Kao što si i sam rekao one postove koji te iritiraju lako možeš ostaviti nepročitane. But nooooo...tebi se više dopada da praviš čistku...da likvidiraš po kratkom postupku. E pa braco, ne ide to tako u životu.Može, ali ćeš neprestano nailaziti na iritirajuće i ljigavo koje će te uznemiravati. Danas Karti i Ans, sutra neko ili nešto treće. I tako sve u krug Ono što iritira ne nalazi se van tebe, već u tebi. To treba likvidirati, a ne bilo šta spolja....ratniče, učeniče
Ok,samo si se u jednom zahebala...ja nijednog trenutka ovde nisam rekao da sam ratnik,pripravnik ratnik ili da imam ikakvu ambiciju da postanem ratnik,sacuvam svest,zivim vecno,prosunjam se pored orla,ostanem u kastanedinom kontejneru itd … - “Ja sam tiranin,zao covek,a ti si slaba ...“ – bas da budem dosledan svom munze-konza mentalitetu odnosno ulozi sitnog mucitelja pa da to sklonimo sa dnevnog reda,mada je to najmanje vazno …
Ostaje cinjenica da covek bespotrebno razvlaci na 6 uzastopnih postova ono sto moze da sabije u jedan i na taj nacin umnozava broj stranica bez nekog novog sadrzaja i tera sa ovog foruma prave ratnike koji ponekada i napisu nesto sto ima veze sa prakticnom primenom kastanedinih tehnika …mislio sam da je korisno to naglasiti kako bi se forum ocistio od nepotrebnog smeca ali izgleda da sam samo izazvao reakciju kerbera i keberica i jos smeca …
Zato cu da zapalim u egzil dok se Equipa ne izivi i dok im ne postane smorka da drve iz strane u stranu o apsolutu,dharma inicijativi,namaste(sve to u haiku stilu)i gomili pseudo prijateljskih-postova “we are sucking each other balls”,ljubav ovo,ljubav ono…(shut the fuc* up)… itd.itd. …
Ali aj da za kraj napisem nesto o prakticnoj primeni kastanedinih tehnika,mozda ce to nekoga i da zanima …
Te noci kada sam prvi put radio rekapitulaciju(vec sam rekao da ne znam ni sta sam radio,dal sam psihoanalizirao ili sta ) sanjao sam san u kome nisam bio svestan,niti znam da li je bio lucidan,ali san ide ovako –
Ja sam u nekom dugackom hodniku u kome se nalazi gomila prepona(prave sprinterske prepone) ali koje nisu na podu vec su zakucane naopacke za plafon,i ja skacem sa precage na precagu i to dosta dugo(kasnije kada sam se probudio to sam protumacio da mi je u simbolima receno da u pravom zivotu preskacem pogresne prepreke) …i kada sam skocio na pod na kraju hodnika nalecem na osobu (koje se ne secam kako je izgledala i koju nisam tumacio ni iz kastanedinog ni iz religioznog kontejnera kao anorganca ili kao moju nedavno upokojenu babu) i koja mi je rekla sledece –
Neophodno je operisati sinuse,vec dva puta razmena sloga – u tom trenutku se budim i sve to u polumraku zapisujem na papir i vracam se da spavam …
Ujutru sam se malo istripovao jer od nove godine s vremena na vreme mi se javljaju migrene ali kako nemam nekih medicinskih znanja mislio sam u sebi kakve veze imaju sinusi sa slogom,ali sam posle para dana na otisao na gugl i upisao – can bad sinuses bring to a stroke – i gugleto mi stvarno izbaci neku sinusnu trombozu …
Da ne duzim,pre neke dve nedelje odem kod orl i on me posalje na rendgen i na bris nosa,i u cetvrtak mi kada sam dosao sa rezultatima saopsti da cu morati u novembru na operaciju sinusa i devijacije u zemunsku bolnicu …
Eto,to je to,jedan post o prakticnoj primeni kastanedine tehnike…izveo sam jednu njanjavu rakapitulaciju i zavrsio sa dojavom za koju se na kraju ispostavilo da je tacna
Eto u nadi da ce doci vreme kada ce na ovom forumu biti postovan jedan post na deset dana,ali kvalitetan,pozdravljam ekipu koja deli moje misljenje …
PS.Mada ne verujem,bice jos dugo u fazonu onoga sto Bata Zivotinja kaze u Otpisanima – Ovde smo samo ja i ova ovde gomila vucibatina.Mala operativna jedinica.
Aj pozz