Antivakseri bi samo u veze sa nevakcinisanima: Žele da budu "čistokrvni"

e ovo je tacno..znajuci iz tudjih iskustava sta su prolazili i kako na zalost neki zavrsavali, pa kako su navatali kovid bas od ludaka koji su se boli ko sumanuti, to sam postavio ne jednom kao uslov ne samo za vezu nego cak i za sex...i neam veze sa cistokrvnoscu vec sa prevencijom.

tolerisao kineske vakcine donekle ali sad kad sam citao onog kineskog uzbunjivaca sta se desava sa kinezima koji su primili njinu vakcinu i take izbegavam u sirokom luku al to su primali generalno ljudi sa autoimunim bolestima i penzosi, a oni nisu moja ciljna grupa za veze....... trazim lepo da se dama pored mene loguje na stranu vec znate koju, naseg ministrstva zdravlja i da procitam sve o njenom vaks statusu...ako je ok, onda mozemo i da pijemo sampanjac ruka preko ruke a i sve ostalo.

e ovo je tacno..znajuci iz tudjih iskustava sta su prolazili i kako na zalost neki zavrsavali, pa kako su navatali kovid bas od ludaka koji su se boli ko sumanuti, to sam postavio ne jednom kao uslov ne samo za vezu nego cak i za sex...i neam veze sa cistokrvnoscu vec sa prevencijom.

tolerisao kineske vakcine donekle ali sad kad sam citao onog kineskog uzbunjivaca sta se desava sa kinezima koji su primili njinu vakcinu i take izbegavam u sirokom luku al to su primali generalno ljudi sa autoimunim bolestima i penzosi, a oni nisu moja ciljna grupa za veze....... trazim lepo da se dama pored mene loguje na stranu vec znate koju, naseg ministrstva zdravlja i da procitam sve o njenom vaks statusu...ako je ok, onda mozemo i da pijemo sampanjac ruka preko ruke a i sve ostalo.
pa ti si jedan od retkih pametnih, i zato ces imati potomstvo, a ovi sto su za odstrel - ko ih ... vaksere, neka pocrkaju kada su imbecili

ej, pa koliko zena je samo posle vakcine abortiralo, i oni se jos uvek prave blesavi?! ne moze pelcovana da rodi zdravo dete!

pa ti si jedan od retkih pametnih, i zato ces imati potomstvo, a ovi sto su za odstrel - ko ih ... vaksere, neka pocrkaju kada su imbecili

ej, pa koliko zena je samo posle vakcine abortiralo, i oni se jos uvek prave blesavi?! ne moze pelcovana da rodi zdravo dete!
imam potomstvo priznato i nepriznato ko da sam rom sa buvljaka :lol:

Pogledajte prilog 1331124

Pojedini Australijanc formirali su grupe za samce, hvaleći se idejom da žele da se vere, venčaju i dobiju decu samo sa ljudima koji nisu vakcinisani, kako bi "održali čistu krvnu lozu".Premijerka Danijela Smit kaže da će vlada Alberte raditi na zaštiti prava nevakcinisanih bez obećanog zakona. Ona je već podstakla najmanje jednu organizaciju da odustane od obavezne politike vakcinacije protiv koronavirusa.

Antivakseri su formirali sopstvene grupe za samce hvaleći se da se vere, venčavaju i čak imaju decu međusobno kako bi "održali čistoću krvne loze".
Ovi ljudi organizuju skupove i sebe nazivaju "čistokrvnim" jer nisu vakcinisani.
Događaji se organizuju širom sveta i sada su stigli u Australiju gde ih takođe promovišu aktivisti

Takozvani pokret "čiste krvi" već je doveo do toga da skeptici za vakcinu blokiraju transfuzije za operacije koje spašavaju živote i zahteve za nevakcinisanim davaocima krvi i sperme.Neki u pokretu veruju da krv ljudi vakcinisanih protiv koronavirusa "zagađuje" telo.
U nedavnom visokoprofilnom slučaju, par sa Novog Zelanda je pokušao da spreči operaciju srca svog deteta koja spasava život, samo na osnovu pretpostavke da bi dete moglo da dobije krv od nekoga ko je vakcinisan.Spor je podstakao novozelandski sud da preuzme privremeno starateljstvo nad bebom kako bi dozvolio postupak.

Ovakvi slučajevi su se širili poput požara dajući pažnju na teorije zavere protiv vakcine“, rekla je za AFP Katrin Volas, epidemiolog i docent na Univerzitetu Ilinois u Čikagu.
"Apsolutno nikakva nauka ne stoji iza ovih zavera. Ako date krv od vakcinisanog davaoca nevakcinisanoj osobi, osoba koja prima transfuziju neće biti vakcinisana."
link

Koja antivakserska glupost.Jos ce u sektu da prerastu.Ovaj Svet postaje sve zabavniji :lol:
😂😂 Vakcina je kriva za sve. Pre nje je bilo sve savršeno.

41-Year-Old Model and Hollywood Actress Katerina Pavelek Ended Her Life at an Assisted Suicide Clinic in Basel, Switzerland on June 17, 2023, Due to COVID-19 Vaccine Booster Injuries (ME, CFS, ALS)

1687696558617.png
https://www.globalresearch.ca/41-ye...9-vaccine-booster-injuries-me-cfs-als/5823440

Непотпуна информација у уводном посту.

Разлог је што се на англосаксонском простору давала искључиво мРНК вакцина која сделује тако што мРНК улази у ћелије и тера их да производе С протеин на који делује имуни систем.

Дакле, заиста нешто улази у ћелије вакцинисаног, а испитивања нису била довољна да дају коначан резултат о дугорочним последицама. Зато разумем те људе.
Има ту још нешто... Наиме, онај ко је „пао” на јефтину причу није баш нека гаранција да ће дијете имати с те стране „повући” неку памет...

sad kartice vise ne moras da gurnes ili provlacis, dovoljno je da je priblizis, tako da je taj imao takvu ispod maske

What does the WiFi symbol on my card mean? The Wi-Fi-looking symbol on a debit or credit card is the EMVCo Contactless Indicator*. It indicates that your card can be used to tap to pay on a contactless-enabled payment terminal.

Pureblood: Demand Soars for Unvaxxed Blood Banks

Demand is soaring around the world for “clean transfusions” using unvaxxed blood as donations from “purebloods” are now in short supply.

Swiss naturopath George Della Pietra has started a new “SafeBlood Donation” service to provide clean, unvaccinated blood for patients needing transfusions.

Since the general blood supply is now tainted with “fully vaccinated,” spike protein-laden chemical blood, demand for “pureblood” – blood from a person who hasn’t been vaccinated – is soaring.

Pietra apparently saw this as a great opportunity to provide clean blood, which is now more in demand than ever.

Calling the Covid mass injection campaign “the crime of the century,” Pietra believes that messenger RNA (mRNA) shots “contaminate” the blood and destroy the immune system.

If an unvaccinated person receives a transfusion of blood containing mRNA, spike proteins, and whatever else is contained inside those vials, then he or she could also become contaminated, hence why he came up with the SafeBlood Donation service.

The corporate-controlled media is mocking Pietra while accusing him of pseudoscience, but the fact remains that pure blood is in increasingly high demand because nobody wants the tainted stuff.

“I get hundreds of emails asking me, ‘Do you have blood [available], because I have surgery coming up in three weeks,'” Pietra is quoted as saying.

“We want to be a platform for people who want to have the free choice of blood donors.

“Whether they think there is a real conspiracy theory going on, that the New World Order [is happening], or if they simply say ‘I just don’t want it’ for whatever reason.”

In the post-Covid era, having clean, unvaccinated blood is considered to be special.

Since the unvaccinated appear to be a minority, the relative rarity of that clean, unvaccinated blood potentially gives it a higher price tag.

https://newsaddicts.com/pureblood-demand-soars-unvaxxed-blood-banks/

Ko bi rekao da su antivax luđaci u debeloj manjini. Ja sam u šoku totalnom. :eek:
Uzimaš li u obzir one koji su prisilno vakcinisani da bi imali pravo na normalan život, rad, odlazak u ustanove kulture, obrazovanja...?
I pod "prisilno" nemoj da se praviš blesav kao da sam rekao da ih je neko oružjem naterao, već "ako niste vakcinisani, ostaćete bez posla, ne možete u školu, bioskop, pozorište, na koncert..."

Back