DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Белгијанац који говори Француски и нема никакве везе са Србима. Личи помало физички на Бошка али по ономе о чему говори као да му је украо текст.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а је л' стварно Белгијанац 
Ауууууууу...... овај прича као да је мене питао шта да каже.... све исто мислим........а је л' стварно Белгијанац
![]()

Истина у твом случају би гласила овако: Твоје немаштовито и приглупо шиптарисање, почиње да личи на "музику" са вергла!![]()
Човек (са великим Ч), збори истину и због тога неће направити успешну политичку каријеру у Белжик!Погледај видео клип али Диал Уп не допушта...
Погледај како човек мудро збори истину у Сотонином Леглу.
Послушај, допашће ти се више него мени свакако, може устанеш облепљен антологијском полуцијом од овог антологијског говора.
Лепо каже лепи човек неке ствари, ратови, борба за сировине, Америка, има ту истине, свакако без неких иронија и сарказама.
Али и лепо каже да треба да се бави сопсвеним двориштем уместо шареним лажама, иначе вам је место у српским Лазама.
Ето како се говори кад не председава Чомићева.
Опуштено их је набијао, а није изречена никаква казна, нити прекинут говор
Ti bas imas neke traume od tih bombi?
Шта ти је јЕвропа, набијање у сред Парламента а они достојанствено слушају.

Белгијанац који говори Француски и нема никакве везе са Србима. Личи помало физички на Бошка али по ономе о чему говори као да му је украо текст.

......lepo je videti da ima još poneki normalan stanovnik ove fašističke tvorevine zvane kao evropska unija.......pomalo se i brinem za ovog čoveka ali svaka mu čast što je istinu izrekao.......

Одлично је све дефинисао, али, коме? Нама, као и људима у другим земљама разореним ради интереса појединих западних тајкуна и њихових крвожедних лидера (како их је лепо назвао!), не мора, нама је то одавно јасно. С једне стране, ужасава чињеница да је он, по његовим речима, једини у Белгији који мисли тако, ал', са друге, охрабрује помисао да је први.
07:41 - "(западњачки) лидери и медији демонстрирају НЕЗАМИСЛИВУ НЕЧУВЕНОСТ" - у те две речи стало је СВЕ!![]()