste dobar posao, ali ste ubili sami sebe.˝- Murray u svom obraćanju ˝Dragim Džihadistima˝

Slažem se u potpunosti, to sam i ja pokušavao da kažem više puta ali izgleda neuspešno.

Pozz -

Ako medju vama ratnicima ima i filmofila preporucujem film Gaja Richija iz 2005' - Revolver ...verovatno ga ima na torentima ... radi se o makljanju sa unutrasnjim dijalogom ...ali onako zakukuljeno zamumuljeno ... a u jednom trenutku se cak u pozadini vidi poster neke americke pustinje kao hint,pa bi rekao da je Gaj u stvari scenario verovatno zasnovao na knjigama Kastanede ili Ekarta Tola ...nije mu izgleda ona alapacha uspela da ispere mozak kabalom ...

Gotovo samo da takve filmove i gledam... Tragačke... Karakterne... Pogledaću...

Pa u tom slucaju, jesam je radio pravilno, e sad koliko je to uspesno, ne znam, dosao sam do toga da disem pravilno (brzinom i dubinom kao posle trcanja) a da o tome uopste ne vodim racuna, vec postaje naviknuto.

Kad smo kod vezbi disanja, ko klinci smo se igrali nestoo ovako: 10 puta udah i izdah punim plucima, naslonjeni uz zid, deseti put se vazduh po udahu zadrzi u pluca, druga osoba snazno nalegne na grudi dok se drzi vadduh u plucima. Za nekoliko sekundi osoba koja je uz zid kao da dozivi nesvesticu,a dogadja se neko ispaljivanje u astral/san, s tim sto se to dogodi tako brzo, i odlazak i vracanje, da mnogo toga ostaje u zivom secanju.

Često idem na trčanje ali imam vrlo jak tempo. Mislim da i to igra važnu ulogu, jer oponašajući taj ritam disanja nakon 3 minuta sam zaspao. Nakon 15-ak minuta sam se probudio iz vrlo dubokog mraka. Šta je uspeh i cilj te vežbe?

Nismo otisli ...jos smo tu...
Samo se ne vredi oglasavati na gomilu intelektualnog onanisanja koju sprovode doticni...cemu koja je svrha.
Pratim svoj put...ponekad svratim da pogledam da li na forumu ima nesto prakticno i korisno...onda vidim 20 postova ansa i terze -

Ako si mislio da mi poremetiš samovažnost uspeo si :). Moja samovažnost je načeta i ja sam ratnik =patnik. Zamerio si mi ono što sam ja Ansu:ok:. Nemam srdžbe ali imam bolnu znatiželju: Kako je moje postovanje i postojanje dovelo tebe u nameru da napustiš forum? Objasni mi to ozbiljno jer ja sam ratnik koji ne uništava tudju energiju i pazi na svoje bližnje. Da se popravim ako neznajući grešim. Da ,barem, popravim svoju intelektualnu onaniju tako da njeno sprovodjenje bude uljudnije. Jer ja drugi način nemam:rumenko:, na forumu .

Nego da nije, slučajno, podsvest tvoja odlučila da je bolje izostaviti u napadu onog koji ima svete spise i plus pride gomilu psovki.:heart: Kartii . A za kompenzaciju se ustremiti na ispušenog narkomana :hahaha:. :dontunderstand: :rotf:

Back