Антифа хтела да линчује Двери и неће дијалог

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Трибина Српског сабора Двери посвећена књизи професора Милана Петровића „Студентски покрети 1968” јуче одржана на Машинском факултету у Београду, ненадано је добила посебан медијски одјек.

Сам аутор и његово дело заслужују много већу пажњу научне и друге јавности али пажња коју су медији овој трибини посветили односила се на сукоб између организатора трибине и активиста организације АНТИФА који су организовано дошли са намером да трибину прекину и онемогуће њено одржавање.

Разлог је био тај што су, како тврде, сматрали да једна „фашистичка” организација какве су Двери нема шта да прича о студентским покретима 1968.године. Једном речју „фашисти” немају право да се изругују њиховој, левичарској светињи. На покушај представника Двери да се са њима објасне и договоре на цивилизован начин присутвовања трибини и учешћа у дијалогу који је требало да се деси после излагања предавача, активисти АНТИФА-е нису желели да разговарају јер како кажу они са „фашистима” не разговарају! Свесни могућности насилног развоја догађаја и сукоба који би избили између публике трибине Двери и агресивних припадника АНТИФА-е у случају да почну са неприличним прекидањем говорника, организатори су позвали полицију да онемогући такав развој догађаја. И то је постала главна вест у медијима када су извештавали о овом догађају.

На самом крају трибине, водитељ Срђан Ного је у име организатора разјаснио да је спречавање активиста АНТИФА-е да уђу на трибину последица тога што су били агресивни и да Дверима није проблем да организујемо округли сто на ову тему или неке друге теме где би на цивилизован и аргументован начин могли да сучелимо своје ставове.

Б92 је наравно стао на страну антифа и њихов инсајдер о Дверима је евидентно лаж. Снимци који немају везе са Дверима, хорор музика и општа анти-Српска пропаганда.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=23&nav_category=12&nav_id=481500

Двери хоће дијалог али антифа хоће рат са дверима и у томе их подржава б92. Да је Стормфронт Србија држала трибину (мада би се тад вероватно плашили обрачуна, пошто ти Срби радо бих да затру антифа) па је разумљиво да их називају фашистима, али Двери су само обични Српски националисти који су за мир и да се престане са лажима у медијама и од власти о геноциду над Србима и општем терору над Србима.

Зашто б92 и антифа не иду у Нови Пазар и не покушавају да линчују потуричке фашисте који урлају Србе на врбе и глорификују манијаке као Тачи, ОВК, Изетбеговића, Силајџића?
 
Poslednja izmena:
Ti iz srpske fillijale ANTIFA su obicni oportunisti - njihove kolege ( uglavnom koser ) su otisli iz Rusije u Belorusiju da organizuju rusilacke demonstracije i pale nas Minsk - pa im je OMON odvojio bubrege .

To je prava ANTIFA , bre ! ,

p.s. Soros bi morao da povede racuna o ovom ogranku u Srbiji . Bruka su za pokret .
Антифа је део власти. Срби морају сами да спроводе правду.
 
Ko je sad huligan i nasilnik?! Kad ce emisija o njima bezgresno-antifasistickih?!
У томе је ствар што антифа је на страни шиптарских, потуричких и хрватских фашиста, и као такви наравно да су против сваког Србина и Српкиње који нису продане душе.
 
Ostajem cvrsto pri stavu da je ova filijala Komunisticke Internacionale u Srbiji nikava i da je treba rasformirati ! Umesto da kao njihovi prethodnici spanski borci jurisaju na nebo , idu u Avganistan , ginu po Jenmenu , polazu zivot na oltar slobodne i demokratske Somalije ovi se akaju po Masincu !

Steta sto nema Sofije - napisao bih citav esej .. mozda i romansirani .. od minimum 1800 strana ... o ovom sramnom ponasanju beogradskih boljsevika .
 
Teodosije je poznat po tome sto dnevno otvara nekoliko tema protiv Jevreja.
Ја сам отварао теме о јеврејским фашистима и објавиљавао јевреје који се боре против јеврејског фашизма. Ти очигледно си на страни јеврејских фашиста.
 
JA sam samo napisao da je igrom istorijskih okolnosti i komendijasa slucaja ta predsednica ruskog ogranka ANTIFA sunarodnica Sorosa - tj. jpripadnica judaisticke religije . Sto je nesporna cinjenica . Kao sto je nesporno da je sa jos 2 njima slicne NVO organizacije ( ciji su predsednici opet sasvim slucajno pripadnici judaisticke religije ) otisla u Minsk da predvodi napade na zgradu vlade , rezidenciju predsednika , rusi grad , sukobljava se sa policijom , pali trfike i razbija izloge - a sto se sve zavrsilo tek onda kada im je OMON obio bubrege .

Tako su javili svi svetski mediji - nije ovo moj izvestaj .

p.s. Da je moj izvestaj oplemenio bih ga ja sa par literalnih dodataka , oneobicajio bih pricu , uveo u ranju ljubavni pederski trougao , minimum 3 demona i 2 andjela , nekoliko desetina poginulih , strast i izdaju - a sve u cilju da zadivim Sofiju .
 
Спамујеш форум фашисто.

Antifa-logo-820F7D272B-seeklogo.com.gif
 
ма то су залудни, докони људи који не знају шта ће са собом.
њиве србије, плачу за таквима.
радна терапија је добро дошла.
То су иста гамад као Јово Капичић, само једно решење постоји да се Србија реши таквих.
 
С обзиром да се данас све живо проглашава за фашизам у складу са потребама полтронског режима онда и деловање тих наркомана и педера из антифе нема смисла. Треба их премлатити.


Upravo, antifasisti su od strane pravih fasista nazvani tako....
 

Back
Top